A Hunguest Hotel Freya a termálvizéről híres Zalakaroson található, egy gyönyörű park közepén, a fürdő közvetlen szomszédságában, és 150 szobával és 12 apartmannal várja kedves vendégeit.
A szállás tiszta, rendezett és kényelmes volt. Kis kedvenccel (kutyus) érkeztünk, akit mindenki örömmel fogadott. A személyzet tisztelettudó, kedves és mindenre odafigyel. Az étkezések hihetetlenül változatosak voltak, mindenki megtalálta a kedvére valót a hatalmas kínálatból akár reggeliről, akár vacsoráról volt szó.
Az átjárás a fürdőbe ésszerű, a fürdőn belül külön napozó rész a Hotel Freya vendégeinek. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, máskor is szívesen választjuk a Hotel Freya-t, ha Zalakarosra utazunk.
Kezdeném azzal,hogy egy igazi retró szálloda olyan mint egy panel minigarzon. Persze ezt nem negatív ként írom. Mi régen ilyen lakásba keztük a közös életünket a férjemmel közel 30 éve. Így minket nosztalgiával töltött el. Minden csodálatos volt az 5 nap alatt. A személyzet,a tisztaság maximális.
Amit külön kiemelnék : az étkezés amire ha lehetne akkor hat csillagot adnék. Itt az öt nap alatt olyan ízkavalkádban volt részünk amilyet a hét év alatt amióta szállodába járunk még nem tapasztaltunk. A vendégek inkább a közép és idősebb korosztályból valók,de a gyerekesek számára is kiváló. Jól felszerelt játszószoba ,játékasztal csocsó,biliárd. A termálfürdő kiváló mind a gyerekeseknek és a pihenni vágyó idősebbeknek. Bátran ajálom minden korosztálynak. A táj gyönyörű tele könnyű túraútvonalakkal:Pl Kányavári sziget,Csigatúra és Vadászkilátó . Ha a vadászkilátóhoz mentek mindenképp térjetek be a Kilátó borozóba ahol finom borok mellett mustot és kemencés ételeket is kostólhattok. Mindent összevetve mi csodásan éreztük magunkat és még biztos visszamegyünk ha tehetjük.
Ár-èrtèk arányban tökéletes szálloda, a mi igènyeinknek megfelelő. Szuper kedves személyzet, finom ètelek, tisztaság a szobában és nem utolsósorban közvetlen átjárás a fürdőbe ezek mind a kènyelmünket szolgálták. Már második alkalommal voltunk itt, de jövőre is szeretnènk ebben a szállodában eltölteni egy pár napot.
A személyzet kifogástalan munkát végzett. Az étkezés pazar volt, nagyszerűen összeállított étlap, kitűnően elkészített ételek jellemezték ezt a néhány napot. De: a szálloda egy pusztulat, egy romhalmaz, amit a szobaasszonyok hatalmas munkával próbálnak rendben tartani.
Az ordenáré WC szagot, ami az első emeleti folyosón és a szobákban is burjánzik, ők sem tudják megszüntetni, a felújítás, átépítés volna a megoldás. Jó hely lehetne egy kis tulajdonosi törődés után.
Nagyon tetszett Zalakaros, a környék a fürdő a látnivalók szóval minden ! A Freya Hotelben most voltunk előszőr, de nagyon tetszett minden benne. A szobák tágasak, jól felszereltek voltak. ill. a fürdőkádban elkelt volna egy csúszásgátló, az ilyen nem teljesen fiatal és mozgékony vendégeknek.
A koszt elsőosztályú és bőséges volt / sajna hiztam is 1,5 kg-mot/ A személyzet előzékeny, minden tiszta és gusztusos volt. Sajnáltuk, hogy csak 3 éjszakát tartózkodtunk ! Igaz, az étteremhez lépcsőzni kellett, mert az odavezető lift éppen rossz volt, és a vendégek pedig elég rozogák, bottal mászók. Ez egy kizárólag időseknek igénybe vehető csomag volt, tehát a lift hiánya kellemetlen volt. De amúgy minden okey !
