Kedves kiszolgálás, tiszta szállás, bőséges ételek, amit folyamatosan töltenek, összességében elégedettek vagyunk és visszamennénk. Két dolgon lehetne javítani, az egyik a játszóház, ami más hasonló szintű szállodákhoz képest nagyon gyenge, mert kevés a játék és sok a fizetős játékgép, ami ráadásul egy helyen van a többivel, de jobb lenne ezeket a kicsiktől elkülöníteni és érdemes lenne új játékokkal is feltölteni.
Összességében vegyes érzésekkel távoztunk a hotelből. A hely szerintünk kitűnő választás kisgyermekeseknek, kényelmes az átjárás a Zalakarosi Gyógyfürdőbe. Van játszósarok is, amit azonban reggel korán, közvetlenül reggeli után még nem tudtunk használni, mert le volt zárva, így a gyerekkel a recepció környékén próbáltuk elütni az időt 9 óráig, amíg nyitott a fürdő.
Ezt lehet érdemes lenne átgondolni a vezetőségnek, ugyanis akik kisgyermekkel érkeznek, azok zömében 6-7 óra körül kelnek, de 9 óráig semmilyen programlehetőség nincs. A szoba számunkra kényelmes volt, meglepődve fogadtuk a fa kiságyat, ugyanis a megszokott összecsukhatós utazóágyra számítottunk, de nagyon örültünk neki. A padlószőnyeg a szobában (és általában az egész hotel területén) foltos, koszos, kopott volt. Ráfért volna egy alapos tisztítás, esetleg csere. A fürdőszobában régi vízkő maradványok voltak a csempéken, a zuhanyzó üvegén, a fuga sárgás-pirosas elszíneződésű volt a zuhanyzóban. Az ételek átlagosak voltak, a választék számunkra megfelelő volt. Az italok téren a legsilányabb minőséget tartalmazta az all inclusive ellátás. Reggelinél a "gyümölcsleveken" érezni lehetett a mű ízt, olcsó jelleget. A személyzet sem volt különösebben figyelmes. A pincérek közül étkezések alkalmával senki nem jött oda, hogy mit hozhat inni, nekünk kellett odamenni a pulthoz sört vagy vizet kérni. A recepciós hölgyektől sem kaptuk meg a külföldön megszokott figyelmet, kedvességet, "mindent a vendégért" hozzáállást. Távozáskor reggel 7-kor szerettük volna rendezni a számlát, a recepciós hölgy idegesen közölte, hogy ő még csak most érkezett, még be sem lépett a számítógépes rendszerbe, várjunk. Külön pozitívumként kiemelném, hogy lehet kisállatot bevinni a szállodába. Nem tudom, hogy visszatérünk-e még.
Egy hetet töltöttünk el a szállodában! Minden szuper volt! Tisztaság, kedves személyzet, nagyon finom ételek a strand nagyon jó! Negatívum, hogy az étkezéseknél legtöbbször koszos asztalhoz tudtunk leülni! Az hogy nem volt az asztal megterítve nem gond, de az előző vendég használt tányérjai, poharai le csöpögtetett asztalához leűlni már nem volt jó!
Négy csillagos szállodához nem méltó! A személyzet sokat dolgozott, de étkezéskor kevés a személyzet a teltházas vendég létszámhoz! Ez nagy Negatívum volt részünkre! De ettől eltekintve nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük ezt az egy hetet!
maga a szálloda olyan volt mint amire számítottam,a tavalyi évben belgiumban jártam liege-ben.es ugyanazt tapasztaltam .amit az ottani szállodájukban.egyedúl a strand nem tetszett annyira,mivel a felnőtt menencék számát kevésnek találtam.maga a szállás illetve az ellátás tökéletes volt mindenféle szempontból.
Kedves, szolgálatkész a személyzet. Rendkívül finomak az ételek, kényelmes, jól felszerelt a szoba. A szállodában is van kikapcsolódási lehetőség, de nagyon kedvező az, hogy fűtött folyosón keresztül közvetlenül elérhető a termálfürdő (az ár tartalmazza ezt a lehetőséget! ). A hotel elhelyezkedése kiváló, jól megközelíthető.
. . 4*-os elvárás (helyes borbontás,szervírozás,borhűtő) hiányos. A zalakarosi spa-tól volna mit ellesni. . . szemben lévő hotel. Sztárfellépő sajnos hanyagolható,a bűvész mentette az estét.
A szállás lefoglalásánál a szöveg részben leírtakat, ami esetleg még kérés lenne, a szálloda nem kapta meg, ezt a recepción is elmondták, hogy nem szokták megkapni. Úgy gondolom, ez fontos része lenne a szolgáltatásnak, hogy figyelembe vennék, a vendégek kérését,esetleg itt a szálloda és partner cég közötti kommunikáció, ellenőrzés javítana,ez nekem kis csalódás volt az érkezésnél.
Nincs külön előtér,ahol a bőrönddel érkező vendégek leülhetnének. Kis puffok vannak, a másik oldalon meg étkező asztalok. Több érkező vendég is kereste hova tudjon leülni a csomagokkal, esetleg átalakítással kényelmes fotelekkel, mint más szállodáknál lehetne a vendégek részére a szolgáltatást kényelmesebbé tenni. Több szállodában van külön váró rész, ahol kényelmesen lehet leülni fotelekbe vagy kényelmes székekre. A tusolásnál a víz kifolyik az előtérbe, balesetveszélyes. A meghirdetett wellness szolgáltatás félreértendő, mivel a Zalakarosí Fürdőben van kizárólag élménymedence,szauna. A szoba kényelmes, az erkély jó nagy, azétkezés bőséges, kár hogy nagyon zajos az ebédlő rész, kissé zavaró. Mindezt leszámítva, jól éreztük magunkat köszönjük.
Élményekkel teli napokat töltöttünk el Zalakaroson a Park Inn by Radissonban! A szálloda gyönyörű, tiszta, kényelmes, csodás kilátással! Az ételek nagyon finomak, változatosak és bőségesek voltak! A személyzet segítőkész és kedves volt mindenki! Felejthetetlen élmény volt számunkra. Köszönjük szépen!
A fürdö szinvonala, szolgáltatásai jó élményt nyujtottak a családnak. A szálloda a potággyal a gyermek részére nem jó választás (180 cm magasságával) mert kényelmetlen volt a részére. A reggeli minden nap ugyanolyan változatosság nélküli volt, a vacsora megfelelt de vannak akik nem ehetnek gombát és szinte mindenben megtalálható volt.
Nagyon tetszett, hogy a hotel és a strand között közvetlen az átjárás. Ez sokkal kényelmesebb, mint bárhol az országban. Mivel cöliákiás vagyok és gyomorfekéllyel is küzdök, ezért az étkezés számomra sokkal nehezebb. Húst nem, csak halat eszem. Reggel főtt tojást tudtam enni.
Általában este párolt zöldséget és krumplit: egy alkalommal natúr hallal, egy másik alkalommal kukorica lisztbe forgatott és sütött tilápiával (de a natúr hal jobb a gyomromnak). Sütit mindig hoztak nekünk a pincérek bentről, amik fincsik voltak. Köszönjük szépen! Máskor is jövünk! ! !
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 3100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 3100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 5100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár