A négycsillagos színvonalú Patak Park Hotel 2012 júliusában nyílt meg Visegrádon. Az erdővel sűrűn borított Apátkúti-patak partján helyezkedik el. Hegyvidéki környezettel és egyedülálló levegővel, patakkal várja kikapcsolódni vágyó vendégeit.
A hotel számos lehetőséget kínál azon vendégek számára is, akik az aktív kikapcsolódás érdekében látogatnak el ide.
Romantikus hétvégét töltöttem itt kedvesemmel. Mi tökéletesen éreztük magunkat. A szobánk tiszta volt! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! A személyzet csodálatos ,figyelmes,külön köszönet nekik érte,hogy még miattuk is fantasztikusan éreztük magunkat! ! ! ! Ételek hmmmmmm,ínycsiklandozóan finom és nagy választékban volt! ! ! !
Fantasztikus volt a környezet és amilyen nyugodtság áradt a csend miatt,az leihatatlan! Akinek csak tudom ajánlani fogom. Hálásak vagyunk a személyzetnek,hogy ennyire jól éreztük magunkat a Hotelbe
Előzetes foglalás nélkül érkeztünk egy előre lefoglalt borzasztó appartmanból ahol 1 éjszakát töltöttünk rettenetes körülmények között. Felleg várból hazafelé tartva megláttuk a szállodát és be mentem segítségüket kértem hogy előzetes foglalás nélkül fogadjanak minket 6 éves kisfiunkkal, mert már úgy volt indulunk haza.
A személyzet rendkívül segítőkész volt és azonnal biztosítottak nekünk egy gyönyörű tiszta rendezett szobát. A szobákat 14 órától lehet elfoglalni de nekünk azt is megengedték hogy 12 órakkor beköltözhessünk. Mind az étkezések mind a szállás valamint a személyzet hozzáállása példa értékű mindenkinek szívesen ajánlom,A mi családunk biztos hogy vissza fog térni. Svéd asztalos reggeli is bőséges és vacsorára is annyit adtak hogy nem tudtuk megenni. Ételek finomak. A szálloda családias hangulatú érdemes kipróbálni.
Nagyon kellemes, nyugodt környezet, tisztaság, gyors, kedves kiszolgálás, nagyon jó programok, szép szobák, boszorkány konyha varázslata, felejthetetlen élmény, a Feleségemmel és a lányomékkal töltöttünk el egy kellemes hétvégét. Elhatároztuk, hogy újra eljövünk. Másoknak is, rokonainknak, barátainknak, ismerőseinknek ajánljuk, aki csendre, nyugalomra vágyik.
Csodálatos hétvégét töltölttünk el Önöknél, nagyon kedves és vendégszerető személyzettel találkoztunk. A boszorkány konyha varázslata felejthetetlen élmény marad számunkra. A hotel tisztasága felszereltsége kiváló, nagyon ötletes, igényes és szép a szoba falfestése. Az ételek változatosak és ízletesek voltak. Köszönjük!
Gyönyörű környezetben elhelyezkedő igényes, szép hotel. A lakosztály, amiben két éjszakát töltöttünk kényelmes, tiszta, és jól felszerelt volt. Az ételek nagyon finomak, frissek voltak és a választék is bőséges volt. A személyzet részéről maximális udvariasságot, és segítőkészséget tapasztaltunk. A wellness részleg nem nagy, de amikor akartuk, használni tudtuk.
Bár csak egy éjszakát töltöttem itt el, azt kell mondanom, hogy az nagyon kellemes volt. A szálló közvetlenül az erdő mellett helyezkedik el. A nyugalom szinte tapintható. Legjobban a kültéri jacuzzi kád tetszett, meg a szaunák. A szoba (lakosztály) nagyon jó és kényelmes volt.
Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk a párommal, a szálloda tényleg olyan volt, mint amilyennek elképzeltük. Az ár/érték arány is rendben van, az ételek rendkívül ízletesek voltak és bőséges adagokat szolgáltak fel belőlük, képzett és kedves pincérek. A szoba tiszta volt és modern, teljes mértékben szolgálta a kényelmünket.
Igaz, a falak kicsit vékonyak és néha a horkolás áthallatszott, valamint egy fiatal csoport is "elég jól" érezte magát késő éjszakáig, holott a házirendben benne van, hogy 22:00-6:00-ig kötelező a teljes csend és a dohányzás mentes magatartás, sajnos tőlük a szálloda vezetősége ezt még sem követelte meg rendesen. A wellness használata is kimaradt, ugyanis egy pár azt ott létünk alatt kisajátította magának, amikor mi mentünk volna, állandóan ott voltak, de ez sem akkora baj, ugyanis mi nem azért mentünk. A reggeli elfogyasztása a ködös erdő és a hűs patak mellett kárpótolt mindenért. Az erdei fitness liget nagyon tetszett nekünk és ajánljuk mindenkinek, aki szeret egy kicsit túrázni és a szabad levegőn mozogni. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a szállodával és az ott töltött két nappal. Köszönjük az ott dolgozóknak és ajánljuk mindenkinek, aki azt fontolgatja, hogy ellátogat a Park Hotelbe.
Nekünk mindenben csodálatos volt. Kirándulás,pihenés egy helyen! Ráadásul 2013.jan. a hóesésben 30év házasság után,príma! Csak ajánlani tudom MINDENKINEK! Komppal a másik oldal is szép,de onnan visszanézni is csodás. A személyzet lesi a kívánságodat,nem tolakodóan,hanem vendéggént kezelnek! Aki tudja,próbálja ki!
Modern, tiszta, szép helyen fekszik. Nagyon pozitív, hogy a wellness részleget egy órára privátban (felár nélkül)is használhattuk. Az ételekről csak annyit, hogy legalább 5 kg hízással számolhat mindenki, mert finomak, bőségesek, változatosak, laktatóak.
A szobák saját klímásak, modernek, a zuhany kialakítása egyedi, kicsit fura, hogy nincs ajtója, se tálcája, de óvatos tusolással nincs gond belőle. A személyzet is udvarias volt, esetleges wellness bővítéssel nagyszerű és felkapott helyet lehet kihozni belőle, ajánlom mindenkinek a környékbéli drágább helyekkel szemben is!
Külföldi vendégemmel nagyon jól éreztük magunkat. A hotel csodálatosan szép helyen van,az épület vadonatúj, ragyogóan tiszta és minden a vendégek kényelmét szolgálja. A személyzet csupa fiatalból áll, akik jól beszélnek angolul, kedvesek, segítőkészek. A reggeli és a vacsora is nagyon finom volt.