A Tisza-tó régiójának legszebb városában, Tiszafüreden, közvetlenül a tó partján található a négycsillagos Tisza Balneum Hotel Konferencia és Wellness központ. Vendégeinek kényelmes szobákat és apartmanokat, saját termálkútból táplálkozó fürdőt és wellness központot, valamint éttermet, rendezvényhelyszíneket, parkolót és sportolási lehetőségeket kínál.
Az elvárásaimnak megfelelő volt a szolgáltatás. Már voltam Önöknél máskor is. Talán hiányosság hogy a Wellnes részen nincs a kisebb gyerekeknek játszó medemnce, előzetes egyeztetések ellenére nem volt megfelelő választási ajánlat a tej és tojás mentes étrendben. A családtagok jól érezték magukat, különösen a kis unokám aki nagyon élvezte a játszó szobát.
Kedves József!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk szállodánkban szerzett tapasztalatait. Megtiszteltetés számunkra, hogy ismét szállodánkat választották pihenésük helyszínéül.
Örömünkre szolgál, hogy családjuk kikapcsolódása kellemesen telt és a kisunoka megszerette MóKaland Játszóházunkat.
Sajnálattal olvastam, hogy az ételérzékenység kezelése nem felelt meg az elvárásoknak. Legközelebbi látogatásuk alkalmával kérem nyugodtan jelezzenek minden étkezésük alkalmával felszolgáló kollégáink részére az igényekről, séfünk nagyon szívesen elkészíti azokat a fogásokat, amellyel hozzá tud járulni elégedettségükhöz.
Bízunk benne, hogy a közeljövőben ismét ellátogatnak hozzánk. Nagy szeretettel visszavárjuk Önöket!
Üdvözlettel: Hajnal Evelin Online Sales Manager Tisza Balneum Hotel****
2023. április 17., Hajnal Evelin, Tisza Balneum Hotel
Az épített és a természetes környezet gyönyörű, összhangban van. A személyzet vendégorientált. Kedves a teabekészítés a szobába. A hallban feltálalt szamováros teázási lehetőség - bár üdvözlőital elnevezést visel - bármikor elérhető. A wellness szép, de hiányzik az infraszauna és a finn szauna is takarékosan üzemel, ez rontja a komfortérzetet.
A reggeli fantáziátlan, bár nem maradtunk éhesek, de nem üti meg a négy csillagos elvárást. A vacsora egyes elemei túl sósak voltak, a desszertek egysíkúak. A borválaszték szűk.
Kedves Edit!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk észrevételeit.
Sajnálattal olvastam, hogy az elkészült ételek és választék nem felelt meg elvárásaiknak. Bízunk benne, hogy kellemesen telt kikapcsolódásuk.
A wellness részleg átlagossága rontotta a hotel színvonalát. Egyéb sürgős elfoglaltság miatt a kijelentkezés napján a reggelin nem tudtunk részt venni, így "hideg", csomagolt reggelit kértünk, amihez - kérésünk ellenére - nem adtak innivalót. A bejelentkezésnél a hotel által szavakban felajánlott üdvözlő italról nem volt tájékoztatás. A fentiek lerontották az egyébként kiváló hotel megítélését.
Köszönjük értékelését.
Bízunk benne, hogy kellemesen telt kikapcsolódásuk és a közeljövőben ismét ellátogatnak hozzánk!
2022. november 4., Hajnal Evelin, Tisza Balneum Hotel
Jól éreztük magunkat önöknél összességében. Ami nem tetszett: Rengeteg poloska a szobában! Éjszaka alvás közben rárepültek a fejünjre. Az első délután kilencet fogtunk meg, utána már nem számoltuk. A svédasztallal megvoltunk elégedve, az alacarte étlappal nem. És ami nagyon nem tetszett, az a felszolgálók szakmai alázata és hozzáértése.
