Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hurrá, háromnapos ünnep a láthatáron! Programok a március 15-i hétvégére

2019.03.08 | 3 perc

Közeleg a tavasz, és egyben az év első hosszú hétvégéje. Ha megtudod, milyen szuper programok várnak rád országszerte, eszedbe se jut majd a négy fal között tölteni ezeket a napokat.

 

Édes hétvége Tatán

Ha szereted a nyalánkságokat, akkor biztos, hogy a 2. Tatai Csokoládé és Édesség Fesztiválon levesznek a lábadról. A március 16-án kezdődő, kétnapos finomságünnepen ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere. A Güntner Aréna Városi Sportcsarnok ugyanis tele lesz édes nassolivalókkal és megannyi fogadra való édes és koncertcsemegével.

Nézd meg, milyen szállásokat ajánlunk Tatán>>

 

 

Huszáros hétvége a Skanzenben

Irány Szentendre! Ha eddig nem tudtad, a Skanzenben most át is élheted, milyen lehetett a huszárélet. A március 15-16-17-i szezonnyitó rendezvényen bepillantást nyerhetsz a huszárok életébe, és miután beléptettek a hadseregbe, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum huszárképzőjében ki is képeznek katonának. Mi több, ólomkatonákkal újrajátszhatod az 1848-49-es forradalom csatáit, sőt, belekóstolhatsz a huszárok kedvenc ételeibe is.

Ha maradnál még néhány napot, itt találsz szállást>> 

Szentendre, Skanzen - huszáros hétvége, rengeteg programmal.Szentendre, Skanzen - huszáros hétvége, rengeteg programmal.

 

 

Finom falatok és kortyok Szegeden

Most már tizedik alkalommal indul a fesztiválszezon a Szegedi Toros Pálinkafesztivállal a csongrádi megyeszékhely szívében. Március 14-17-én ismét felsorakoznak a hazai húsipari kistermelők és pálinkafőzdék, és tele lesz a Széchenyi tér a kézműves gasztronómiai különlegességek legjavával. Kóstold meg mind, élvezd a fenséges falatok és a különleges kortyok ízét, majd pedig keresd meg a kedvenc programjaid, amiből lesz bőven kicsiknek és nagyoknak is!

Nézd meg a szegedi szállás ajánlatainkat>>

 

 

Toros napok Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok sorát idén is a Szoboszlói Toros napok nyitja meg. A március 15-én kezdődő háromnapos rendezvényen, amellett, hogy felidézheted a régmúlt disznóvágások hangulatát, megannyi népi és táj jellegű ételt is kóstolhatsz, amit testet-lelket melengető magyar pálinkákkal és borokkal öblíthetsz le. A finom falatok mellett lesznek jó kis toros tippek, kolbászfaló verseny, tréfás vigadalom és még mennyi minden!

 Szuper hajdúszoboszlói szállásokat itt találsz>>

 

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A valentini hangulatú hónapot a hátunk mögött hagyva sem kell lemondanunk a romantikus programokról, sőt! Az ébredező, illatos tavaszi napok is éppoly tökéletesek a szerelmes elvonulásokra. Íme, hozzá néhány tipp!
Ha már az sem mindegy, hol mondod ki a boldogító igent, akkor biztosan az sem, hogy hol töltöd a mézesheteid életed szerelmével. Ugye, te sem gondolod azt, hogy a nászút csak külföldön lehet felejthetetlen?
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Hazánk bájos vízesései, ahol a lélek is megtisztul
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.
Gluténmentes pihenés - 7 belföldi szálloda gluténmentes étrenddel
2022.04.27 | 14 perc | Szállások | Gasztronómia | Utazási tippek
A különböző ételallergiákkal és intoleranciákkal élők számára hatalmas kihívást jelenhet a szállodai étkezés. Szerencsére azonban ezt egyre több hotel felismeri és mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeik fesztelenül pihenhessenek. Cikkünkben 7 olyan szállást is bemutatunk, ahol bátran fordulhatnak az étkezéssel kapcsolatos kéréseikkel és kérdéseikkel a konyhához.