kongoge étterem értékelései

Értékelései
2
8
8
8
0
0
19

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kongoge értékeléseit!

Olvasd el kongoge étterem értékeléseit!

Borkostoló és csülökparti -

Szalay Birtok Balatonfüred

2016. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. október 6.
Kollégákkal vettem részt borkostolóval egybekötött csülökpartin. Remekül mulattunk, a borok összességében finomak voltak, ez persze ízlés dolga, kinek ez, kinek az ízlett inkább. Nem aludtunk itt, szóval a szállásról nem tudok véleményt mondani. A kiszolgálás, ellátás fantasztikus. A háziak szívüket, lelküket beleadják, le a kalappal!
Megosztom
2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. október 5.
Idén legalább 3 alkalommal jártunk itt, és szerencsére a szezonon túl érkezve sem kellett csalódnunk.
Ízletes, ropogós és ehető-szélű a pizzájuk. A Rozmaring a kedvencem, de van gyerek méret is!
A kagylós saláta veri bármelyik olasz éttermet kishazánkban.
Ital gyanánt limonádét ittunk. Nyami.
Ide biztosan jövünk még!
;)
Megosztom
2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 9.
Kellemes csárda. A pincérek figyelmesek. Az étlapon kívül is megoldják a vendég kívánságát (ésszerű keretek között). Minden friss és finom volt az uborkasalátát kivéve. Talán a rántott harcsa mellé felszolgált saláta kár, hogy előkészített volt. Friss alapból biztos jobb lett volna figyelemmel arra is, hogy tavasz van. Az árak nem alacsonyak.
Megosztom
Minőségi, halas étterem jó árakkal -

Kovács-Kert Étterem Visegrád

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 19.
A helyről: Visegrádon a legforgalmasabb helyen található, a Rév utca elején. Parkolni nem mindig lehet helyben, de mellette nagy, ingyenes lehetőség található. A hely terasza tágas, délben nyitáskor szépen besüt a nap. Kiszolgálás, étel: a kiszolgálás remek, az ételválaszték nagy, sokféle halas étellel. Harcsa halászlé és harcsa-paprikás túrós csuszával tesztelve, nagyon ízlett mindkettő.
Megosztom
2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elköltözött, mint utólag kiderült a Ráday utcából. Több indiai étteremben jártunk, de a Tandoori mellett maradtunk. Az új hely sokkal barátságosabb, bár nekem a hangulatként meggyújtott füstölők nem igazán jöttek be és a földszinti helyiség egy kicsit hideg volt. Tetszik, hogy közösségi oldalon is vannak és a weboldalukon lehet asztalt foglalni.
Megosztom
2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 12.
Húsvétot követő szerdán álltunk meg ebédelni egy ismerős ajánlására. A hely valóban retro, lehetne egy ici-picivel igényesebb. A szép asztalterítőn ízléstelen műanyag "reggeliző" alátétek voltak. A kiszolgálás során minimális kommunikáció, de tényleg. . . A megrendelt ételek frissek és finomak voltak, bár amit kértünk azt nem igazán lehet elrontani (rántotthús+ s.
Megosztom
2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 11.
Véleményem szerint nagyon szuper ez az étterem. Lehet, hogy az újdonság ereje hatott így rám, de hatott. A helyiség modern, minimalista, tágas, világos és tiszta. A touch pad segítségével kell az asztalba beépített monitoron kiválasztani az ételt és italt, amelyet megrendelést követően a felszolgáló kihoz, így nincs gyorsétterem jellege.
Megosztom
2015. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. október 5. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta visszajár(t)unk ide, mert finom volt minden étel és nem volt drága. Jól összeköthető program volt egy Arborétum-sétával. Sajnos már nem a régi, ami az árakat és a kiszolgálás szinvonalát illeti. Megdrágult 1,5-2-szeresen(! ), az ételekre 90 percet kellett várni és nem is voltak olyan finomak. A jelenlegi tulajjal erősen NEM ajnálott a hely!
Megosztom


TérképX