Kettős születésnapot ünnepeltünk családommal a szállodában. A hotel remek választásnak bizonyult. Exkluzív környezet, kifinomult ízléssel berendezett szobák és kényelmes ágyak fogadtak bennünket. Az étteremben finom ételeket szolgáltak fel, a wellness részleg tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Máskor is szívesen visszatérnénk. Sok telt házas éjszakát kívánunk a szállodavezetésnek!
Nagyon kellemes 2napot töltöttünk itt.Az ételek kiválóak voltak a személyzet bárátságos segítőkész.A wellnes részleg szuper.A szobánkban monoton zaj zavarta az éjszakai alvást,kényelmünk biztosítására rögtön felajánlottak egy másik szobát.KÖSZÖNJÜK
A szálloda elhelyezkedése remek! Az ágy rendkívül kényelmes és tényleg francia ágy nem pedig két egyszemélyes ágy összetolva! Az ingyenes Aqua báron elcsodálkoztunk ilyet sem láttunk még sehol. Nekünk nagyon tetszett. Jövőre ismét megyünk. Ami hiányzott az pár fogas vagy törölközőtartó, mert ami van az kevés.
Ki ne szeretne időnként kilépni a köznapokból? Ki ne szeretne szép épületben,dizájner enteriőrökben gyönyörködni? Ki ne szeretne kellemes hőmérsékletű élmény medencékben csobbanni? Ki ne szeretne kényelmes,szép tiszta szobában lakni? Ki ne szeretne- kedvére válogatva-finomabbnál finomabb falatokat enni?
Ki ne szeretné,hogy lelkes,kedves emberek vegyék körül-mint vendéglátók-(nem is tudok "személyzetet"írni,mert így túl személytelen lenne). Gondolom, ezek mindenki számára vonzó dolgok,így nagy-nagy szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a pompás helyet!
Nagy várakozással vártuk az a pihenést a Hotel Aurában, és összességében jól éreztük magunkat. A személyzet- főként az éttermi - nagyon kitett magárét, 5 csillagos szolgáltatást nyújtott! Ehhez gratulálunk. Ami miatt viszont csalódottak voltunk az a pici szoba amibe bezsúfoltak minket, pici 9 hónapos babánkkal nem igazán fértünk el kényelmesen.
A 4* magáért beszél, mégis, sok apró figyelmesség különbözteti meg ezt a hotelt társaitól. A szoba minden várhatótól többet tartalmazott, pl. fürdetőkád kisgyermek számára + kiságy (amikkel nem számoltunk). A személyzet és a kiszolgálás első osztályú, kedvesek, segítőkészek, a 3 kisgyermekünk (6,4,1/2) nyüzsgése sem zökkentett ki soha senkit (rajtunk kívül:).
. . A reggeli és vacsora kínálat rendkívül magas szintű, a számtalan mester-szakácsokra jellemző készítménnyel nem tudtunk betelni. Az éttermi rész munkatársait külön kiemelném, laza profizmus, gyors kiszolgálás, fiatalos lendületesség. Mindezek tetejébe már csak hab a tortán a napi sétáinkhoz, hogy még az időjárás is stabilan 18 C felett volt mind a négy napon át, szóval legközelebb is az Aura-Hotelt választjuk :)
A szoba tisztaságával nem volt probléma, de egy-két napig a lift előtt egy kis porszívózásra lett volna szükség, ezért adtam a jó minősítést. Az ár értékarány megfelelő, több helyről is kaptunk nagyon hasonló árajánlatot, de szerencsére ezt választottuk.
A szolgáltatásokkal kapcsolatban annyi lenne ez észrevételünk, hogy hiányoltuk a várossal kapcsolatos látnivalókról a tájékoztatást (szórólap, stb. )és talán a fakultatív programok szervezését. A szállóda remek helyen van, minden nagyon szép és jó, az ételek kiválóak, valamint a személyzet figyelmessége fantasztikus. Úgy, hogy köszönünk mindent, biztos, hogy felkeressük még a szállodát, de vigyázzanak és tartsák meg ezeket az értékeket a későbbiekben is. Még egy apróság, talán a Törzsvendég kártya (pld. : Hunguest Hotels Törzsvendég kártya, minden szállódájukban érvényes) bevezetése jó lenne, visszatérésre is ösztönző, úgy gondlom.
Kellemes meglepetés volt ez az új hotel. Igényes, modern az épület és a berendezés egyaránt. A szép, kényelmes, minden igényt kielégítő szobák, a wellness tágas és kellemes. A személyzet kedves, segítőkész, nagyon figyelnek hogy a vendégek jól érezzék magukat. A konyhájáról pedig csak felső fokon tudok beszélni.
Három éjszakát töltöttünk az Aurában. Már a megérkezésnél látszott, hogy ez egy exkluziv,modern igényes szálloda. A szoba szinei ,az ágy,a fürdőszoba minden nagyon szép ,tiszta ,igényes,modern. A spa részleg is nagyon tiszta,csillogó ,kellemes pihenőágyakkal,jó élményelemekkel ellátott.
A szaunarészlegre is csak a legjobbakat tudom mondani,és a szaunaszeánsz is élmény volt. Az étterem és személyzete is nagyon kedves és barátságos. Nagyon finom ételek,jó választékú reggelik és vacsorák. Külön köszönet az ingyenes vizválasztékért a szobában. Nagyon szép ,kellemes és igényes környezetben eltöltött három napunk volt.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: 400 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 2500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • szobaszervíz • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár