Belenus Thermalhotel Superior Zalakaros bemutatkozása
Zalakaros egyik legcsendesebb részén, a gyógyfürdőtől mindössze 3 percnyi sétára található a családi tulajdonban lévő Belenus Thermahotel. A háromcsillagos szálloda két emeleten 40 kétágyas szobával várja vendégeit, 2004 ősze óta megújult belsővel, 2005 ősze óta pedig megújult külsővel.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a párommal a szállodában. Csak pihenni szerettünk volna, és ezt maximálisan meg is kaptuk. A szálloda személyzete kedves és nagyon segítőkész volt velünk. Az élményfürdő is teljesen kielégítette az igényeinket, tiszta és nagyon szép.
Családommal négy napot, az eddigi legjobb hosszú hétvégét töltöttük ebben a hotelben. Ennél jobb szezonzárót nem is találhattunk volna. Barátásgos kiszolgálás, tiszta, jól felszerelt szoba, kiváló konyha, finom és bőséges ételek. Nálam a wellness részleggel és a teniszpályával külön pontokat szereztek. Azt hiszem, ha lehetőségünk lesz rá, máskor is jövünk :)
Férjemmel itt töltöttük a nászutunkat. Nagyon jó hely. Kedvesek voltak velünk és nagyon segítőkészek voltak. Kipihenve tértünk vissza. A wellness részleg igazán jó volt. Az étterem is megvoltunk elégedve. Nagyon finomakat főznek és nagyon jól vannak elkészítve a fogások. Mivel mi nászutas csomaggal mentünk ezért még gyertya fényes vacsorát is kaptunk.
3 napot töltöttünk a szállodában, és várakozással telve foglaltuk el a szobánkat. Tapasztalatunk főként 4csillagos szállodákról volt. Barátságos , tiszta, hangulatos a szálloda, csodás, fenséges ételekkel,étteremmel. A wellness részlegen az élményelemeket a vendégek szabályozzák. Nincs túlzsúfoltság, kedves, segítőkész a személyzet.
Kiemelném a 4 éves gyermekünk számára a játszótér és az udvar nagyon jól kihasználható, élményekkel teli volt. Kívánni se tudtunk volna jobbat. 1 biztos, mi még leszünk vendégek a Belenus Hotelben.
Családommal három fantasztikus napot töltöttünk el a szállodában. Teljesen feltöltődve, élményekkel gazdagodva hagytuk el a hotelt. A személyzet udvarias, kedves volt, az ételek fenségesek voltak. Tiszta kulturált környezet. A frissen felújított wellness-részleg minden igényt kielégítő. Remélem mihamarabb visszatérhetünk. Gratulálunk a hotel minden dolgozójának.
Egy fantasztikus 4 nap mögött vagyunk,nagyon meg voltunk elégedve mindennel,az ételek fenomenálisak voltak ,bőség zavarában szenvedtünk,nagyon tetszett a külön asztal.Kitűnő volt a tisztaság ,a medence fantasztikus a hőmérséklete szuper volt.A szoba tiszta és hangulatos, kényelmes az ágy.Mi biztos visszatérünk.
Nekem és páromnak is nagyon tetszett minden nagyon szép és jó volt udvarias volt a személyzet és nagyon segítőkész mi mindennel megvoltunk elégedve csendes barátságos környezetben található a hotel.Gratulálni tudunk a hotel minden dolgozójának az odaadó munkályához és a kiszolgállás minden téren nagyon jónak bizonyult.
Egy hétvégét töltöttünk el ebben a kellemes szállodában tavaly, nagyon tettszett a wellness, az étterem szuper jó volt, és nagyon tetszett hogy volt mindenkinek külön asztala arra a pár napra amit ott töltött. Összességében ár-érték arányban nagyon jó volt, közel volt a gyógyfürdő, de igazán itt helyben is nagyon megfelelő a fürdő, mi nem kivánkoztunk el a gyógyfürdőbe. Kisvonattal be lehet járni Zalakarost, tényleg egy kikapcsolódás.
A mini vakációt 50. születésnapomra kaptam a gyermekeimtől. A szálloda nagyon szép, a szoba kényelmes tiszta és felszerelt volt! A személyzet barátságos, készséges, segítőkész, a légkör családias. A reggeli és a vacsora bőséges és finom. A wellness gyönyörű (igaz az ötcsillagoshoz képest tényleg kicsi).
Már három alkalommal jártam ebben a szállodában, Nekem nagyon tetszett. Olvastam egy hozzászólást, miszerint rossz az, hogy a wellness részben a medencében a vendégek kapcsolhatják be a masszázs funkciót. Én ennek örültem, mert így nem kell várni mindig 10-15 percet, mire elindul. Szerintem az árak kedvezőek, az ételek nagyon finomak, a személyzet kedves, udvarias. Én továbbra is visszajáró vendégük leszek.