Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ne maradj otthon húsvétkor! Ilyen programok várnak rád

2019.03.24 | 3 perc

Ha eldöntötted, hogy az idei húsvétot egy klassz helyen töltöd, de még nem tudod, hol, jó, ha tudod: országszerte ezernyi színes program vár. Íme, egy kis ünnepi kedvcsináló!

loc.webploc.webp

 

Nyuladalom Siófokon

Idén negyedik alkalommal rendezik meg Siófok Fő terén a Húsvéti Nyuladalmat. Az április 19-én kezdődő, négy napig tartó ünnepi kavalkádra különleges ételekkel, kézműves programokkal, táncbemutatókkal, jó zenékkel és koncertekkel, valamint megannyi izgalmas programmal várják a húsvétozókat. Kétségtelen, hogy a rendezvény egyik legnagyobb szenzációja a nyúlfutam lesz, amit bizony tényleg kár lenne kihagyni.

Szállás ajánlataink Siófokon>>

 

 

Ünnepi hétvége Zalakaroson

Játékos vetélkedők, tojásdíszítés, nyuszitánc, tojásvadászat ez csak néhány a zalakarosi családi nyúlkergető napok húsvéti programkínálatából. A zalakarosi fürdő április 20-21-i ünnepi rendezvénye csupa vidámság és izgalom lesz kicsiknek és nagyoknak. Nem lesz hiány finom falatokból, kézműves csecsebecsékből és kitűnő borházak igencsak ízletes nedűiből.

Szállás ajánlataink Zalakaroson>>

 

 Vadregényes ünnep

Ha biztonságos, vadregényes terepet keresel az ünnepléshez, akkor irány a Budakeszi Arborétum, ahol már nagypénteken megkezdődnek a családi programok. Lehet majd tojást festeni, bújócskázni, húsvéti nyúlfészket keresni és nyuszit meg bárányt simogatni. És ez még nem minden: a színes programok, a meglepetésjátékok és a vetélkedők mellett idén először mindenki elhelyezheti a tojásdíszét az arborétum tojásfájára.

Szálláshelyek Budakeszi környékén>>

 

Szalóki húsvét

Egy igazán különleges helyszínen, a barlanglakásoknál és a Sáfránykertben várják az ünneplőket Egerszalókon is. A húsvéti forgatagban pingálhatsz és kereshetsz is tojást, libatojást csipkézhetsz, húsvéti kosárkákat fonhatsz, de belecsöppenhetsz a népi játékok izgalmas világába is. A programoknak itt még nincs is vége!

Szállás ajánlatok Egerszalókon>>

1522141426husvetegerszalokon_2.webp1522141426husvetegerszalokon_2.webp

 

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha már az sem mindegy, hol mondod ki a boldogító igent, akkor biztosan az sem, hogy hol töltöd a mézesheteid életed szerelmével. Ugye, te sem gondolod azt, hogy a nászút csak külföldön lehet felejthetetlen?
Már gőzerővel a nyári vakációd tervezed, és épp azt számolgatod, hogyan tudnál spórolni egy kicsit? Akkor most figyelj!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!
Meseösvények Magyarországon - 5 varázslatos hely az országban gyerekeknek
Minden szülő számára fontos, hogy gyermekével megismertesse a természeti értékeket már egészen kicsi kortól. A meseösvények azt a célt szolgálják, hogy interaktív, játékos módon mutassák be egy adott terület állat- és növényvilágát úgy, hogy az mind a gyerekek, mind a felnőttek számára is szórakoztató legyen. Íme néhány szuper meseösvény, ahová mindenképp érdemes idén nyáron ellátogatni!