Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ázsiai kulináris kalandozás Budapesten - jön az Asian Streetfood Festival

2024.04.23 | 2 perc

2024. április 25-28. között az ázsiai ételek kerülnek előtérbe a Kazinczy utcai Botellón teraszon. Az autentikus Távol-keleti ízekért 9 étterem felel majd, de élőzene, frissítő italok, extra dekor és állatbarát környezet is várja majd az érdeklődőket.

 

Időpont: 2024.04.25-28.

Helyszín: 1075 Budapest, Kazinczy utca 21., Botellón terasz

Nyitvatartás:
Csütörtök: 17-22:00
Péntek: 17-22:00
Szombat: 14-22:00
Vasárnap: 14-20:00

 

Április utolsó hétvégéjén a Távol-keletre repítik az ázsiai gasztronómia szerelmeseit a Kazinczy utcai Botellón teraszon. Az Asian Streetfood Festival kiállítói között olyan éttermek szerepelnek, mint a Ramenka, Wang Mester Kínai Konyhája és a Kao Niaw Ping Kai Restaurant. Az isteni ázsiai ételeken túl élőzene és frissítő italok felelnek majd a hangulatért az extra dekorral felszerelt, állatbarát környezetben. A fesztiválra a belépés ingyenes.

2024. április 25-28. között jön az Asian Streetfood Festival/ Fotó: Botellón terasz Facebook oldala2024. április 25-28. között jön az Asian Streetfood Festival/ Fotó: Botellón terasz Facebook oldala

 

 

A fesztiválon megtalálható éttermek teljes listája

Kicsi Japán "Sushi"

101Bistro

Kao Niaw Ping Kai Restaurant

ramenka

Wang Mester Kínai Konyhája

Ensō

BiuTea Budapest

Sáo

Khraw Pak Thai

 

További információk az eseményről itt.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Legyen égen, földön, föld alatt, Budapest számos nagyon izgalmas kalandot rejt, melyekre érdemes időt és energiát szánni. Ha kíváncsiak vagytok titkokra, exkluzív történetekre, akkor ne késlekedjetek, Budapest megannyi kalanddús történelmi emlékkel vár!
Bár hivatalos közvélemény-kutatást nem végeztünk a témában, mégis magabiztosan állíthatjuk, hogy a legtöbb embernél a pizza a kedvenc ételek között kapott örökre szóló bérletet. Azonban pizza és pizza között is hatalmas különbség van, mi pedig semmit sem szeretnénk a véletlenre bízni, úgyhogy íme 10 olyan pizzéria a fővárosban, ahol nem tudunk rosszat rendelni az étlapról!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.