Amit előzetesen ígértek, az minden tényleg szuper volt ! ! A személyzet, a recepciótól a felszolgálókig kedves, segítőkész volt. Amit ki kell emelni, az az étkezés ! ! A reggeli / az a bundáskenyér ! ! /, és a déli leves is jó volt, de a vacsorák ! ! ! Én rendezvényszervezőként dolgozom, több mint 50 éve, van szakács végzettségem is, tehát van némi rálátásom.
. . . . . sok 4 csillagos szálloda irigyelheti ezeket a fogásokat. . . . . kiemelném a halas ételeket, az ízletes pacalpörköltet, a szenzációs epres túrótortát, a harcsa halászlét, nem folytatom. Szuper, Abszolút gratuláció a teljes konyhának, ha ide jövünk szilveszterkor a társasággal, az jórészt az ő érdemük is. De kell valami negatívot is írni, szóval a gyerekek szobájában, elérhető helyeken 4 konnektor volt, nekünk a 221-ben egy, az is a csak megközelíthetetlenül. . . . . . a 4 töltőből csak egyet lehetett valahogy ferdén, erőltetve bedugni. . . . . a másik gond, a kézmosó feletti szappan adagoló elég furán lett feltéve a falra, akinek egy gondolatnyit is vaskosabbak az ujjai, annak reménytelen volt használni. De talán ilyenkor mondjuk, hogy ennél nagyobb bajunk sose legyen. . . . . . köszönjük ezt a pár szép napot ! ! !
Valamiért ezek a panel hotelek nagyon hangosak. Folyton mászkálnak a folyosón, ha napközben próbálnál pihenni a szobában ami elég kényelmes amúgy, akkor szinte pár másodpercenként van valami zaj. Mintha az épületben lévő vasat ütnék folyamatosan, kong az egész. A gépek is zúgnak, biztos a fürdőből, gépészetből jönnek el a zajok.
Hallom hogy felettünk és mellettünk a családok a gyerekekkel beszélnek/játszanak. Szóval pihenni nem ideális. Az ételek jók. Kirándulási lehetőség van bőven, leginkább könnyebb túrák. Családoknak gyerekekkel ideális. A süniért megörülnek.
Baráti házaspárral mentünk 3 éjszakára. Figyelmesen, egymás melletti két szobát kaptunk. Ügyesen meg volt oldva a fürdőbe való áthaladás szintkülönbsége a liftekkel, jóformán minimális kötelező lépcsőzéssel. Az áthaladó folyosó világos, tiszta volt, még pihenő padok is voltak.
A szoba tágas, a WC külön helyiségben a fürdőszobától, az erkély tágas. Minden tiszta, és kényelmes volt. Egy furcsa volt, hogy a WC csészéből a "végtermék" "segítség nélkül" nem ment le. Esetleges felújítás során érdemes lenne erre is odafigyelni. A szálló teljes személyzete udvarias, figyelmes volt. További eredményes évet kívánunk.
Szívesen fürödtünk volna elutazás előtt, reggel pl: 9-10 óráig, és távoztunk volna 11 órakor. Ez nem volt lehetséges. Ez rugalmatlanságra vall! ! Más szállodákban - ha akartuk - ennek nem volt akadálya! A leves felkínálása irreleváns, nem is vettük igénybe egyszer sem, azonban kicsinyességre vall, ahogy kihangsúlyozzák azt, hogy érkező vendég és a távozó vendég nem veheti igénybe, ha szükségét érzi. Egyébiránt meg voltunk elégedve.
Minden tökéletes volt,máskor is szívesen töltenénk itt néhány napot. Nagyon finom bőséges ételek,személyzet mindenben segítőkész. Tisztaság makulátlan,wifi,tv jól működik. A fürdő átjárás zárt folyosón megoldott. Az árak kedvezőek. Ami jó lenne ha fürdőhöz külön törülközőt bíztositanának. A 4 csillagot tőlünk megkapnák!
8749Zalakaros, Termál út 7.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• masszázs • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 30 kg-ig: 15000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 4 kg-ig: 9000 Forint / nap (Foglalás szükséges)