Ide egy regényt tudnék írni de csak két dolgot említenék meg. A teraszon ebédeltünk. Felvették a rendelést. Az is vicces volt. Nem ismerik azt a pár ételt az étlapon. Nem hogy nem tudtak mondani egyikről sem egy szót sem, de még a nevüket sem tudták. Rá kellett mutatnom az étlapon és rámásolták a nevét egy papírcetlire. Utána csak akkor jöttek oda amikor elkészült az étel. Bármire szükségünk volt azt magunknak kellett megoldani. ( plusz ital, kiskanál a gyereknek, kegyér stb. Pedig csak mi voltunk az étteremben három felszolgálóval. Ez azért esett nagyon rosszul mert a 13% szervízdíj ott volt minden számlán. A vendéglátás részét újragondolnám a helyükben. Két felszolgáló szímpatikus volt egyébként a többinek sajnos köze nincs a szakmához.
Kedves Dávid!
Köszönjük, hogy időt szánt szállodánkban szerzett tapasztalatainak megosztására.
Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban.
Szállodánk természetvédelmi övezetben helyezkedik el, így sajnos korlátozott keretek közt tudunk rovarokat irtani.
Szállodánk mindent megtesz a mezei poloskák gyérítése érdekében.
Sajnálattal olvastam, hogy étterem részlegünk nem felelt meg az elvárásoknak. Őszi étlapunk valóban manapság lett hatályos, sajnálom, hogy felszolgáló kollégánk nem volt felkészült és naprakész vele kapcsolatban.
Nagyra értékeljük, hogy megosztotta észrevételeit és reméljük, hogy a közeljövőben lehetőséget biztosít számunkra, hogy magasabb színvonalon láthassuk Önöket vendégül.
Üdvözlettel:
2022. október 5., Hajnal Evelin, Tisza Balneum Hotel
Közvetlenül a tóparton, , remek kilátás a tóra, Szép, tágas étterem, kiváló ételválaszté. Kellemes reggeli, bőséges választék. Tágas, kényelmes szobák, jó ágyak. A wellnes részleg könnyen megközelíthető, remek kikapcsolódást biztosít. A szálloda könnyen megközelíthető. Csendes, igazi kikapcsolódást biztosít.
Tisztaság kiváló.Az étterem nem igazán nyerte el tetszésünket, voltak hiányosságok, vacsoránál az ételek elrendezése érdekes( pl. süteményeknél a párolt zöldség) Na és a wi-fi katasztrófális!!!!! Nem tudom, hogy engedheti meg magának ezt egy ilyen hotel!!! Tulajdonképpen nincs wi-fi, a leírás ellenénére!
Tisza Balneum Hotel válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy időt szánt arra, hogy elmondja nekünk szállodánkban szerzett tapasztalatait. Sajnálom, hogy az étteremben és a wifi szolgáltatással kapcsolatos tapasztalatok nem feleltek meg az elvárásoknak. A Tisza Balneum Hotel****-ben arra törekszünk, hogy minden Vendég számára kiváló szolgáltatási élményt nyújtsunk; ezért az Ön visszajelzése nagyon fontos számunkra.
Biztos lehet benne, hogy megtesszük a megfelelő intézkedéseket a probléma megoldása és a jövőbeni előfordulások megelőzése érdekében. Nagyra értékeljük, hogy megosztotta észrevételeit és reméljük, hogy a közeljövőben lehetőséget biztosít számunkra, hogy magasabb színvonalon láthassuk Önt vendégül.
2022. június 5., Hajnal Evelin, Tisza Balneum Hotel
Párommal voltunk a szállodába 2éjszakás szállást foglaltunk! Teljesen jól felszerelt szobánk volt,ami tetszett,volt vízforraló is bekészítve pohár,tea,cukor! A szobánk teraszos volt,aminek én örültem,mert dohányzom,és jó volt kint ücsörögni,nézni,hallani a tó körüli vad madarakat!
Én kényeztettem magam arcmasszírozással,ami nagyon jól esett,maximális kényeztetésben volt részem! Krisztina ügyes,finom kezei dobta fel a napomat! Másnak is ajánlom! A fürdőben teljes ellazulás,kellemes környezet,szauna,gőzfürdő,mindenhol tisztaság! A víz hőmérséklete rendben! Az étterem személyzete udvarias,ruházatuk tökéletesen illett a szálloda környezetéhez,ez nekem különösen megnyerő volt! Az ételek finomak,a péksütemények ízletesek,nekem az esti sütik nem jöttek be! A recepción kedvesen fogadtak,pontos leírást kaptunk,mit,hol találunk! Köszönjük a személyzetnek,hogy kellemessé tették a pihenésünket!
