Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 vendégház, ahol dézsafürdőben ülve gyönyörködhetsz a tájban

Egyre inkább divatba jön a dézsafürdő itthon, mely egymagában ötvözi a régi idők fürdőzési szokásait a modern kori wellness elemeivel. Sok dézsafürdős szállást találtok az országban, és most mi is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani 5+1 olyan vendégházat, ahol a dézsafürdő csak egy a sok izgalmas szolgáltatás közül.

Összegyűjtöttük nektek a legjobb panziókat és vendégházakat, ha elvonulnátok kicsit a világ elől>>

 

Hengermalom Kúria, Szécsény

Önálló ház dézsafürdővel

A több tulajdonosváltást megélt vendégház 2019-ben nyerte el jelenlegi formáját, és nyitotta meg kapuit a publikum előtt. Az egy hektáros birtokon fekvő kúria múltat idéző falai között valóban érdemes egy pár napra elbújni a rohanó világ elől, akár többedmagunkkal is, ugyanis a két hálószobával és nappalival rendelkező épület egyszerre csak egy társaság számára foglalható, így a privát szféra egész biztosan garantált lesz.
A téli varázst a hatalmas cserépkályhák garantálják az egyes helyiségekben, a kertben pedig egy dézsafürdőt találunk, amely pillanatok alatt felforrósítja a hangulatot, még a nagy mínuszokban is. Tovább a Hengermalom Kúria szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Hengermalom Kúria (Szécsény)Vendégház dézsafürdővel - Hengermalom Kúria (Szécsény)

Dézsafürdős szállás - Hengermalom Kúria (Szécsény)Dézsafürdős szállás - Hengermalom Kúria (Szécsény)

 

 

Padláskincsek Vendégház, Nagybörzsöny

Dézsafürdős szállás a Börzsönyben

A három különálló egységgel rendelkező szálláshely Nagybörzsöny központjában, de mégis egy csendes utcában található. Ha a hely adta rengeteg látnivaló és kirándulóhely megtekintését követően csak egy forró fürdőre vágyunk a téli hidegben, akkor a legjobb helyet választottuk. A Padláskincsek apartmanjaihoz tartozó dézsafürdők amellett, hogy a tökéletes relaxációt biztosítják, közel 200 kiló kiváló minőségű parajdi sóval vannak feltöltve, melynek testünkre gyakorolt pozitív hatása már tudományosan is bizonyítást nyert. A dézsában lévő víz felfűtési ideje télen akár 5-10 óra is lehet, így érdemes időben jelezni, ha kipróbálnánk ezt a különleges szolgáltatást. Tovább a Padláskincsek Vendégház szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)Vendégház dézsafürdővel - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)

Dézsafürdős szállások - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)Dézsafürdős szállások - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)

 

 

Ponty Poronty Vendégház, Nagybaracska

Dézsafürdős vendégház horgászati lehetőséggel

Ha a horgászás szenvedélyének hódolnánk a világtól elvonultan, a Ponty-Poronty Vendégház eszményi búvóhely lesz Nagybaracska szívében. A vendégháztól 80 méterre saját stég foglalható, ahol a terület gazdag halállománya szolgálja ki a sport szerelmeseit.
Két kapás között élvezhetjük a szállás wellnessrészlegét, nyáron kültéri medencéit és jakuzziját, télen pedig erdélyi dézsafürdőjét, melyet előzetes egyeztetés alapján, külön térítés ellenében bármikor szívesen felmelegítenek az itt megszálló vendégek számára. Tovább a Ponty Poronty Vendégház szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)Vendégház dézsafürdővel - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)

Dézsafürdős szállások - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)Dézsafürdős szállások - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Időutazás történelmi erődítmények között - 5 vár és várrom Magyarországon
Fedezzetek fel velünk 5 olyan hazai várat és várromot, ahol fantáziátokat is segítségül kell hívni, hogy elképzelhessétek az egykor lenyűgöző erődítményeket. Garantáljuk, hogy nem csak a maradványok történelmi múltja ejt majd ámulatba, hanem a környezet is lebilincselő lesz.

 

 

Heléna Hotel & Spa***, Levél

Családias hangulatú szállás dézsafürdővel

A több mint harminc éve családi vállalkozásként működő Heléna Hotel & Spa az osztrák-szlovén-magyar határ találkozásánál épült meg. Látogatóik értékeléséi alapján a rendkívül barátságos személyzettel rendelkező hely folyamatosan fejlődik, 2020-ban egy új szárnnyal bővült a wellness. Májustól szeptemberig nyitott medencék, a hideg hónapokban pedig szauna, relax sószoba, különleges masszázsok és egy szuper dézsafürdő várja a kikapcsolódni vágyókat. Tovább a Heléna Hotel & Spa szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)Vendégház dézsafürdővel - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)

Dézsafürdős szállás - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)Dézsafürdős szállás - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)

 

 

Admiral Villa Kehida****, Kehidakustány

Különleges villa dézsafürdővel a fürdő közelében

Kehidakustányt senkinek sem kell bemutatni, hiszen az ország egyik legismertebb termálfürdőjének ad otthont. Számos szállás fogadja a vízimádókat, azonban van egy kevésbé ismert hely, ami mindenképpen a "nagyok" mellett áll szolgáltatásait tekintve. Ez nem más, mint az Admiral Villa, amely akár egyben is kibérelhető, ha esetleg társasággal érkeznénk. Biliárdozhatunk egyet a hallban, ping-pongozhatunk, jó időben pedig napozhatunk a teraszon, vagy megmártózhatunk a szabad ég alatt felállított dézsában. A kilátás lenyűgöző, biztosan felejthetetlen élmény vár minket, ha ide látogatunk. Tovább az Admirál Villa Kehida szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)Vendégház dézsafürdővel - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)

Dézsafürdős szállások - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)Dézsafürdős szállások - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)

 

 

Öko-Park Panzió***, Szarvaskő

Sörfürdő, azaz beerspa - nem csak sörrajongóknak!

2023 tavaszától egy új és innovatív gasztro-spa élményt próbálhatunk ki Szarvaskőn, az Öko-Parkban. Kétszemélyes dézsafürdőjükben nyakig merülhetünk a sör alapanyagait és gyógynövényeket tartalmazó 38 fokos fürdővízben, miközben kisüzemi csapolt sört kóstolhatunk korlátlan mennyiségben. A 70 perces kúra 10 perc infraszaunázást, 40 perc komlós-malátás fürdőt és 20 perc relaxációt foglal magába, mely végén szalmaágyakon pihenhetünk a bódító program után. Tovább az Öko-Park Panzió szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)Vendégház dézsafürdővel - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)

 

(A cikk nyitóképe illusztráció)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra
Az igazi fanatikusokat a nyári 30 fok sem tántoríthatja el a szaunázástól, de mégiscsak a hűvösebb évszakokban van igazán szezonja. Jó hír, hogy már nem csak a nagyobb hotelek, hanem rengeteg kisebb vidéki szálláshely is rendelkezik izzasztókamrával. Íme 5 vidéki panzió szaunával, ahol egész évben várják a hőfürdő szerelmeseit.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Fedezzetek fel velünk 5 olyan hazai várat és várromot, ahol fantáziátokat is segítségül kell hívni, hogy elképzelhessétek az egykor lenyűgöző erődítményeket. Garantáljuk, hogy nem csak a maradványok történelmi múltja ejt majd ámulatba, hanem a környezet is lebilincselő lesz.
1973-ban alakult meg a Hortobágyi Nemzeti Park, UNESCO világörökségi helyszín, melynek költők, írók vallottak szépségéről, egyedüliségéről.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.