Tiszatelek bemutatása

Tiszatelek község Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a Ibrányi járásban. Nevezetességei: Nyírvidéki kisvasút, Tiszatelek-Tiszaberceli Ártér Természetvédelmi Terület.

Evés, ivás Tiszateleken (2)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Tiszatelek és környéke legfrissebb értékelései

2024.10.06családjával
Csodaszép tiszai, természeti, nyugodt környezetben található ez a különleges, nosztalgikus étterem. Már régóta működik és már régóta járok oda, és a jövőt illetőleg is szeretnék még nagyon sokszor ott étkezni mert árak tekintetében is nagyon megéri szerintem.
2026.08.15barátokkal
A legrosszabb étterem ahol jártam! A kiszolgálás rossz! A rendelt italokat nem hozzák ki! Elfuserált egyhangú silány ételek! Senkinek nem ajánlom!
2026.08.12egyedül
Nemrégiben a Hotel Kelepben szálltam meg egy éjszakára, ott javasolták, hogy ebédeljek meg a nagyon közeli Horgony Étteremben. Az étlapról harcsahalászlét rendeltem. A halászlé nagyon finom volt, hal is volt benne bőven. A nagy meleg miatt csupán ezt választottam. Nem kellett sokat várnom az...

Tiszatelek és környéke kedvelt szállásai

Park Hotel Sóstó Nyíregyháza - Szilveszter - teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
141.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tiszatelek és környékén

gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcalgróf Degenfeld Kastélyszálló, TarcalCsomagok már 16.348 Ft/fő/éj ártól
3 értékelés
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza - SóstóCsomagok már 30.800 Ft/fő/éj ártól
47 értékelés
Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments NagyhutaKőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments, NagyhutaCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
72 értékelés
Park Hotel Sóstó NyíregyházaPark Hotel Sóstó, NyíregyházaCsomagok már 15.400 Ft/fő/éj ártól
9 értékelés