A Tiszacsegei Halászcsárda a Tisza-parti környezetben található, amely kellemes hátteret biztosít a halas ételek élvezetéhez. A hely hangulata a csárdát idéző, barátságos atmoszférát teremt a vendégek között. A Tiszacsegei Halászcsárda kínálata halakra épül, gazdag választéka magában foglal halászlé variációkat és hagyományos receptek keverékét. A menüben kiemelkednek a harcsa- és süllőfogások, továbbá a harcsapaprikás és a különféle halas ételek íze és kiadós volta.
Tovább olvasom >>
A kenyér és a köret a halételekhez friss és ropogós, a rizs és a galuska is jó minőségű kiegészítés. A kiszolgálás gyors és figyelmes, a személyzet udvarias és segítőkész. A kilátás és a Tisza közelsége autentikus hangulatot ad a vacorának, a komp látványa pedig emlékezetes részlet. A konyha hatékony működése a forgalom ellenére is biztosítja a levesek és főételek gyors érkezését, miközben az ízek frissen tartják a hangulatot. Az ár-érték arány a minőséghez képest versenyképesnek mondható a halételek esetében, és a nagy adagok miatt jó értékű élményt nyújt. A desszertek közül a csárdás palacsinta és a somlói galuska is kedvelt harmóniát ad az étkezés végéhez. Összességében a Tiszacsegei Halászcsárda ideális célpont a halételek kedvelőinek: a gazdag választék, a gyors, barátságos kiszolgálás és a Tisza-parti környezet együtt eredményes és felejthetetlen élményt ad.
Megint a szokásos átverés. Azért ez felháborító, hogy Tisza mellet szürke harcsa helyett afrikai harcsát, illetve süllő helyett viktória tavi fogast szolgálnak fel. De ez csak derült ki, ha rámenősen megkérdezel a pincért. Legyen világos mindenkinek, hogy még barátok között az árkülönbség min. 2 ezer forint. . . , ami természetesen a vendég javára nem látszik az étlapon.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.