Echo Residence All Suite Hotel Tihany - Vendégvélemények összefoglalója
Az Echo Residence All Suite Hotel Tihany a Balatonra nyíló panorámával és tágas, jól berendezett lakosztályokkal jellemző a régió üdülőhelyeinek kínálatára. A szálláshely elhelyezkedése a tihanyi hegytetőn különleges kilátást és nyugodt környezetet biztosít. A lakosztályok praktikus elrendezése és a modern berendezés a hosszabb tartózkodások kényelmét szolgálja. A kilátás a Balatonra gyakran említett erősség, amely a vendégek szerint is felejthetetlen élményt nyújt.
A reggeli és vacsora kapcsán a kínálat és az ízek sok esetben pozitív értékelést kap, és a séf munkáját kiemelik. A személyzet udvarias és segítőkész, amit a különböző véleményekben többször is megemlítenek. A wellness részleg kisebb méretű, de a hozzáférés és a szolgáltatások lehetőségei a pihenést szolgálják. A környezeti adottságok és a panoráma miatt a szálláshely sok vendég számára felejthetetlen élményt ad. A szobák kényelme és a kilátás kompenzálja az esetleges felmerülő karbantartási és szolgáltatási hiányosságokat. Összességében az Echo Residence All Suite Hotel Tihany a Balaton-kedvelők számára vonzó választás lehet, aki a panorámát és a kényelmes apartmanokat értékeli. A kilátás és a beltéri kialakítás együtt nyújt lehetőséget a nyugodt feltöltődésre és a tihanyi táj felfedezésére.
A kilátás a szobából gyönyörű a Balatonra. Ellenben nagyon nehezen megközelíthető a hely. A recepción az információk elvesznek. A szoba szépen berendezett, de ittlétünk alatt egyszer sem takarították ki vagy rakták rendbe. Az egyik köntösünk nem volt tiszta, a 4 nap alatt egy törölközőt sem cseréltek ki.
Mindkét WC-ben vastagon áll a vízkő. Hajszárító nem volt a szobában, a recepción kellett kérni, de a nem túl ergonomikus a fürdőszoba elrendezés miatt nehezen is volt használható (nem fért be a dugalj a konnektorba a helyhiány miatt). Nagy LCD TV van a szobához, de az Internet akadozott, a wifihez jelszó kell, amit a recepción adnak, de ez a tájékoztató anyagban nincs feltüntetve. Szintén eltér a hirdetéstől a szobaszéf hiánya. A konyhában 4 pohár volt kikészítve. A teraszon a víz 2 nap alatt nem száradt fel. A wellnesshez ki kell menni az épületből, ami februárban nem nyerő. A wellness részleg kicsi, és kissé egysíkú, sok helyen balesetveszélyes. A jakuzzi sem tiszta, a vendégnek kell bekapcsolni. A sószoba és a szauna kellemes, csak kicsi. Az étterem szép, és hangulatosan berendezett. De az ételek mennyisége és választéka szegényes. A reggelinél a melegétel (tojás) 2-ben limitált, minden továbbiért fizetni kell. A vacsora menü jellege sem igazi, csak a főétel választható, a 4 fogásból az első az vendégváró falatka és a leves sem túl sok. Ízre nem rossz, különösen a házi péksütemények. Kevés az alkalmazott, így sok helyen a munkakörök összemosódnak, a feladatoknak nincsen gazdája, így pl. sokszor nem pótolják a reggelizőasztalon az elfogyó ételeket vagy a masszőr a recepciós és a takarító is a wellnessben. Amit hiányoltunk még, az a karbantartás, pl. folyik a víz az egyik wc-ben, sok helyen koszos a fal illetve nincs telefon a szobában.
Nehezen megtalálható, a wellness és a szállás külön épületben van, egyik-másik részleg nem igazán működött. Gond volt az Internettel és a hajszárítóval. A reggeli választéka nagyon szegényes, a vacsora nem különben. Sokkal többet vártam egy 4/5 csillagos szálláshelytől. Az apartmanban pár poháron kívül semmi más nem volt.
A hotel nehezen megtalálható. A panoráma csodálatos. Pár wellnessben már jártam, ez sajnos egy közepes kategória, különösen, hogy a szauna nem is működött. Szállás kényelmes, a reggeli és vacsora ízletes. De a szálloda 4/5 csillagot nem ér! A konyhasarokban 4 poháron és 2 tányéron kívül nem volt semmi.
A csatornabűz a szobában, mivel az egyik fürdőben nem működött az elszívó, egy nap szellőzés után valamit csökkent. A fürdőköntösök nem voltak bekészítve. Semmi apró figyelmesség, hogy vártak, vendégek vagyunk. A WELLNESS úgy érzem egy kicsit átverés! Összességében ez egy 2-3 csillag közötti szolgáltatás.
