Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 vendégház, ahol dézsafürdőben ülve gyönyörködhetsz a tájban

Egyre inkább divatba jön a dézsafürdő itthon, mely egymagában ötvözi a régi idők fürdőzési szokásait a modern kori wellness elemeivel. Sok dézsafürdős szállást találtok az országban, és most mi is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani 5+1 olyan vendégházat, ahol a dézsafürdő csak egy a sok izgalmas szolgáltatás közül.

Összegyűjtöttük nektek a legjobb panziókat és vendégházakat, ha elvonulnátok kicsit a világ elől>>

 

Hengermalom Kúria, Szécsény

Önálló ház dézsafürdővel

A több tulajdonosváltást megélt vendégház 2019-ben nyerte el jelenlegi formáját, és nyitotta meg kapuit a publikum előtt. Az egy hektáros birtokon fekvő kúria múltat idéző falai között valóban érdemes egy pár napra elbújni a rohanó világ elől, akár többedmagunkkal is, ugyanis a két hálószobával és nappalival rendelkező épület egyszerre csak egy társaság számára foglalható, így a privát szféra egész biztosan garantált lesz.
A téli varázst a hatalmas cserépkályhák garantálják az egyes helyiségekben, a kertben pedig egy dézsafürdőt találunk, amely pillanatok alatt felforrósítja a hangulatot, még a nagy mínuszokban is. Tovább a Hengermalom Kúria szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Hengermalom Kúria (Szécsény)Vendégház dézsafürdővel - Hengermalom Kúria (Szécsény)

Dézsafürdős szállás - Hengermalom Kúria (Szécsény)Dézsafürdős szállás - Hengermalom Kúria (Szécsény)

 

 

Padláskincsek Vendégház, Nagybörzsöny

Dézsafürdős szállás a Börzsönyben

A három különálló egységgel rendelkező szálláshely Nagybörzsöny központjában, de mégis egy csendes utcában található. Ha a hely adta rengeteg látnivaló és kirándulóhely megtekintését követően csak egy forró fürdőre vágyunk a téli hidegben, akkor a legjobb helyet választottuk. A Padláskincsek apartmanjaihoz tartozó dézsafürdők amellett, hogy a tökéletes relaxációt biztosítják, közel 200 kiló kiváló minőségű parajdi sóval vannak feltöltve, melynek testünkre gyakorolt pozitív hatása már tudományosan is bizonyítást nyert. A dézsában lévő víz felfűtési ideje télen akár 5-10 óra is lehet, így érdemes időben jelezni, ha kipróbálnánk ezt a különleges szolgáltatást. Tovább a Padláskincsek Vendégház szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)Vendégház dézsafürdővel - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)

Dézsafürdős szállások - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)Dézsafürdős szállások - Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)

 

 

Ponty Poronty Vendégház, Nagybaracska

Dézsafürdős vendégház horgászati lehetőséggel

Ha a horgászás szenvedélyének hódolnánk a világtól elvonultan, a Ponty-Poronty Vendégház eszményi búvóhely lesz Nagybaracska szívében. A vendégháztól 80 méterre saját stég foglalható, ahol a terület gazdag halállománya szolgálja ki a sport szerelmeseit.
Két kapás között élvezhetjük a szállás wellnessrészlegét, nyáron kültéri medencéit és jakuzziját, télen pedig erdélyi dézsafürdőjét, melyet előzetes egyeztetés alapján, külön térítés ellenében bármikor szívesen felmelegítenek az itt megszálló vendégek számára. Tovább a Ponty Poronty Vendégház szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)Vendégház dézsafürdővel - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)

Dézsafürdős szállások - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)Dézsafürdős szállások - Ponty Poronty Vendégház (Nagybaracska)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Időutazás történelmi erődítmények között - 5 vár és várrom Magyarországon
Fedezzetek fel velünk 5 olyan hazai várat és várromot, ahol fantáziátokat is segítségül kell hívni, hogy elképzelhessétek az egykor lenyűgöző erődítményeket. Garantáljuk, hogy nem csak a maradványok történelmi múltja ejt majd ámulatba, hanem a környezet is lebilincselő lesz.

