A Corner Étterem Balatonalmádi a városközpontban található, könnyen megközelíthető helyen. A belső tér rendezett, tiszta és barátságos hangulatú, amit a kedves kiszolgálás is kiegészít. Az étlap széles választéka biztosítja, hogy minden ízléshez található legyen megfelelő fogás. A kínálat bőséges adagokkal készített ételeket kínál, amelyek kielégítik a nagyobb étvágyú vendégeket is. A Kung Pao csirke különösen pozitív benyomást keltett több értékelés szerint.
A kiszolgálás gyors és figyelmes, a személyzet udvarias és segítőkész. Az árszínvonal kedvező, és az ár-értéket általában jó benyomásként értékelik a vendégek. A központi elhelyezkedés, a parkolási lehetőségek és a könnyű megközelíthetőség mind hozzájárul a jó vendégélményhez. A Corner Étterem Balatonalmádi ideális hely csoportos vacsorákra, mivel a nagyobb társaságok igényeihez igazítják a kiszolgálást. A vendégek gyakran értékelik a tiszta és rendezett környezetet, valamint a magas minőségű ételeket és italokat. A Corner Étterem Balatonalmádi pedig továbbra is megbízható gasztronómiai célpont a helyi kínálat kedvelői számára.
Egy nyári étterem, csúcsra járatva 3 hónapig. Csak teraszos ülőhely van, ennek megfelelően dohányos. 4 pincér és 4 szakács sürgölődik a kb 100 főt befogadó terasznál, de jelenlétemkor csak kb 20-an voltak. A rendelés hamar megtörtént, kivéve, hogy egyből kettő étel is szerepelt az étlapon, ami igazándiból nem volt.
Ezt nem szeretem, mert átverés „szaga” van. Az ember azt hiszi nagy a választék, és mikor kér belőle, akkor szembesül azzal, hogy nem! Az italok hamar megérkeztek, a levesre várni kellett. Aztán a másodikra még többet, (kb ¾ órát) majd elfelejtették az egyik rendelést. Aztán a kávé is soká készült el. Összesen 2 órát töltöttünk az étteremben, melyből csak fél óra volt az étkezés a többi a pincérre és az ételre várás. Mániám a WC. Férfi-női egyben, egyik ajtót sem lehet bezárni, az ajtót belülről fogni kell. Még szerencse, hogy lehetett fizetni bankkártyával, különben kettő pontot adtam volna az egészre. Egyetlen nagy előnye, illetve látványossága volt az étteremnek: a látvány étel-készítés. Ha nem is a szemünk előtt, de a teraszon a sarokban láthattuk, hogyan készül az étel. Nem csak a miénk, hanem másoké is. A WC használat, a dohányzás, és a lassú kiszolgálás miatt 2 pont, de a látványfőzés és a bankkártya elfogadás felhozta 3 pontra.
Barátommal és fiammal ültünk be a helyre, vasárnap este. A kiszolgálás átlagos volt, bár nem értem, hogy 1,5 óra alatt 1 asztalhoz miért megy 4 felszolgáló? ! Magyaros szűzérmét rendeltem tócsival. Háát: a szűzérme szerintem tarja volt, a tócsi pedig 4 db, kb.
4mm vastag, szabályos kör alakú fagyasztott krumpilepény vagy mi a bánat, de semmiképp nem a friss krumpliból készített "hagyományos" tócsi! A barátom alapvetően elégedett lett volna, ha az ételéhez nem gyermek adag köretet kap. Igaz, készségesen hoztak neki még 1 "adagot", Így 500. -ért evett 1 adag rizst. . . -( A fiam levese rendben volt. Ha nem szorított volna az idő, biztosan visszaküldöm, és megyek máshová. . . Csalódás, nem ajánlom másoknak! Ja, egyébként az étlap szerint az ár érték arány tökéletes, csak miután szembesül az ember az alapanyagokkal. . .
Az tény, hogy a Corner Almádi központjában található, nagyon jó helyen- már régóta terveztünk beülni megkóstolni valamit, mert kintről igazán hangulatosnak tűnik. A pincér egészen kedves volt, meg is rendeltük az ételeket- azonban borzasztó sokáig kellett várni, míg kihozták! A fogások pedig annyira nem is voltak finomak- volt amit nem tudtunk megennni! -ráadásul nem is volt nagy adag. Ha újból választanék,nem oda mennék. . .
Baráti társasággal mentünk vacsorázni . A számlát páronként szerettük volna, de a pincérnő, majd később a főpincér is közölte, hogy erre nincs lehetőség a számlázási rendszerük ezt nem tudja. ? . . . . a mai digitális világban ilyen van? . Rendelésenként nem tudnak számlázni? Ez nevetséges. . . . .
Soha így még étteremben nem jártunk, pedig voltunk már több jobb és kevésbé jobb helyen is. Kár hogy ez megpecsételte a hangulatunkat, bár az ételek finomak voltak és bőségesek. A társas étkezésnél akik nem akarják egy összegben kiegyenlíteni a társaság számláját úgy javasoljuk hogy páronként külön asztalhoz üljenek le egyből. Az étlap elején egyébként fel van tüntetve hogy nem bontanak meg számlát, de miért is nem. . . . . ? .
4 év után tértem vissza, a színvonal a bányász béka hátsóját alatt A gyros tál nyomokban tartalmazott húst, öntet nem volt rajta. A gnocci ehetetlenül sós volt, a rántott zöldség mirelit volt és ízetlen.