Az étkezéssel kapcsolatban lenne észrevételem. Sajnos szólni kellett a felszolgálóknak, hogy elfogyott a kenyér,a pékáru. De volt hogy kifogyott az egyes tálcákból a reggelinél is, a vacsoránál is az ennivaló. Az üdítőadagoló is volt, hogy majdnem mind üres volt. Pótolták ha szólt a vendég, de ezekre a felszolgáló személyzetnek kellett volna jobban odafigyelni!
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését, illetve hogy megosztotta szállodánkban szerzett tapasztalatait!
2022. február 22., Hajnal Evelin, Tisza Balneum Hotel
A televízió műsorválasztékát igencsak szegényesnek találtuk, nem mintha nagyon zavart volna, csak megjegyzem, mert mást lehet hogy jobban érint. A wifivel volt inkább problémánk, nehezen csatlakozott, könnyen szakadozott, de végül is a segítőkész recepciós megoldotta, kaptunk egy hálózati kábelt.
Egyébként, összességében mindennel meg voltunk elégedve, valószínűleg még találkozunk. Plusz egy piros pont, mert feleségem ottfelejtett csizmáját postázzák részére.
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy nálunk foglalt! Sajnos itt tartózkodása során volt egy technikai gondunk az internetkapcsolattal, melyet sikeresen elhárítottunk. Sajnos már csak az Önök távozása után sikerült ezt helyrehozni, elnézését kérjük, hogy pont itt tartózkodása során akadtak vele gondok.
Aki Poroszló felől érkezik az jó ha résen van, mert Tiszafüredre beérve hamar túl lehet szaladni a hotel kapuján. A hotelt előjelző tábla ugyanis majdnem a kapunál van. Nem sokkal később van egy körforgalom, ahol gond nélkül vissza lehet fordulni és Füred felől már balra kanyarodó sáv is van a hotel bejáratához. A szoba korrekt.
Tiszta, ízléses és a falak vastagok (Ez szeretkezés [moderálva - a szerk. ] közben komfortérzetet ad. ). A fürdőszoba (kádas) szép. Hibája, hogy mivel nagy teret hagytak a csapnak, a fürdőkádat beszorították egy kuckóba. A kád csaptelepje nem véletlenül mozgott. Minden ki- és beszállásnál beleütközik az ember. Minibár: bucira tömve. Kipakoltuk és a saját kajánkat tettük bele. (Mi tényleg ételallergiások vagyunk. Ez később fontos lesz. ) A terasz nagy, remek kilátással. Asztal és a két szék rendben van. Hamutartó kikészítve. (Mi nem dohányzunk. ) Wellness szekció teljesen rendben. Medencék, szaunák, pihenőhelyiség tiszta, a személyzet remekül teszi a dolgát. Lehet lazulni ezerrel. Mi nem edzünk de az edzőterem is jól felszereltnek, bár kicsit zsúfoltnak látszott. A kaja. . . . Mi ténylegesen ételallergiások vagyunk. Én glutén, tej, tojásfehérje és kukorica érzékeny. Feleségem "csak" laktózérzékeny. A csoportunknak felszolgált étel sajnos allergiás reakciót okozott amivel a mai napig küzdenem kell. (Hosszútávú kiütéseket kapok teljes testfelületen, ha az említett dolgokból jut a szervezetembe. ) A tanácsom annyi, hogy vegyék górcsó alá az allergén élelmiszerek kiváltásának lehetséges módozatait. Én csak viszketek és ronda leszek még vagy két hónapig. Más azonban belehalhat ha olyat eszik, amit nem szabad neki. Persze tudom hogy a "mentes" étkezés ma amolyan divattá nőtte ki magát. Emiatt sokszor nem veszik komolyan a konyhákon. Mégis érdemes elmélyedni a témában, mert nagyon rossz fényt vethet az adott vendéglátó egységre, ha valaki elhalálozik az egyébként mentesnek mondott ételtől. A Balneumért zsémbelek, nem ellene. Minden más remek, kiváló, kényelmes és élvezetes volt.