 

 

Heléna Hotel & Spa***, Levél

Családias hangulatú szállás dézsafürdővel

A több mint harminc éve családi vállalkozásként működő Heléna Hotel & Spa az osztrák-szlovén-magyar határ találkozásánál épült meg. Látogatóik értékeléséi alapján a rendkívül barátságos személyzettel rendelkező hely folyamatosan fejlődik, 2020-ban egy új szárnnyal bővült a wellness. Májustól szeptemberig nyitott medencék, a hideg hónapokban pedig szauna, relax sószoba, különleges masszázsok és egy szuper dézsafürdő várja a kikapcsolódni vágyókat. Tovább a Heléna Hotel & Spa szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)Vendégház dézsafürdővel - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)

Dézsafürdős szállás - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)Dézsafürdős szállás - Heléna Hotel & Spa*** (Levél)

 

 

Admiral Villa Kehida****, Kehidakustány

Különleges villa dézsafürdővel a fürdő közelében

Kehidakustányt senkinek sem kell bemutatni, hiszen az ország egyik legismertebb termálfürdőjének ad otthont. Számos szállás fogadja a vízimádókat, azonban van egy kevésbé ismert hely, ami mindenképpen a "nagyok" mellett áll szolgáltatásait tekintve. Ez nem más, mint az Admiral Villa, amely akár egyben is kibérelhető, ha esetleg társasággal érkeznénk. Biliárdozhatunk egyet a hallban, ping-pongozhatunk, jó időben pedig napozhatunk a teraszon, vagy megmártózhatunk a szabad ég alatt felállított dézsában. A kilátás lenyűgöző, biztosan felejthetetlen élmény vár minket, ha ide látogatunk. Tovább az Admirál Villa Kehida szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)Vendégház dézsafürdővel - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)

Dézsafürdős szállások - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)Dézsafürdős szállások - Admiral Villa Kehida**** (Kehidakustány)

 

 

Öko-Park Panzió***, Szarvaskő

Sörfürdő, azaz beerspa - nem csak sörrajongóknak!

2023 tavaszától egy új és innovatív gasztro-spa élményt próbálhatunk ki Szarvaskőn, az Öko-Parkban. Kétszemélyes dézsafürdőjükben nyakig merülhetünk a sör alapanyagait és gyógynövényeket tartalmazó 38 fokos fürdővízben, miközben kisüzemi csapolt sört kóstolhatunk korlátlan mennyiségben. A 70 perces kúra 10 perc infraszaunázást, 40 perc komlós-malátás fürdőt és 20 perc relaxációt foglal magába, mely végén szalmaágyakon pihenhetünk a bódító program után. Tovább az Öko-Park Panzió szállásajánlataihoz>>

Vendégház dézsafürdővel - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)Vendégház dézsafürdővel - Öko-Park Panzió*** (Szarvaskő)

 

(A cikk nyitóképe illusztráció)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra
Az igazi fanatikusokat a nyári 30 fok sem tántoríthatja el a szaunázástól, de mégiscsak a hűvösebb évszakokban van igazán szezonja. Jó hír, hogy már nem csak a nagyobb hotelek, hanem rengeteg kisebb vidéki szálláshely is rendelkezik izzasztókamrával. Íme 5 vidéki panzió szaunával, ahol egész évben várják a hőfürdő szerelmeseit.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Fedezzetek fel velünk 5 olyan hazai várat és várromot, ahol fantáziátokat is segítségül kell hívni, hogy elképzelhessétek az egykor lenyűgöző erődítményeket. Garantáljuk, hogy nem csak a maradványok történelmi múltja ejt majd ámulatba, hanem a környezet is lebilincselő lesz.
1973-ban alakult meg a Hortobágyi Nemzeti Park, UNESCO világörökségi helyszín, melynek költők, írók vallottak szépségéről, egyedüliségéről.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
A Balaton-felvidék legelképesztőbb látnivalói, amit kár lenne kihagyni
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar Toszkánaként is emlegetett Balaton-felvidék az egyik legnépszerűbb úti cél ebben az időszakban. Összeválogattunk néhány fantasztikus látnivalót a pannon vidéken, ha két pancsolás között felfedeznétek a legszebb gyalogtúra útvonalakat, és bejárnátok az északi part csodás kirándulóhelyeit.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.