Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 város, ahol édesek a mézeshetek - belföldön!

2019.03.17 | 4 perc

Ha már az sem mindegy, hol mondod ki a boldogító igent, akkor biztosan az sem, hogy hol töltöd a mézesheteid életed szerelmével. Ugye, te sem gondolod azt, hogy a nászút csak külföldön lehet felejthetetlen?

 

Pécs

Nemcsak hazánk ötödik legnagyobb városa, hanem Magyarország egyik legromantikusabb települése is. A testet-lelket melengető napsütésben ugyanolyan boldogság a város délebbi, sík részein kéz a kézben andalogni, mint a Mecsek déli lankáin. Milliónyi eldugott helye és ezernyi látnivalója közül az egyik legszerelmesebb a lakatfal, ahová ti is elhelyezhetitek szerelmetek zálogát.

Szállás ajánlataink a pécsi romantikához>>

pecs.webppecs.webp

 

Lillafüred

Ha belföldi nászutat terveztek, mindenképpen írjátok fel a listára Lillafüredet! De ne csak azért, mert ez a Bükk-vidék egyik legnépszerűbb úti célja, hanem azért is, mert a szerelmesek egyik kedvenc helyszíne is. Itt van például a csodálatos Hámori-tó, amelyen csónakázva életed legszebb szerelmes pillanatait élheted át, de itt található az Anna-barlang csodálatos szív alakú cseppköve is, amely alatt rendszeresen esküvőket is tartanak. Mi ez, ha nem romantikus?

Szállás ajánlataink lillafüredi romantikához>>

lillafured.webplillafured.webp

 

Tokaj

Talán neked sem kell hosszasan indokolni, hogy a Bodrog és a Tisza találkozásánál fekvő Tokaj miért is ideális nászutas helyszín. A híres hegyaljai településen ezernyi olyan helyet találsz, amilyennel máshol nemigen találkozol. Történelmi belvárosában sétálni maga a szerelem, boraiból kortyolni pedig maga a mennyország.

Szállás ajánlataink tokaji romantikához>>

 

sopron

Jó levegő, csodálatos épületek és a városból egy lépésnyire ott a természet akkor sem fogtok csalódni, ha a választásotok Sopronra Tudtad például, hogy e város Magyarország műemlékekben második leggazdagabb települése? És mennyire ismered az 58 méteres Tűztornyot, aminek közel 200 fokból álló csigalépcsőjét azért mássza meg sok pár, hogy megpecsételje a szerelmét?

Szállás ajánlataink soproni romantikázáshoz>>

 

Eger

Hangulatos történelmi utcái és a varázslatosabbnál varázslatosabb látnivalói már önmagában elkápráztatják az oda érkezőket, ám, ha kedveseddel épp itt ünneplitek házasságotok első napjait, akkor mindenképpen érdemes elveszni a romantikus helyszínekben. Ott van például a város legnagyobb parkja, az Érsekkert, a török fürdő, a vár, vagy az Egerhez közeli Szilvásvárad.

Szállás ajánlataink egri romantikázáshoz>>

 

Kőszeg

Magyarország egy gyönyörű ékszerdoboza Kőszeg A szerelmes séták káprázatos díszletei lehetnek óvárosának színes házai, különleges épületei és terei, de érdemes kijjebb merészkedni is. A vasi város csónakázótaváról például azt tartják, hogy Magyarország egyik legszebbje. A Kőszegi-hegység kristálytiszta levegője boldog andalgásra csábít hát, nem volna romantikus kéz a kézben felsétálni Írott-kőre, a Dunántúl legmagasabb pontjára, majd összebújva gyönyörködni a lélegzetelállító kilátásban?

Szállás ajánlataink kőszegi romantikázáshoz>>

koszeg.jpegkoszeg.jpeg

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Közeleg a tavasz, és egyben az év első hosszú hétvégéje. Ha megtudod, milyen szuper programok várnak rád országszerte, eszedbe se jut majd a négy fal között tölteni ezeket a napokat.
Ha eldöntötted, hogy az idei húsvétot egy klassz helyen töltöd, de még nem tudod, hol, jó, ha tudod: országszerte ezernyi színes program vár. Íme, egy kis ünnepi kedvcsináló!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Hazánk bájos vízesései, ahol a lélek is megtisztul
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!
5 izgalmas óriás akvárium és ócenárium Magyarországon, amit látnotok kell
Bár Magyarország a tavak és folyók mellett sajnos nem bővelkedik tengerpartokban és óceánokban, szerencsére nem kell messzire utaznotok, ha kicsit belesnétek a sósvízi élőlények titkos életébe is. Itthon is találhattok ugyanis olyan ócenáriumot és óriás akváriumot, amelyek közelebb hozzák a víz alatti világ lakóit. Szuper program kicsiknek és nagyoknak, ahol rengeteget megtudhattok a tengeri- és édesvízi élőlényekről.
13 látnivaló Sopron környékén, amitől kerek lesz a kikapcsolódás
Fedezd fel a legszebb látnivalókat Sopron környékén! Csalogasson téged is a 8 nevezetességet és 5 kilátó túrát bemutató cikkünk a leghűségesebb város szomszédságába! Kulturális kincsek, történelmi emlékhelyek, építészeti remekek, természeti csodák, ámulatba ejtő panorámák – itt bizony egy percet sem lehet unatkozni, élmények sora vár!