Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Dísz tér Zalakaros Zalakaros

4,4
141
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
5. helyezett
városi Egyéb látványosság közül
Kategória
Egyéb látványosság
Dísz tér Zalakaros Zalakaros
Dísz tér Zalakaros ZalakarosDísz tér Zalakaros Zalakaros
Dísz tér Zalakaros ZalakarosDísz tér Zalakaros Zalakaros
12 fotó

Dísz tér Zalakaros Zalakaros bemutatkozása

 
A zalakarosi Dísz tér a város egyik legszebb, legimpozánsabb tere. Ezen a téren szokták megrendezni a legtöbb koncertet és rendezvényt, valamint különleges eseményeket. Kellemes sétát tehetünk itt a kiépített úton, megpihenhetünk a padokon és élvezhetjük a szökőkút látványát.
Tovább olvasom >>

141 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
56%
Érdekes
34%
Átlagos
7%
Kihagyható
3%
Időpazarlás
0%
Érdekes

141 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
86.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.03.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
64.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.320 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval

Dísz tér Zalakaros Zalakaros vélemények

173
5031
692
91867
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 262 városban járt márFelfedező - 3228 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 91867 feltöltött kép
Átlagos 2023. november 3.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A MenDan Wellness Hotel és a Zalakarosi Termálfürdő oldalbejárata közötti kis parkos részen alakították ki ezt a teret, amelynek legérdekesebb eleme egy Makovecz Imre építészeti stílusát idéző csúcsos-íves faszerkezetű pavilon. Több helyütt azt olvastuk, hogy itt mindenféle programok szoktak lenni, de mióta itt vagyunk Zalakaroson, még ezt nem tapasztaltuk, talán nyáron nagyobb lehet itt az élet.
Itt fényképeztem:
Dísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
17
193
93
159
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márFelfedező - 112 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 159 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2023. július 8.a párjával járt itt
A zalakarosi Dísz tér valóban szép és kellemesen lehet pihanni a padokon, de korábbi, rendezvényhelyszín funkcióját már nem használják.
Sajnos a korábbi színvonalas rendezvények helyett a zalakarosi Korzón már csak számunkra ismeretlen fellépők vannak, akiket nem szeretnék megbántani.
Itt fényképeztem:
Dísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - EgyébDísz tér Zalakaros Zalakaros - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 139 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.