A családias hangulatú Art hotel mindössze 200 méterre található a zalakarosi zöldövezetben levő Gránit gyógyfürdőtől. A szálloda 46 szobával várja vendégeit művészetközeli megjelenésével. A szállodahall világos, tágas, átriumos, a színek pedig egészen merészek!
A vendég különféle képek, grafikák, szobrok és trópusi növények egyvelegével találkozhat, melyet kényelmes berendezések tesznek teljessé.
Mivel még nem jártunk 3 csillagos szállodában, kíváncsian vártam,hogy milyen lesz a különbség egy 4 csillagoshoz képest. Kellemesen csalódtam. 3 éjszakát töltöttünk itt. A foglalási rendszerük tökéletes, gyors választ kaptam és a külön kívánságainkat is figyelembe vették. A fürdőköpenyért fizetni kellet, viszont a parkolás ingyenes.
A szoba tiszta volt, ágy valóban egy kicsit nyikorog - valószínű a matrac huzata miatt. A fürdőben a fogmosópohár talán lehetne üvegből. A wellnes részleg megfelelő- finn szauna talán működhetne délelőtt is. Az étkezéseknél a szakács és a személyzet ki tett magáért. Az ételek finomak, változatosak voltak. A szálloda személyzete szolgálat kész, barátságos volt. A nejem születésnapján kis figyelmességgel kedveskedtek neki. Jól esett. Az italok árai nincsenek elszállva, a 3 csillagnak megfelelő. Röviden összefoglalva, csak ajánlani tudom a szállodát a pihenni vágyók figyelmébe és sok sikert kívánok a hotel dolgozóinak és vezetésének.
3 éjszakát töltöttünk a hotelben. 2 és fél éves kisgyerekkel voltunk, akinek nagyon tetszett a játszószoba. Gyerekmedence nincs itt, de a pezsgőfürdőt is élvezte. A szoba tiszta, nagy, barátságos volt. Az ágy kicsit nyikorgott. Az étkezés nagyon jó volt, főleg a vacsorák voltak változatosak, nagyon finomak.
A szálloda minden olyan tulajdonsággal rendelkezik ami egy nyugodt változatos kikapcsolódáshoz kell. Nagyon elkeserítő időt fogtunk ki ,ennek ellenére mindent megtaláltunk a szállás helyen ahhoz hogy ki se kívánkozzunk. Szuper wellness,konditerem. Bőséges ízletes sőt magyaros ételek. Kellemes segítőkész személyzet.
A szálloda egyik akciós ajánlatával élve töltöttünk az Artban 4 éjszaka/5 napot. Minden feltétel biztosított volt a nyugodt pihenéshez. Változatos, finom ételek, udvarias kiszolgálás, a bárpultnál kiemelkedő italkínálat. A szálloda teljes személyzete kedves, szolgálatkész volt. Bármilyen kérdésünk volt, minden információt megkaptunk.
Mindenütt tisztaság, takarítás naponta /ha valaki nem igényli, megmondhatja/. A csendes, kulturált környezet, a természetközelség csak még vonzóbbá teszi a szállodát. Jól éreztük magunkat.
Elérhető áron nyugodt,kellemes szálloda. Szép étterem,kedves,segitőkész személyzet.Finom házias ételek.A wellnesrészleg tágas,meleg.Kellemes az udvari medence is.Megfelelő nyugodt környezet a pihenni vágyóknak.Talán a fürdőköntös behelyezése még alapvető lenne, de kérésre ezt is adtak. Visszatérünk.
Kettő apró dologban változtatnánk. Egy:A szobában lévő hűtőszekrény zavaróan hangossan működött,így kihúztuk az áramból. Kettő:A dohányzóhelyet sokkal távolabb lenne célszerű elhelyezni az épülettől,mivel amikor valaki vagy valakik rágyújtottak az egész földszinti szobákat ellepte a büdös dohányfüst,ez nagyon kellemetlen volt. Amúgy minden maximálisan jó volt.
5 éjszakát töltöttünk el párommal a szállodában. A szálloda egész személyzetéről csak jót tudok mondani, figyelmesek, udvariasak, barátságosak, segítőkészek, minden információval rendelkeznek. Az ételválaszték bőséges volt, s nagyon ízletesek voltak. Változatosan, s nagyon jól főznek a szakácsaik.
A déli egytálételek is finomak voltak, s elegendőek. Tisztaság mindenütt. Wellness részleggel is minden rendben volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kikapcsolódásra, és kulináris élvezetre vágyik! Ebben a szállodában látszik, hogy a vendégekért vannak!
Remek környezet,kedves személyzet.. Első nyaralás volt családdal még lehet idén vissza látogatunk... Család barát kellemes környezet mindenkinek ajánlom mint kezdő mint rutinos pároknak.. Első benyomásra nem is kívánhattunk jobbat... 10/10
Art Hotel válasza
Kedves Vendégeink, köszönjük szépen a kedves értékelést!
Nagyszerű hely. -Igy jellemezném tömören. Két éjszakát töltöttünk a hotelban és bátran kimerem jelenteni:Nem hagy kívánni valót. Mindent megkapsz amire csak vágysz. A konyhán kérésre laktozmentes kaját(felár nélkül). Az ételek választékosak,finomak. A wellnes tökéletes. És a legfontosabb:A SZEMÉLYZET elképesztően kedves,barátságos.
Kérésünket maradéktalanul teljesítették/franciaágyas szoba/.Nagyon megragadott az egytálétel ebéd,ami ízletes bőséges és finom volt.Biztos,hogy visszatérő vendégek leszünk.Üdv:Németh László és neje.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 25 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 25 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 6 kg-ig: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár