Mert hogyan kerül az ember Faddra ebédelni? Az úgy volt, hogy mászkáltunk Tolnán, aztán az motoszkált a fejemben, hogy el kéne menni Harcra, abba a Diófa csárdába, ahol már szórakoztam párszor a helyiek Horthy-imádatán, de valami nagy ebédre nem emlékszem, hát akkor rajta! Meg sem áll az ember...
Az étterem közvetlenül a Sugovica partján van. Lehet a hűs teraszán ülve fogyasztani, és gyönyörködni a folyócska szélfútta fodraiban. A helyiség tiszta, a pincérek udvariasak, az étel - különösen a halételek bőségesek és kiválóak! Az árak nem olcsók, de a minőség és a mennyiség kárpótol. Nem...
Gazdag szüret volt a paksi Nemzetközi Gasztroblues fesztivál első napja. Nemcsak egy remek borkóstolón vettünk részt, nemcsak négy koncertet hallgattunk meg, hanem odafele úton felfedeztünk két kiváló pincét Soltvadkerten. Az egyikről imént szóltam, a másikat, az Eredet pincét a Kiskőrösre...