Belenus Thermalhotel Zalakaros ★★★★

Belenus Thermalhotel ZalakarosBelenus Thermalhotel Zalakaros
Belenus Thermalhotel ZalakarosBelenus Thermalhotel Zalakaros
345 fotó

Belenus Thermalhotel Zalakaros - Vendégvélemények összefoglalója

A Belenus Thermalhotel Superior Zalakaros a gyógyfürdő és wellness élményét ötvözi, ahol gyógyvizes medencék, beltéri és kültéri összeköttetés biztosítja a folyamatos pihenést. A kert és a kinti plázs pálmafákkal és fehér homokkal idézi a tengerparti hangulatot, a teraszok és napozóágyak ideálisak a napközbeni pihenésre. A wellness részleg változatos élményelemeket kínál, köztük trópusi zuhanyt, szaunákat, pezsgőfürdőt és fűtött pihenőpadokat, a belső és külső medencékkel összekapcsolva.

473 vendég véleménye alapján

4,8Kényelem
4,8Szolgáltatás
4,9Étkezés
4,9Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Belenus Thermalhotel legnépszerűbb csomagjai

Belenus Thermalhotel Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval (1 éjtől)
Belenusi pihenés félpanzióval (1 éjtől)
Belenus Thermalhotel Zalakaros - Október 23. (min. 2 éj)
Október 23.
103.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással
Belenus Thermalhotel Zalakaros - Belenusi pihenés all inclusive ellátással (min. 2 éj)
Belenusi pihenés all inclusive ellátással
144.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Belenus Thermalhotel Zalakaros - Szenior pihenés Zalakaroson (min. 3 éj)
Szenior pihenés Zalakaroson
Belenus Thermalhotel Zalakaros - Varázslatos Karácsony (min. 3 éj)
Varázslatos Karácsony
Belenus Thermalhotel Zalakaros - Fergeteges Szilveszter (min. 3 éj)
Fergeteges Szilveszter
Belenus Thermalhotel Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon-Joker csomag (min. 5 éj)
Belenus pihenés hétköznapokon-Joker csomag
257.500 Ft / 2 fő / 5 éjtől teljes panzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros

Belenus Thermalhotel Zalakaros vélemények

Szörnyű 2020. október 25.a párjával járt itt
A véleményemet folyamatosan törli 14 esetben , a válasza köszönő viszonyba sincs a reklamációval ! A munka társainak adott borravalót lenyúlja . A vendég előre utal vagy felmegy közben az ár elküldené a vendéget a pénzét lenyúlná . Szava hihetetlen , nem mutatkozik be , ha rábizonyítják , hogy nem mond igazat hátat fordít a vendégnek .
Kiváló 2020. október 17.a párjával járt itt
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Ennek oka az elégedettségünk. Jó elhelyezkedés,kedves személyzet,kiváló konyha és a tisztaság rend mindenhol kifogástalan. Ár -érték aranyban a legjobbak közé tartozik. Minden ősszel jó jelenne itt pihenni! Ajánlom mindenkinek! A welnessben nem kell várnod egy élmény elem vagy eszköz indítására.
Kiváló 2020. szeptember 22.a párjával járt itt
Személyzet ***** Étterem ***** Bár ***** Wellness ***** Tisztaság ***** Pihenés ***** Parkolás ok. Fürdő közel. Település központ könnyen elérhető. Csen és nyugalom van. Ideális pihanéshaz. Minden fantasztikus volt! A személyzet kedves, az ételek finomak és változatosak, az egész hotel szép és tiszta! Csak ajánlani tudom! Amint lesz szabadidő, megyünk vissza!
Kiváló 2020. augusztus 9.a párjával járt itt
Minden szempontból megfelelt csak ajánlani tudjuk mindenkinek
Szoba wellnes étkezés tökéletes
Kiváló 2020. augusztus 7.a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat . Nagyon kedves volt mindenki . Finomak voltak az ételek ,jó a választék , tisztaságra is figyelnek , nem volt tumultus a medencében , jó hogy 21 óráig lehet használni wellnes részleget . Másnak is ajánlom , hogy próbálja ki .
Kiváló 2020. július 27.a párjával járt itt
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki pihenni akar. Csendes nyugodt hely, a wellness rész is nagyon jó volt. A szakács kiválóan főz, bőven volt választék is. A személyzet kedves segítő kész. Szép tiszta környezet,ízlésesen megoldva a szoba berendezése, a szálloda bárja. Nagyon értékelem az étkezéseknél az idősávos étkeztetést, ami elkerülte a zsúfoltságot ebben a helyzetben.
Kiváló 2020. július 27.családjával járt itt
A szálloda nagyon szép,a személyzet udvarias és segítőkész!Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egypár szép napot akkor eltölteni barátokal vagy családdal!
Kiváló 2020. július 21.barátokkal járt itt
Mindennel nagyon meg voltam elégedve. A szobák tiszták az ágyak nagyon kényelmesek voltak a bútorok igényesek! Az ételek finomak bőségesek! Mindig töltötték a svédszatalt ahogy fogyott. A teraszbútorok gyönyörűek. A wellness részleg minden igényt kielégít! A recepciósok rendkívül segítőkészek voltak! Volt lehetőség a szoba hosszabbítására este 6 ig nagyon baráti áron.
Kiváló 2020. július 21.a párjával járt itt
Visszatérő vendégei vagyunk a szállodának, most is csak azt tudom mondani, hogy a legjobb hely ha az ember pihenni szeretne, kiváló minőségű finom ételeket enni. Makulátlan tisztaság rendkívül kedves udvarias személyzet. Egyszóval tökéletes minden.
Kiváló 2020. július 13.családjával járt itt
Sokadszor voltunk, mindennel meg vagyunk elégedve. Az ágyak mellett lehetne villamos aljzat, mivel CPAP készüléket használok. Félpanziós ellátást vettünk igénybe, az étkezések gördülékenyek és bőségesek voltak. A személyzet több tagja ismerősként üdvözölt bennünket. A be és kijelentkezés rugalmasan, gyorsan lezajlott az elektronikus bejelentőlap használatával. Vissza fogunk térni!
Belenus Thermalhotel Zalakaros a térképen
8749 ZalakarosÜdülő sor 4.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • Kneipp taposómedence • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 25 kg-ig: 6500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek