Kiváló szállodai komplexum. Az éttermekben bőséges volt a választék nem csak az ünnepnapokon. Külön dicséretet érdemel a Fogadó éttermi személyzete közvetlensége és kedvessége miatt. Jók voltak a családi programok, a lovaskocsizás és a Sportközpont is felejthetetlen élményt nyújtott.
Karácsonyt töltöttük családdal (3 gyerek , két felnőtt) a Kastéyszállóban , a szoba nagyon jó volt az ételek bőségesek és ízletesek voltak a birtok nagyon szép a wellnes részleghez eljutni gyerekkel egy kicsit körülményes jó időben ez szerintem nem gond télen egy kicsit macerásabb .
Csodaszép helyen első osztályú kiszolgálással, mesés ételekkel és mámorító koktélokkal várják a pihenni vágyó hangulatos wellness hétvégét kívánó vendégeket. A tisztaság kifogástalan, rendezett hangulatos szobákban lehet kipihenni a fáradalmakat.
4 csodálatos napot töltöttünk ezen a fantasztikus helyen. Változatos szálláslehetőségek, kedves, segítőkész személyzet, változatos programok jellemzik a helyet. A legapróbb részletekre is odafigyelnek! Nagyon jó dolognak tartom, hogy vacsoránál is lehetőség volt arra, hogy a gyermek nélkül érkezők is zavartalanul, meghittebb környezetben étkezhessenek.
Rettentően hangulatos, és pihentető hely. Látványban gazdag. Rengeteg apró kis részlet, amely a harmóniát, a reneszánsz kort próbálja a modern kor kényelmeivel elénk tárni. A palota épületben volt a szállásunk, melynek földszintén egy kis wellness részlege található. A nagyobb komplexum a Fürdőházban van.
Tiszta és kiegyensúlyozott személyzettel együtt. Az élmény parkban szombatonként a reneszánsz korhű ruháiban lesik kívánságainkat a személyzet, a pékség a fogadó.
nagyon jól éreztük magunkat, a szállás kényelmes, a wellnes részleg nagyon szép, az ételek finomak, bőségesek, és nagy a választék. A birok pedig mesés :) láttunk madárröptetést, voltunk színházban, és a kurtizánképzőben hivatásos kurtizán oklevelet is kaptam :):) Családoknak, pároknak, barátoknak, igazi kikapcsolódás.
Nagyon kellemes meglepetésként ért, h noha már nem egy új fejlesztésű hotel/resort annak ellenére kevéssé tapasztalni a tipikus magyar lepattantságot a karbantartás hiányát ezen a helyen. a lokáció nem különösebben érdekes, de maga a hely minden igényt kielégíthet! A személyzet rendkívül kedves, különösen az éttermi és a wellness területeken.
2015 ben voltunk a párommal Bikalon. Nagyon szép hely ,nem èrt csalòdás minket.Tiszta és nagyon igényes.Az étteremben a reggeli, vacsora hibátlan volt a szemèlyzet , kedves ,udvarias. Középkori időutazásban van része annak aki ide eljön.A szoba nagyon tetszett kényelmes hangulatos.Ajánlom mindenkinek.
Juniusban töltöttünk párommal pár napot a kastélyszálló Palota részlegében. Hatalmas szoba,óriási terasszal. Rend és tisztaság jellemezte,a saját wellness részleg csendes,és romantikus hangulatú. Az ételek kíválóak,és extrán nagy a választék. A környéken is rengeteg lehetőség van kikapcsolodni,de a birtokon is kellemesen lehet időt tölteni,a helynek megvan a maga varázsa. Teljesen elégedettek voltunk :)
Tavasszal jártam újfent Bikalon. A szolgáltatás minősége változatlan az előző nyári élményeinkhez képest. Szolgáltatások elegendő mennyiségben és minőségben. A fürdésre megint alig maradt időnk. Ágens megint hozta szuper jó előadását a Kurtizán képzést. Nagyon jól szórakoztunk.
Folyamatos a fejlődés most éppen a recepció előtti parkolót újították fel (szép lett). A vacsoránál a pincérek nagyon előzékenyek és vendégszeretők, kellemesen töltöttük a vacsorákat, nyugalomban és finom ételek társaságában. Összegezve: megbízható szálláshely, ahol biztosan nem csalódik a vendég és talál magának elegendő szórakozást.