Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bakonyi Gyilkos-tó Ugod

Így is ismerheted: Hubertlaki-tó
4,8
5
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Tavak közül
Kategória
Tavak
Bakonyi Gyilkos-tó Ugod
Bakonyi Gyilkos-tó UgodBakonyi Gyilkos-tó Ugod
Bakonyi Gyilkos-tó UgodBakonyi Gyilkos-tó Ugod
20 fotó

Bakonyi Gyilkos-tó Ugod bemutatkozása

Egy kis völgyben mesterségesen felduzzasztott tavacska, a Hubertlaki-tó bújik meg, amit a helyiek csak bakonyi Gyilkós-tónak hívnak. Becenevét az Erdélyben található Gyilkós-tóról kapta, mert nagyon hasonló hozzá. Csillogó víztükrét meg-megszakítják a tóból kiálló elárasztott fák csonkjai.
Tovább olvasom >>

5 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
80%
Érdekes
20%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

5 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hasik Hotel Döbrönte - Őszi hosszú hétvége
Őszi hosszú hétvége
10.20-23.
Hasik Hotel Döbrönte
162.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
86.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Wellness kaland
Wellness kaland
2023.12.21-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval

Bakonyi Gyilkos-tó Ugod vélemények

Kihagyhatatlan 2022. február 10.a párjával járt itt
Csendes, szép hely. Érdemes megtenni az oda-vissza kb. 4,5 km gyalogutat érte. Bakonykoppányhoz közeli "Hubertlaki-tó bejárat" felől közelíthető meg a legkönnyebben. Tedd le az autót és sétálj el onnan a tóig!
Milyennek találod ezt az értékelést?
169
4879
638
89483
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 260 városban járt márFelfedező - 3120 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 89483 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2018. augusztus 5.gyerekekkel járt itt
Bakonyi családi nyaralásunk egyik kirándulása ide vezetett. Elég nehezen találtuk meg a célpontot, a GPS nem találta, mi meg a bevezető utat nem találtuk, így az egész környéket beautóztuk, aztán Ugod faluban kértünk útbaigazítást. Hivatalos neve Hubertlaki-tó.
Itt fényképeztem:
Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod - Bakonyi Gyilkos-tó Ugod -
Még több kép (15 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 3 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.