A 2014. április 1-jén megnyitott Batthyány Kúria teljes felújításon esett át. A szálloda Zalacsány szélén fekszik csendes, kellemes környezetben. A szobák korszerűsítése mellett a hotel lobbija, közösségi terei és parkja is átalakult. A Kúria tágas teraszain igazi élmény a zalai gasztronómia felfedezése.
Nagyon elégedett voltam. A személyzet nagyon kedves, a szálloda tiszta és igényes, az ételek finomak ,és nagy a választék. A park csodálatos, a Wellness kellemes. Szívesen töltenék máskor is pár napot itt.
Csodálatos három napot töltöttünk el kislányommal a kúriában. Barátságos a személyzet és remek a kiszolgálás. Rengeteg lehetőség közül lehet választani a kikapcsolódásra és pihenésre vágyóknak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Két kislányunkkal (3 és lassan másfél évesek) először merészkedtünk "idegen terepre", de az ott tartózkodás alatt csak a megnyugvás lett úrrá rajtunk. A lakosztály kényelmes, tágas, a személyzet udvarias, a medence tökéletes, az étkezések is kisebb-nagyobb gondok (amik tőlünk származtak) nélkül lezajlottak.
Csodálatos parkban lévő kúria minden igényt kielégít ami a pihenéshez kell,kedves,udvarias személyzet,bőséges reggeli és vacsora kínálat,a wellnes kicsi,de a közeli Kehida thermál minden igényt kielégít amely a kúria szolgáltatásában volt,ahol minden korosztály megtalálja a számítását.
A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. A kastélyban lévő szoba berendezése igazi időutazás volt, ugyanakkor a jelen kor kényelme is jelen volt. A fürdő, a szauna és a masszázs is kitűnő. Az étel remek, nagy volt a választék. Már alig várjuk, hogy tavasszal, amikor már a golf pályát is lehet használni és a kúriát körülvevő fák újra zöldelnek, ismét visszamenjünk.
Gyakorlatilag mindennel elégedett voltam .De a wellnes rész kicsi, gyermekes családokkal nem éppen ideális.Az étkezésnél az utolsók már nem biztos hogy a teljes választékot kapják.
Mi a Batthyány Kúriában voltunk, superior szobában elszállásolva. Az egész komplexum technikai felszerelése kiváló. Személyzet kedves, szolgálatkész. Az ételek nagyon finomak - különlegesek. A szolgáltatást kiválóra minősítem, másoknak is ajánlom.
Nem csupán a karácsonyt, hanem 21 éves fiúnk szülinapját is itt ünnepeltük. A kúriában szálltunk meg, de a vendégek számára nyitott volt a Kastély és a Kúria minden rendezvénye, szolgáltatása. Kiemelném a welness részleget és a masszőr munkáját, mert ezeket vettük igénybe. Fantasztikus a személyzet, csak kérni kell, és mindent biztosítanak.
A hatalmas területen, a különálló egységek között is megfelelő volt az összhang, szólni kell, ha valami esetleg elmaradna. Igénybe vettük az ingyenes fürdőhelyre való szállítást is, ami szintén gördülékeny volt. A szülinapi meglepetés-ajándék, terítés is kitűnő volt, és szinte az egész éttermet bevonták, mégsem volt hivalkodó, inkább meghitt. Csak köszönni tudjuk az ittlétet. Máskor is jövünk. Fantasztikus hely.