Nagyon hangulatos volt a szoba, meg a kis furdoterek, bar nagyobbra szamitottam a furdoknel, de igy hangulatosabb ha csaladias. Meg vagyok elegedve az etkezessel, a szemelyzettel es a szolgaltatasokkal is. Koszonjuk a hetveget!:D
Nagyon kellemes környezet, igazán jól helyreállították a régi épületeket. A különböző épületek különböző stílusúak, de mindent nagyon jól sikerült a korabeli képhez illeszteni, a szobánk nagyon aranyos volt. Az étterem is hangulatos, Mátyás király szobra a kandalló mellett ült a vacsora idején, az ételek finomak és bőségesek.
Több épületben is van fürdő, melyek kiválóak, külön van csendes rész és gyerekzsivalyos, mindenki nyugodtam tud lazítani. A középkori részen nagyon jól el lehet tölteni az egész napot. Akár korabeli öltözékben is szaladgálhat az ember fia egész nap.
Isteni volt a reggeli és a vacsora, a Palotafürdő hab volt a tortàn pezsgőfürdőivel, szaunàival és a gőzkabinnal. Készséges, kedves személyzet vendégszeretetét élvezhettük, legyen szó az étkezésekről vagy a sportközpontban töltött időről billiàrddal, dartssal.
Az élménybirtokon sétàlva a középkori hangulatot idéző vàrral, épületekkel, őshonos racka juhokkal, paraszthàzakkal köztük is a molnàr és boszorkànyhàzzal, mintha időutazàst tettünk volna. Köszönjük az élményt! :-)
Az egyik kedvenc szállodám. Nagyon jól éreztük magunkat a 3 nap alatt. A palota részben voltunk reneszánsz lakosztályban. A szoba csodás volt,minden tekintetben. A palota fürdő igazán romantikus és meghitt. A másik épületben a wellness részleg is szuper volt főként a marokkói fürdő.
Az ételek változatosak voltak és ízletesek,ráadásul pazar környezetben a lovagi teremben. A személyzet rendkívül kedves volt. Az élménybirtok külön bónusz. Mindenkinek csak ajánlani tudom :)!
A 3 nap 2 éjszakás csomag szülinapi meglepetés volt, tökéletesen sikerült, szuper környezetben. Mindenképpen szeretnék visszamenni több napra, kevés volt az az idő amit ott töltöttünk. A személyzet, a szoba, a wellness részleg mind megfelelt számunkra.Bakancslistás hely volt számomra, régóta szerettem volna ide eljutni.
Nagyon jól éreztük magunkat. Részünkről mindennel megvoltunk elégedve,tökéletes kiszolgálás,kedves személyzet,nagyon jó szolgáltatás,megfelelő árak,szép környezet,finom ételek. A közel jövőben ismét elfogunk látogatni . Köszönet mindenkinek beleértve a Szállásvadászt is.
Szuper volt minden. 2 éjszakát töltöttünk a hotelben. A személyzet mosolygós segítőkész volt. Az ételek fantasztikusak, a wellness részleg jól felszerelt. A játszóház és az élménypark is fantasztikus. Még biztosan visszatérünk. Köszönünk mindent.
Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek nagy szeretettel ajánlom! Mindennel megvoltunk elégedettek voltunk, kivéve a Palota fürdőrész recepciós kedvessége nagyon ez elvártak alatt volt, de egyépként a a száloda személyzete N. kedves hozzáértő szervizt nyujtott.
Egy időutazáshoz tudnám hasonlítani, jól éreztük Magunkat. Az előadások jók voltak, a mesefalu tetszett a legjobban, szívesen megnéztem volna a különböző mesterségek házait, amik zárva voltak. Remélem a 2 éjszakát megnyerem és kinyittatom a házakat!!!
Csodálatos környezet, kényelmes elhelyezés,remek kiszolgálás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom. Legközelebb nyár végén illetve kora ősszel szeretnék újra a Puchner Kastélyban megszállni.