Nehezen megtalálható. Kilátás csodálatos. Több wellnessben jártam már,de ez nálam a közepes kategóriához tartozik. Szállás kényelmes,de lehetne tisztább. Reggeli és vacsora izletes,de szegényes. Kíváncsi lennék,hogy nyáron mennyivel magasab a színvonal. Sajnos a barátainknak sem volt jobb a véleménye. Nevéhez csak az ár méltó a színvonal nem.
A hely gyönyörű,nívós,de a személyzet felkészületlensége és modora abszolút fejlesztésre szorul. Nincsenek a helyzet magaslatán sem a recepción sem a felszolgálók,sem a takarítók. Hatalmas modern apartman fogad 2 fürdővel,de az ágy tele van apró bogarakkal. kilátás mesés,plussz a 24 órás wellnes részleg(szerintem egyedülálló). Ételek egészen finomak.
Színvonalas apartman-szálloda Tihanyban a hegytetőn. A teraszról gyönyörű panoráma a Balatonra. Exkluzív berendezés, kényelmes ágyak, tisztaság. A reggeli és vacsora nem volt rossz, de a választék mindkét esetben szegényes volt egy ilyen árkategóriában. A wellness rész nem túl nagy, de ha nincsenek sokan, jól használható, és a napozó része nagyon kellemes.
A személyzet változó; volt, aki kedves volt és segítőkész, de unott arcokkal is találkoztunk sajnos és megvárakoztattak minket sokszor. Összességében jól éreztük magunkat, de ezért az árért valamivel több szolgáltatást vártunk volna.
Tegnapelőtt ebédeltem ott a barátnőmmel. Már megtalálni is nehéz volt, mert a tábla, amelyen jelezték, hol kell elfordulni, szinte észlelhetetlen. Annál nagyobb volt a várakozásunk: milyen lehet ott a konyha, ahol a kiváló füredi kávéház/bár tulaja irányít. Sajnos ambivalens kalandról kell beszámolnom.
Bár a ruccolás, máköntetes garnélarák meg a hideg sárgadinnye leves igen ízletes volt, a két főétel (mangalica szűzérmék ill. tanyasi csirke) már kevésbé bizonyult jó választásnak. Az élményt a szép kilátás meg a ház remek rosé bora hozta volna 2 pontra a döntetlen helyett, de a tulaj is ott iddogált a baráratival tőlünk pár méterre, és trágár, ordenáré, túl hangos "társalgásuk" teljesen elrontotta a hely amúgy jó hangulatát. Mintha azt kiabálta volna világgá a főnök: itt én vagyok itthon, a vendéget meg l. . . -om. Kár érte.
Előző hosszászólókkal kell egyet értenem abban, hogy a szálloda tisztasága hagy némi kívánni valót maga után. Vannak már tisztább, igényesebb helyek kevesebb pénzért. Az ételekkel nekünk nem volt gondunk, de lehetett volna nagyobb a választék. Egy dolgot viszont kiemelnék negatívumként, hogy az úszómedencét csak is úszók tudják használni, kisgyermekek csak a jacuzziba tudnak belemenni. A kilátás viszont pazar, de nem hiszem, hogy mi visszamegyünk ide.
4/5 csillagot nem ér a szálloda! A kilátás volt a legszebb! A szobák és a terasz tele volt pókkal! A függönyök és a falak koszosak voltak. A konyhasarokban 3 poháron kívül nem volt semmi. Mind a reggeli, mind pedig a vacsora igen szegényes volt, nevetséges, hogy egy magát 4/5 csillagosnak mondott hotel egy menüt kínál, nem volt választék!
A több évvel ezelőtti véleményeket is elolvastam, mielőtt elmentünk. Sajnos pozitiv irányba nem változott semmi. Nem tudom van-e értelme a véleménynyilvánitásnak. A csatornabűz a szobában továbbra is megvan. Két nap szellőzés után valamit csökkent. A fürdőköntösök továbbra sincsenek bekészítve. A fürdőszoba üvegajtaja törött.
Luxus berendezés, de hozzáértés nélkül. A sötétszürke függöny lehangoló, nem idevaló! Hány csillag is ez? Semmi apró figyelmesség, hogy vártak, vendégek vagyunk. Az étkezés katasztrófa! Reggelinél a gyümölcs 4 aszott narancs két napig senki nem nyult hozzá! Meleg étel nincs, állitólag külön kérni kell, de ezt semmi, senki nem jelzi. Méz nincs! A vacsora állitólag svédasztalos! Ez azt jelenti, hogy 4 egyforma elő, desszert, stb. van, választhatunk 2 hasonló főétel közül. Sokan dicsérik, de én nem tudtam megenni, a sok öntetes, inkább szép, mint ehető, teljesen azonos ételek nem választék. Hagyományosan elkészített nincs. A WELLNESS bármennyi is csillaguk átverés! Összességében a kilátás a legszebb! Ez egy 2-3 csillag közötti szolgáltatás. Nincs gazdája a szállodának, unott személyzet!