Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Induljon a nyár már májusban! Ilyen programok várnak rád országszerte

Alig várod, hogy beinduljon a nyári pörgés? Lassacskán elkezdhetsz hangolódni, hiszen már a tavasz utolsó hónapjában is ezernyi program vár rád, csak győzd kitalálni, melyiket válaszd!

 

Kürtőskalácsos hétvége Budapesten

Kürtőskalács-rajongóknak kötelező a május 10-12-i Kürtőskalács Vigalom az Állatkert új játszóparkjában, a mesés Holnemvolt Várban! Három napon át fantasztikus környezetben kóstolhatod meg a hagyományos, a glutén- és tejmentes, fitnesz kürtőskalács verziókat, valamint más, különféle desszert különlegességeket. Ne gondold azonban, hogy a fesztiválon csak a finom falatoké lesz a főszerep! A fenséges sütemények mellett megannyi színes, szórakoztató, készségfejlesztő program is vár.

Nézd meg a szállás ajánlatokat Budapesten>>

 

Ezernyi színes szirom Gyulán

Igazi lélekmelegítő rendezvénynek ígérkezik a május 10-én kezdődő háromnapos Gyulai Virágok Fesztiválja. A Béke sugárutat és a Göndöcs kertterületét szó szerint elárasztják a káprázatos színek, hiszen idén is sokszínű növény- és programkínálattal kedveskednek a látogatóknak. Lesz ott minden, amire csak vágysz: virágvásár, ízek és illatok, ehető virágok, kézműves-foglalkozások, koncertek és temérdek gyulai élmény.

Jobbnál jobb szállások közül választhatsz Gyulán is>>

 

Juhászos napok Túrkevén

Ha egy igazán izgalmas és mozgalmas rendezvényre vágysz, akkor a túrkevei Kevi Juhászfesztivált neked találták ki. Ez az a hely ugyanis, ahol minden juhászathoz köthető hagyományt megismerhetsz. Tényleg lesz itt minden: bográcsban főtt birkapörkölt és más juhságok, főzőverseny, népművészeti- és kézműves vásár, népi játszótér, birkanyíró bemutató és megannyi vidám, színpadi program.

Válassz szálláshelyet Túrkeve környékén>>

JUHÁSZOS NAPOK TÚRKEVÉNJUHÁSZOS NAPOK TÚRKEVÉN

 

Lengyel filmek a mozikban

Május 9-15. között tartják idén a 25. Lengyel Filmtavaszt Budapesten, Szegeden és Debrecenben. A Lengyel Intézet állandó projektje a legfrissebb lengyel filmtermés legjavát mutatja a magyar közönségnek. A filmbemutatókhoz mindig valamilyen érdekes attrakció is társul, híres alkotók lengyel animációs-, illetve rövidfilmjei, dokumentumfilmek vagy épp filmvászonról felcsendülő jazzmuzsika. A lengyel filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal láthatod.

Nézd meg a szállás ajánlatokat Budapesten, Szegeden és Debrecenben>>

 

 LENGYEL FILMEK A MOZIKBANLENGYEL FILMEK A MOZIKBAN

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
El tudnád képzelni, hogy egy napod csak a luxusról szól? Reggeltől estig tartó habos, pezsgő fürdőkről, mennyei masszázsokról és csupa kényeztetésről? Váltsd az álmod valóra, van 5 tippünk, hol és hogyan!
Lételemed a pörgés, és izgalmakra vágysz a vakációdon is? Akkor nem is választhatnál a pihenésedhez jobb helyet, mint egy élményfürdőt vagy aquaparkot.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!