A Borcsa Étterem Balatonfüred a Tagore sétány közelében található, ahol a teraszról lenyűgöző balatoni kilátás nyílik. Az étterem étlapja változatos, friss alapanyagokból készülő fogásokkal, és a tálak bőségesek. A kiszolgálás gyors és udvarias, a pincérek segítőkészek, még nyüzsgő forgalom idején is gördülékeny. Kiváló hely családi vagy baráti összejövetelekhez, hiszen a nagy terasz és a panoráma kellemes atmoszférát teremt.
Az ár-érték arány általában kedvező a Balaton környéki éttermek között, a felejthetetlen kilátás pedig plusz értéket ad. A Borcsa Étterem Balatonfüred beltéri része elegáns, és a teraszról a Balaton vizére is rálátni. Az ételek minősége és íze sok ízlésnek kielégít, legyen szó halételekről vagy húsos fogásokról, és a mennyiség általában elegendő. Családbarát környezet, gyerekeknek színezők és gyors kiszolgálás jellemzi a népszerű időszakokat. A hely több évszakon át bevált, a szezonális nyüzsgés sem rontja a hangulatot, és a kilátás egész évben vonzó. A teraszos ülőhelyek és a Balatonpart közelsége különlegessé teszi a vacsorát, különösen este. Összességében a Borcsa Étterem Balatonfüred a régió egyik kedvelt célpontja, ahol a minőség, a helyszín és a barátságos kiszolgálás együtt teszi felejthetetlenné az élményt.
Füreden a Borcsa vendéglő nagy kedvencünk itt még sohasem csalódtunk. Az ételek kiválóak ráadásul nem kis adagokkal. Az étterem a Balaton parton van rálátással a vízre. A gyerekek is jól érezhetik magukat közel a játszótér a kerhelyiséghez. Az ár is megfelelő nincsenek elszállva. Mindenkinek ajánlom aki jót akar enni jó helyen, Füreden a part közelében.