A legjobb hotel, ahol valaha megszálltunk a családdal. A kiszolgálás tökéletes. Minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet. A személyzet nagyon kedves és figyelmes.
Fantasztikus hotel, kiváló, segítőkész recepciósokkal, akik minden kérésünket azonnal megoldják, remek ételekkel, különlegességekkel a svédasztalon. Az all inclusive ellátás is csodás volt! Odafigyelés a családi ünnepekre - zsúrtortát kaptunk! Elegáns a szálloda, kényelmes minden szolgáltatásuk, rendkívül családközpontú.
A percek alatt megközelíthető fürdő, és a déli kicheck-olás utáni ebéd külön dicséretet érdemel! Gratulálunk munkájukhoz, visszatérő vendégeik leszünk!
Nagyon jó hely. Külön gondolnak a gyerekekre is, mint étkezés mint programok terén. A szobák tiszták, rendezettek és tágasak. Az ételek változatosak, ízletesek. Mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt, italt. Közvetlen átjárás van a fürdőbe, ami rossz idő esetén nagyon jó.
Tisztaság volt, a személyzet kedves, segítőkész. Az ellátás nagyszerű, minden igényt kielégítő volt. Az ételek finomak, hatalmas választék, finom italok, hangulatos helyiségek, közösségi terek. A szoba kényelmes, tiszta, jól felszerelt. A város nagyon szép, gondozott, sok szépen parkosított zöld terület áll rendelkezésre a sétához, kiránduláshoz, mozgáshoz.
Tiszta ingyenesen használható nyilvános WC-k vannak ami sajnos sok városban hiányzik. Nagyon kellemes kikapcsolódás volt az itt töltött 4 nap. Köszönjük!
Kedves kiszolgálás, tiszta szállás, bőséges ételek, amit folyamatosan töltenek, összességében elégedettek vagyunk és visszamennénk. Két dolgon lehetne javítani, az egyik a játszóház, ami más hasonló szintű szállodákhoz képest nagyon gyenge, mert kevés a játék és sok a fizetős játékgép, ami ráadásul egy helyen van a többivel, de jobb lenne ezeket a kicsiktől elkülöníteni és érdemes lenne új játékokkal is feltölteni.
Mindennel elégedettek voltunk. Sajnos a kijelentkezés után nem tudtunk elindulni haza a közel 250 km-es útra,autónk szervízre vágyott. Viszont a recepción és a gazdasági bejárónál lévő úriember. . . sajnos a nevét nem jegyeztem meg a nagy káoszban. . . minden tőlük telhetőt,sőt azon felül megtettek,hogy megoldják a problémánkat.
Köszönjük az emberséget és maximális empátiát. Mindezt félre téve,másoknak is ajánlom a szállodát. Akinek a szőnyeg nem tetszett vagy a reggel 6-7 órai kelés után, hogy foglalja le a gyermekét, míg a szálloda többi vendége viszont nyaralni pihenni érkezett. . . annak üzenném, hogy valakik meg nem a hajnali folyosón rohangálásra szeretne ébredni. Köszönjük a vendéglátást.
maga a szálloda olyan volt mint amire számítottam,a tavalyi évben belgiumban jártam liege-ben.es ugyanazt tapasztaltam .amit az ottani szállodájukban.egyedúl a strand nem tetszett annyira,mivel a felnőtt menencék számát kevésnek találtam.maga a szállás illetve az ellátás tökéletes volt mindenféle szempontból.
Kedves, szolgálatkész a személyzet. Rendkívül finomak az ételek, kényelmes, jól felszerelt a szoba. A szállodában is van kikapcsolódási lehetőség, de nagyon kedvező az, hogy fűtött folyosón keresztül közvetlenül elérhető a termálfürdő (az ár tartalmazza ezt a lehetőséget! ). A hotel elhelyezkedése kiváló, jól megközelíthető.
Élményekkel teli napokat töltöttünk el Zalakaroson a Park Inn by Radissonban! A szálloda gyönyörű, tiszta, kényelmes, csodás kilátással! Az ételek nagyon finomak, változatosak és bőségesek voltak! A személyzet segítőkész és kedves volt mindenki! Felejthetetlen élmény volt számunkra. Köszönjük szépen!
Nagyon tetszett, hogy a hotel és a strand között közvetlen az átjárás. Ez sokkal kényelmesebb, mint bárhol az országban. Mivel cöliákiás vagyok és gyomorfekéllyel is küzdök, ezért az étkezés számomra sokkal nehezebb. Húst nem, csak halat eszem. Reggel főtt tojást tudtam enni.
Általában este párolt zöldséget és krumplit: egy alkalommal natúr hallal, egy másik alkalommal kukorica lisztbe forgatott és sütött tilápiával (de a natúr hal jobb a gyomromnak). Sütit mindig hoztak nekünk a pincérek bentről, amik fincsik voltak. Köszönjük szépen! Máskor is jövünk! ! !
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2700 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 5100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár