Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Puskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz

3,1
8
értékelés
Még nincs helyezése
a 4 alcsútdobozi étterem közül
Hely jellege
étterem, szálláshely étterme
Puskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz
Puskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme AlcsútdobozPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz
Puskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme AlcsútdobozPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz
24 fotó

8 vendég értékelése alapján

Kiváló
25%
13%
Átlagos
13%
Gyenge
13%
Szörnyű
38%
3,3Ételek / Italok
3Kiszolgálás
3Hangulat
2,4Ár / érték
3,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Szépia Hotel Zsámbék - Pihentető wellness napok
Pihentető wellness napok
2023.12.23-ig
Szépia Hotel Zsámbék
67.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Akciós Bellevue napok
Akciós Bellevue napok
2023.12.20-ig
Hotel Bellevue Esztergom
81.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Senior kedvezmény 60+
2023.06.16-ig
Portobello Hotel Esztergom
77.025 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Puskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz vélemények

35
3235
0
20110
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 336 városban járt márFelfedező - 2137 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 20110 feltöltött kép
Kiváló 2020. október 18.barátokkal járt itt
Puskás hotel
A Puskás hotel étterme varázslatos környezetben működik, ezidőtájt csak a külső vendégekre alapozva. A beltér is a boldog békeidőket idézi, kifejezetten hangulatos minden elemében.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Puskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Külső képPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Étel/italPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Étel/italPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Étel/italPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Belső
Még több kép (3 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
20
1023
1103
23280
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 456 városban járt márFelfedező - 1292 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 23280 feltöltött kép
Kiváló 2020. augusztus 17.a párjával járt itt
Azt hiszem, most itt megtöröm a trendet, mert nekünk tetszett. Voltam már itt, de ilyen vagy olyan okból nem sikerült kiélveznem a hely kínálta örömöket. Általában sokan voltak. Most sem voltak kevesen, sőt, zártkörű rendezvény is volt a vízen, a faszigeten, tele volt az összes parkoló, de most három ember is elénk rohant, hogy mivel szolgálhat, az egyik még azt is feltételezte, hogy csak WC-re jövünk be, de nem baj, szívesen látnak így is.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Itt fényképeztem:
Puskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Étel/italPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Külső képPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - MosdóPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - MosdóPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - MosdóPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Külső képPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Étel/italPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Étel/italPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - BelsőPuskás Akadémia Sport és Wellness Hotel étterme Alcsútdoboz - Külső kép
Még több kép (13 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos 2017. április 13.a párjával járt itt
2017. március 8-án Budapestről busszal utaztunk Alcsútdobozra az arborétumba. Kirándulásunk célja természetesen a hóvirágmező megtekintése és egy tavaszi, nagy séta volt. Ilyenkor, pár óra gyaloglás után az ember megéhezik, így barátaink ajánlására betértünk a Sport Hotel éttermébe elkölteni egy ebédet.
3Ételek / Italok
4Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Szörnyű 2016. április 3.gyerekekkel járt itt
Legalább 5 éve visszatérő vendégek vagyunk, így azóta látjuk, hogyan múlt el a korábban kedvesen esetlen kis fogadó bája. Amikor 450 Ft volt a csésze húsleves és 1400 Ft a vértesi pecsenye, akkor mindenki a helyén tudta kezelni a helyet, ők is minket (arborétum látogatókat), mi is őket (hát ők mondjuk majdnem Ők).
1Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
1Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
1
31
0
0
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 25 városban járt már
2016. március 27.a párjával járt itt
Az arbarétum felkeresése után megéhezve tértünk be ebbe az étterembe. Az étlap szűkössége egy kicsit elrettentett, de mindketten tudtunk róla rendelni számunkra megfelelő ételt, amelyeket ha nem is túl gyorsan de időben megkaptunk, és izletes is volt. A pincérek összeségében udvariasak, kevesek, és gyorsak voltak.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
4Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
2
8
0
19
Bronz fokozatú értékelő
Gyenge 2015. október 5.gyerekekkel járt itt
Évek óta visszajár(t)unk ide, mert finom volt minden étel és nem volt drága. Jól összeköthető program volt egy Arborétum-sétával. Sajnos már nem a régi, ami az árakat és a kiszolgálás szinvonalát illeti. Megdrágult 1,5-2-szeresen(! ), az ételekre 90 percet kellett várni és nem is voltak olyan finomak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
0
1
0
0
Szörnyű 2015. július 23. járt itt
A hotel gyönyörű környezetben van, de a személyzet és a menedzsment hozzáállása a vendégekhez messze-messze az ilyen kedves helytől elvárható szint alatt van.

Órákat kell várni a kiszolgálásra, úgy kezelik a vendéget, mintha nem is léteznének. Korábban is ez volt jellemző a hotelre, de máig nem változott semmit.
3Ételek / Italok
1Kiszolgálás
3Hangulat
2Ár / érték arány
3Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
43
145
34
472
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 93 városban járt márFelfedező - 72 helyen első értékelőNépszerű író - 429 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 472 feltöltött kép
Szörnyű 2014. augusztus 20.gyerekekkel járt itt
Megnéztük a hóvirágokat az arborétumban és úgy gondoltuk eszünk egyet a közeli étteremben. Az autóba sem kellett beülni, mert közel volt a hotel éttereme. Meleg volt és többen élvezték a korai napsütést, sokan ültek az étterem kertjében, bár többen szerettek volna, csak nem volt hely. 4-5 pincér tüsténkedett, elsőre mi sem találtunk helyet.
1Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
1Ár / érték arány
1Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.