Wegrosztáné szállás értékelései

Értékelései
10
4
0
6
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Wegrosztáné értékeléseit!

Olvasd el Wegrosztáné szállás értékeléseit!

pihenés a karantén után -

Ensana Thermal Aqua Hévíz

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 13.
A szálloda minden igényünket tökéletesen kielégítette, a személyzet udvarias. Az ételek minősége és mennyisége pazar volt, újdonság volt , hogy a földszinten kávé és üdítőautomatát helyzetek el, nagyon jó az ötlet. Ami csalódás volt az az, hogy a gőzkabin nem működött technikai okokból. De ehhez már lassan hozzászokunk, mert 3-ad szor jártunk így.
Megosztom
járvány utáni pihenés -

Danubius Health Spa Resort Hévíz Hévíz

2020. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. június 24.
Már sokszor jártunk ebben a szállodában. A szálloda rendkívül kulturált, tiszta, a személyzet udvarias. Az ételek minősége kiváló, a wellness nagyon kellemes. A masszázs szolgáltatás is rendkívül jó volt. Külön is kiemelem az értékesítők csapatából Cziráki Zsuzsa úrhölgyet, aki rendkívüli lelkiismerettséggel segíti a leendő vendégeket, nekünk is nagyon sokat segített a járvány ideje alatt.
Megosztom
2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 22.
Már többször jártunk a szállodában, alapvetően meg voltunk elégedve, de most volt pár kifogásolni való. A gőzfürdő nem működött, máshol ezt előre jelezték, és kaptunk valami kompenzációt. Az érkezés napján nem volt ebéd, amit szintén nem jelezték a foglaláskor, ezt kompenzálta az igazgatónő, de nem tudtuk megvárni egyéb okok miatt.
Megosztom
Őszi kikapcsolódás -

Hunguest Hotel Hélios Hévíz

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A férjemmel 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Már harmadszor voltunk itt. Tudtuk, hogy a szálloda épülete egy kissé le van amortizálódva, de mind ezt feledtette a kiszolgálás minősége. Az étterem választéka kimagasló, a minősége szintén, dicséret a szakácsnak. A fürdő tiszta, a víz kiváló.
Megosztom
Nyaralás csalódásokkal -

Hotel Piroska Bük, Bükfürdô

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családos nyaraláson vettünk részt, 3 gyerek, szülők és mi nagyszülők. Sajnos sok nyaralásunk közül az egyik legrosszabb volt. Érkezéskor már nem azt a szobabeosztást kaptuk, amit kértünk, de ezt korrigálni tudták. Szobáról: nincs légkondi, ami egy 4 csillagos szállodánál alap . Az ételválaszték főleg a vacsoránál minimális volt, és két este is ugyanaz a húsleves volt, másfajta levesbetéttel.
Megosztom
2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 16. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szálloda a várostól messze van, a környéken nincs semmi érdekes látnivaló. Megérkezésünkkor a recepciós hölgy eléggé barátságtalan volt, igazából semmit sem mondott a szállodáról, közölte, hogy töltsük ki a bejelentő lapot , a szobát 14 órakor lehet elfoglalni, oszt jónapot. A következő élmény a hölggyel a masszázsra való bejelentkezés időpontja volt, ha jó az időpont, amit mond, akkor jó, ha nem hát nem.
Megosztom
unokáimmal nyaraltam -

Puchner Kastélyszálló Bikal

2013. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. május 27.
Családi nyaralás volt, lányom, vőm, férjem és két unokámmal. A szobák kényelmesek voltak, az ellátás rendkívül bőséges, választékos volt. Külön kiemelném, hogy én cukorbeteg vagyok és mivel nem volt diabetikus sütemény, a pincér külön a részemre gyümölcstálat hozott kárpótlásul. A szabadtéri létesítmények tiszták voltak, a park gondozott.
Megosztom
Kis pénz kis foci -

Hotel FIT Hévíz Hévíz

2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 24.
A szálloda nem éri el a 4 csillagos szinvonalat. Már korábban is jártam ott, az előzőekhez képest az étkezés szinvonala jobb lett a svédasztalos ellátással, de rengeteg hiányosság volt. pl a törölközök állapota kritikán aluli volt, foszlott és rongyos. Az egyik fürdőköpeny használhatatlan volt. Napközben a lift folyamatosan elromlott.
Megosztom
2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 26.
Az értékelésnél elég sok negatívot írtam, de végülis az ár arányban volt a szolgáltatással. Ismerőseimtől hallottam, hogy ottjártam óta változott az étkeztetés jellege, ami pozítív elórelépést jelent. . A hotel megközelítése könnyű. A személyzet udvarias. A szoba kényelmi fokozata az árnak megfelelő. Ottjártunkkor még menű választásos vacsora volt, ami nekem nem tetszett.
Megosztom
összességében jó, bár vannak kijavításra váró dolgok -

Hunguest Hotel Hélios Hévíz

2013. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. december 27.
Barátságos,segítőkész személyzet, a fürdő épülete erősen felújításra szorul,több figyelmet lehetne fordítani a diabetikus ételekre. Az ott töltött 3 nap alatt felfrissültünk, kipihentük magunkat. A szobában lévő tv adása nem működött, többször kellett szólni. Az ételválaszték megfelelő a fenti kiegészítéssel. A parkolás a drága, ezért inkább választottuk az utcát.
Megosztom


TérképX