A négycsillagos színvonalú Patak Park Hotel 2012 júliusában nyílt meg Visegrádon. Az erdővel sűrűn borított Apátkúti-patak partján helyezkedik el. Hegyvidéki környezettel és egyedülálló levegővel, patakkal várja kikapcsolódni vágyó vendégeit.
A hotel számos lehetőséget kínál azon vendégek számára is, akik az aktív kikapcsolódás érdekében látogatnak el ide.
A szálloda modern, különleges kialakítású, szép épület, nagyon tetszik. Szintén figyelemre méltóak a programajánlatok. Mivel az aktív pihenés híve vagyok, nagyra értékelem a vezetett túrát a felkészült, helybeli, lokálpatrióta vezetővel. Jó ötlet az íjászkodás - bár azon nem vettünk részt, igazán pihentető kikapcsolódást nyújt a privát használatra is igénybe vehető fitnesz terasz.
Ezt a jó benyomást két dolog rontotta le: a tisztaság és az étkezés. A szobánkban az ágy felett hatalmas pókháló libegett, a fürdőszobában két óriáspók tanyázott. Az ebédlő tökéletes elhelyezkedésével csodálatos kilátást nyújt a hegyre - de az üvegablakok piszkosak. Az első esti vacsora hatalmas meglepetés volt: a csirkepaprikás és a rakott kel egy gyengébb menzának is a becsületére vált volna. A második vacsora (tejszínes csirkeragu, csülök pékné módra) azonban nagyon ízlett. Viszont hajszálat találtam a desszertben. . . Csodálkozom, hogy miért ez a kettősség: gyönyörű, izgalmas kialakítású épület - néhol kifogásolható tisztasággal; hol gyenge, hol nagyon ízletes ételek. . . Mindezek ellenére nem zárom ki, hogy visszatérünk még - a kedves személyzet, a gyönyörű környezet, a programlehetőségek vonzóak.
Végre sikerült kikapcsolódnunk ! Madárcsicsergés , szép zöld táj ! Barátságos személyzet!!! Szeretnénk visszatérni!!!! Köszönet a barátságos személyzetnek!!!!!
Köszönjük a remek hétvégét! Olyan békés-csendes helyet kerestem, ahol 4 anyuka elszabadulhat a hangos hétköznapoktól egy kis csacsogásra. Öröm volt megállni egy pillanatra a csodás környezetben. Volt alkalmunk kirándulni, pihenni. Mivel nem volt túl messze a "központ", igen sok lehetőség tárult elénk.
A szálloda békés, tiszta pihenésre tökéletes közeg. Szállodavendégek, mintha rajtunk kívül nem lettek volna. A szoba teraszáról csodálatos kép tárult elénk. Az őszi erdő meglepetést is tartogatott nekünk. Éjszaka egy csodálatos szarvas merészkedett a parkoló autók közé, azután még egy. Budapest lakosként ilyet ritkán láthatunk. Ez volt az este égköve! A késő esti jakuzzi a teraszon, a szauna pont elég wellnes élmény volt egy rövid pihenés lezárásaként. A személyzet barátságos, mosolygós, csendes! Köszönjük! Alig aludtunk a dumaparty miatt, de FELTÖLTŐDTÜNK! Kosztya Ernőné
Rugalmas, udvarias és kedves a személyzet. Az ételek igazán ízletesek. Csendes helyen, a természet közepén, családias környezetben helyezkedik el a hotel. A kiadós reggeli után érdemes kirándulni egyet a környező bércek között, felkeresni például a közeli Kaán forrást.
Mikor leparkoltunk a szálloda előtt igen jó benyomást kelltett bennünk a párommal. Az ott létünk allatt a személyzet igen kedves, semmilyen probléma nem volt. A szoba számunkra megfelelő volt. A reggeli és a vacsora alkalmával mindig jól laktunk mivel nagyon finomak voltak. A hotel szolgáltatásai is csodálatosak voltak. Én csak ajánlani tudom más fiatal pároknak.
Festői környezet, tájba illő szép épület, különleges és kitűnő erdei fitnessz-pálya, kültéri wellness-részleg, bent pingpong-asztal - mind jól szolgálja a kikapcsolódást. A személyzet előzékeny, udvarias. Az ételek finomak, bár a választék kicsit bővebb is lehetne. A szoba kényelmes, a fürdőszoba szép.
Hiányosság viszont, hogy a 4 napban nem jöttek takarítani, még a fürdőszobát feltörölni sem. A fürdőszobában hiányoltuk a(z üveg) fogmosópoharat. A szobai szekrényben több akasztó kellett volna. A szoba hátránya még, hogy egész nap sötét az ablak előtt magasodó hegyoldal miatt. Kevésnek találtuk az 5 TV-adót. Hiányoltuk a szobában a wifi-t. Összességében meg vagyunk elégedve, nagyon jó volt a szállás a pihenéshez és a környékbeli kiránduláshoz.
Kellemes napokat töltöttünk ebben a szállóban. A wellnes-részleget jobban kellene ellenőrizni,naponta többször figyelni, mert a vendégek nem értenek a jakuzzi beállításához, mégis állítgatják.
Kellemes környezetben, családias, nyugodt pihenésre alkalmas szálloda. A személyzet udvarias, figyelmes, segítőkész. Készségesen segítettek a kirándulások és a szabadidős programok megszervezésében. Az ételek kiválóak.
A parkolóból a patak felett átívelő fahídon keresztül lehet a domboldalon elhelyezkedő szállodához eljutni. Már maga a környezet és a látvány is feltölti az embert. A környékbeli aktuális programokról, kirándulóhelyekről a kedves, mosolygós recepciós Hölgy tájékoztatott minket.
Ami nagyon szimpatikus volt, hogy van olyan lehetőség, hogy privát használatra 1-2 órára díjmenetesen, le lehet foglalni a szálloda jakuzziját és szaunáit. Wellness részlegből kicsit hiányoltuk a medencét, de sportolási lehetőségként, hamar találtunk más elfoglaltságot, mivel az erdei külső fittnesgépek, hat különböző ponton vannak a elhelyezve a szálloda feletti csodálatos környezetben. A szálloda és a szoba tisztasága tökéletes volt. A vacsoránál két menüből lehetett választani. Nekünk személy szerint nem ízlett semelyik fogás. Ezt a felszolgálónak is említettük. Viszont a reggeli annál bőségesebb és finomabb volt. Emlékezetes két napot töltöttünk el. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik az aktív pihenést részesítik előnyben.
A fönti értékelés a pozitív, ami nem tetszett : - a jaccuzzi fedelének eltávolításához, vissza tételéhez mindig elkelne a segítség, és sötétedés után több fényt a teraszra, mert 1. alkalommal nincs helyismerete az embernek. Köszönöm !