2013-ban jártam a Puchner kastély szállóban férjemmel, pocakosan. 2 éjszakát töltöttünk ott az egyik nyári hétvégén. Mi nagyon elégedettek voltunk, szuper hely, szuper programokkal. Igényes, isteni finom ételekkel, normális személyzettel. Kicsit úgy éreztük magunkat, mint egy gazdag úri család luxus körülmények között.
Nagyon jól éreztük itt magunkat, tökéletes kikapcsolódás volt az itt töltött néhány napunk! Figyelmes személyzet, kiváló ellátás, finom ételek, kellemes környezet jellemzi a birtokot. Tetszett a középkori hangulat, szórakoztatóak voltak a programok, szívesen elhoznám a gyermekeimet is!
Az Újévet ebben a hotelben kezdtük egy 3 éjszakás pihenés keretében. A szállás nyugodt elhelyezkedése, az udvarházi szobánk hangulatos berendezése, a pazar ellátás, a wellness részlegek, a sportközpont által felejthetetlen és tartalmas élményekkel gazdagodtunk. Őszintén mondhatom, hogy gyakori "kiruccanásaink" alkalmával az eddigi legszínvonalasabb ellátásban volt részünk.
A hotel közvetlen szomszédságában lévő egyedülálló élménypark hab a tortán. A sok érdekes programot, kézműves foglalkozásokat tartogat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Egy mesebeli hely a dunántúli dombok között, középkori hangulattal fűszerezve. Mindenkinek szívből ajánlom ezt az igényes és sokoldalú szálláshelyet. Mi biztosan visszatérő vendégek leszünk! Köszönet mindenért!
Nagyon kellemes környezetben egy nyugodt békés hangulatú,tiszta rendezett kastély hotel. Segitőkész személyzet,pazar étterem,remek három különálló wellness rész,csodálatos parkkal. Az élménybirtok és a szinházi előadás felejthetetlen. Mindenkinek ajánlom.Hamarosan visszatérünk.
Mindenkinek ajànlani tudom, nagyon jó programok, udvarias kiszolgâlà ès szèp szàlloda vàr mindenkit,az Élménybirtok feledhetetlen volt a gyerekeimnek is, remèlem, màskor is lesz lehetőségünk elmenni oda! Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, mert úgy a gyerekes családoknak, mint magányt keresőknek, időseknek kifogástalan hely.
Ez a hely igazán szuper, mindenkinek bátran merem ajánlani. Kiváló a konyhája, a szobák kényelmesek és tiszták ( fürdőszoba a szobában külön tetszett) . A medencéi, wellnes részlegei isteniek, a szabadidős programok is nagyon jók. Az ára megfelelő volt, bármikor újra elmennénk Bikalra!
Rengeteg medencéje van, az egész park és szálloda területén sok ember volt, mégsem volt zsúfoltság. Az élménybirtokon egy egész nap úgy eltelt, hogy észre sem vettük! A szombat esti lovasbemutató csodálatos volt, és a mùsor végén fotòzkodhattunk a szereplőkkel is. Köszönjük mégegyszer!
2 fiú unokánkkal (13 és 10 évesek)töltöttünk pár napot a Puchner Kastélyszálló és Élményparkban ezév július végén. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, mert úgy a gyerekes családoknak, mint magányt keresőknek, időseknek kifogástalan hely. Mi nem a kastély épületben voltunk szállásolva, hanem a kertben lévő egyik házban, ahol kedvességként 1 szobát és a közös hallt bitorulhattuk.
Jobban is jértunk ezzel, mert a szabadtéri medencéhez, a gyerekeknek is alkalmas wellness részhez, szabadtéri sakkhoz és a napközbeni étkezésre kíválóan alkalmas szabadtéri étteremhez is közel voltunk. Mindenhol játékok, uszógumik,. . . voltak, azok részére, akik otton felejtették. Az Élménypark annak zárvatartása idején is látogatható volt szálló vendégek részére, köveztkező nap, amikor már programok is voltak, tudtuk mit szeretnénk látni, kipróbálni. Sok jót hallottunk a szállóról, ami mind igaznak bizonyult, sőt felülmúlta várakozásunkat.
Szép környezet, udvarias kiszolgálás, kommersz programok. Az ételek finomak, a változatosság biztosított. A wellness szolgáltatás jó, de kültéri wellness medence nincs, egy régi, retró stílusú kültéri úszómedencéje van az egész birtoknak jéghideg vízzel, ami emiatt csak igazi kánikulában és úszni vágyóknak kellemes. Lazításra, lustálkodásra nagyon megfelelő. PÉCSHEZ KÖZEL! :)
Többször jártam már a hotelben csak jót tudok róla írni. Mindenkinek ajánlom egyszer feltétlen látogasson el. Az élménypark egész napos programot biztosít felnőtteknek gyerekeknek. A szállás nagyon hangulatos volt. Az ételek nagyon finomak, személyzet segítőkész. A welness részlegük színvonalas .
A kurtizánt alakító hölgy feldobta az egész napunkat neki külön köszönjük ,hogy a figyelme kiterjedt arra hogy házassági évfordulónkat megemlítve köszöntött minket. Az élménypark péksége számomra felejthetetlen ízeket nyújtott.
Szüleimtől kaptam ezt a wellness hétvégét! Családommal és barátommal élhettem át ezt a felejthetetlen élményt! A környezet és a légkör teljesen kizökkentett a mindennapokból. Egy igazi lovagi korban érezhettem magamat,némi luxussal megspékelve ! A szobánk lakosztály volt, egy légtérben a fürdőszobával. Óriási sarokkáddal !