Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ússz a boldogságban! romantikus helyszínek a szerelem évszakában is

2019.02.28 | 5 perc

A valentini hangulatú hónapot a hátunk mögött hagyva sem kell lemondanunk a romantikus programokról, sőt! Az ébredező, illatos tavaszi napok is éppoly tökéletesek a szerelmes elvonulásokra. Íme, hozzá néhány tipp!

Meghittebb, bensőségesebb programot el sem képzelhet magának egy szerelmes, minthogy kézen fogja kedvesét és elbújik a világ elől egy csodálatos helyen. És mikor lenne erre jobb alkalom, mint a szerelmesek évszakaként emlegetett tavasz? Országszerte tucatnyi felnőttbarát szálloda várja azon vendégeit, akik gyerekzsivajtól mentes, csendes, szerelmes napokat szeretnének eltölteni kettesben, szívük választottjával. Esetleg romantikus helyszínekre is vágysz? Annak sincs akadálya, rengeteg csodálatos helyet találsz, ahol összeölelkezve andaloghatsz életed értelmével - nézd meg az összes, szerelmeseknek szóló szálláshelyet és ajánlataikat itt, és olvasd el, mi kiket ajánlunk most:

 

SZENT ISTVÁN HOTEL EGER

Itt van például az egyedülállóan kialakított, öt különálló épületből álló, a föld alatt hangulatos alagútrendszerrel összekötött Szent István Hotel Eger, ahol különleges ciprusokkal és virágokkal készített kertben sétálhattok. Mi több, beléphettek a szálloda kis kápolnájába is, ahol megannyi ifjú pár mondta már ki a boldogító igent. De ha ki sem akartok mozdulni, ott a hotel wellness egysége is, ahonnan kipihenten, feltöltődve, no és még szerelmesebben térhettek vissza a hétköznapokba. 

Nézd meg a szálláshely ajánlatait>>

 

 

vital hotel nautis gárdony

Ha romantikára vágysz, akkor nem kérdés, ott a gárdonyi Vital Hotel Nautis is! A szálloda a csodálatos Velencei-tó partján hív szárazföldi kalandra egy hajónyi élmény kíséretében. A hotel tökéletes szerelmes pároknak a hétköznapi rohanás utáni egymásra hangolódásra, évforduló megünneplésére, de akár nászutas helyszínként is. És most figyelj: ha szeretnétek, romantikus szobai bekészítéssel például rózsaszirmokkal borított szívtakaróval, egy üveg jégbe hűtött pezsgővel vagy akár egy szemet gyönyörködtető gyümölcstállal is kedveskednek nektek.
A szálloda Sweet Harmony szobájában kettesben bújhattok el a világ elől, privát wellness kényeztetéssel egybekötve. És ha még ez nem volna elég: a hotel grillteraszáról nyíló naplementés tópanoráma különleges hangulata mellé kérhettek egy pohár nemes bort vagy egy ízletes koktélt. 

Szuper ajánlatokkal várnak a Velencei-tó partján>>

 

spirit hotel thermal spa sárvár

Romantikában fürödhettek a Spirit Hotel Thermal Spa Sárvárban is, ami Sárvár központjától 15 percre, a hét tó közvetlen szomszédságában fekszik. Igazi luxus élmény, kényelmes szobák, hatalmas wellnessrészleg és fenséges ételek. 

TIPP! Ha télen is szerettek utazni, szívből ajánljuk a termálvizes kültéri medencét. Higgyétek el, csodás élmény hóesésben romantikázni a gőzölgő termálvízben a csillagok alatt.

Nézd meg a szálloda ajánlatait>>

 

kastélyhotel sasvár 

Csodálatos helyen, a Mátra domborulatai között fekszik a parádsasvári Kastélyhotel Sasvár is, amely környezeténél romantikusabbat nemigen találni.

Tudj meg többet a szállodáról, és foglald le a romantikus hétvégéteket>>

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Talán te is teljesen leeresztesz az év elvileg leglendületesebb hónapjában? Gyakran érzed magad fáradtnak, olykor lehangoltnak? Nem kell ennek így lennie! Mutatunk 4 természetes és igencsak kellemes immunerősítő tippet.
Közeleg a tavasz, és egyben az év első hosszú hétvégéje. Ha megtudod, milyen szuper programok várnak rád országszerte, eszedbe se jut majd a négy fal között tölteni ezeket a napokat.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
2023.03.27 | 7 perc | Szállások | Wellness
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!
8 szuper szállás tipp: wellness hotelek Budapest környékén
Ha kedvetek támadna eltölteni néhány napot egy Budapesthez környékén egy wellness hotelben, ami nincs túl messze a fővárostól, de mégis ki tudtok szakadni nyüzsgésből, akkor van egy jó hírünk! Bármelyik irányba is indultok, biztosan találtok olyan helyet, ami megfelel az elképzeléseiteknek. Mutatunk most 8 wellness szállodát, ami nem fog csalódást okozni.
7 káprázatos kastélyszálló, amit legalább egyszer ki kell próbálni
A gazdag múlt és a modern kényelem találkozik egy felejthetetlen élmény jegyében azokban a varázslatos kastélyszállókban Magyarországon, ahol a szolgáltatások magasabb szintre emelik a pihenésedet. Hódolj az elegáns enteriőröknek, élvezd a harmonikus szobákat, és fedezd fel a tágas kertek szépségét! Legyen szó romantikus hétvégéről, családi vakációról vagy baráti kiruccanásról – érdemes magatok mögött hagyni a megszokott helyeket, és elmerülni a kastélyok elbűvölő világában.