Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Dísz tér Zalakaros Zalakaros

4,4
197
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
5. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Dísz tér Zalakaros Zalakaros
Dísz tér Zalakaros ZalakarosDísz tér Zalakaros Zalakaros
Dísz tér Zalakaros ZalakarosDísz tér Zalakaros Zalakaros
12 fotó

Dísz tér Zalakaros Zalakaros bemutatkozása

 
A zalakarosi Dísz tér a város egyik legszebb, legimpozánsabb tere. Ezen a téren szokták megrendezni a legtöbb koncertet és rendezvényt, valamint különleges eseményeket. Kellemes sétát tehetünk itt a kiépített úton, megpihenhetünk a padokon és élvezhetjük a szökőkút látványát.
Tovább olvasom >>

197 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
54%
Érdekes
36%
Átlagos
7%
Kihagyható
3%
Időpazarlás
0%
Érdekes

197 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Orwa Apartman II. Zalakaros
105.000 Ft / 2 fő / 4 éjtől ellátás nélkül
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Hotel Forrás Zalakaros
20.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel

Dísz tér Zalakaros Zalakaros vélemények

176
5237
745
96900
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 3377 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 96900 feltöltött kép
Átlagos 2023. november 3.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A MenDan Wellness Hotel és a Zalakarosi Termálfürdő oldalbejárata közötti kis parkos részen alakították ki ezt a teret, amelynek legérdekesebb eleme egy Makovecz Imre építészeti stílusát idéző csúcsos-íves faszerkezetű pavilon. Több helyütt azt olvastuk, hogy itt mindenféle programok szoktak lenni, de mióta itt vagyunk Zalakaroson, még ezt nem tapasztaltuk, talán nyáron nagyobb lehet itt az élet.
Itt fényképeztem:
Dísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
18
200
95
167
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 45 városban járt márFelfedező - 116 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 167 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. július 8.a párjával járt itt
A zalakarosi Dísz tér valóban szép és kellemesen lehet pihanni a padokon, de korábbi, rendezvényhelyszín funkcióját már nem használják.
Sajnos a korábbi színvonalas rendezvények helyett a zalakarosi Korzón már csak számunkra ismeretlen fellépők vannak, akiket nem szeretnék megbántani.
Itt fényképeztem:
Dísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 195 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.