Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5+1 vidéki vendégház, amit barátokkal is érdemes kipróbálni

Ha baráti társasággal vagy a család több tagjával mennétek el egy hosszú hétvégére, esetleg néhány napra, a legjobb választás egy olyan vendégház, mely több szobával és közösségi térrel is rendelkezik. Gyűjtöttünk néhányat, melyek a pihenéshez és az aktív kikapcsolódáshoz is jó kiinduló pontok lehetnek.

Még több szuper vendégház>>

 

Cziróka Vendégház (Tolcsva)

Tolcsván egy százéves öreg kőházba rejtőzhettek el a világ szeme elől, mely 9 embernek kényelmes szállást biztosít. Az igényesen felújított Cziróka Vendégház szépségét a látszó kőfalakon túl az is adja, hogy bájos apartmanjai a kor kívánalmainak megfelelően lettek felújítva. A meleget adó cserépkályha mellett központi fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet, a stúdiók modern kialakítása csak tovább növeli a hely szépségét. A kertben bográcsozó, szalonnasütő is található, ebéd után pedig érdemes felkerekedni és felfedezni a bájos kis települést. Tovább a Cziróka Vendégház szállásajánlataihoz>>

5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Cziróka Vendégház (Tolcsva)5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Cziróka Vendégház (Tolcsva)

 

 

Tünde Vendégház (Tiszakécske)

A tiszakécskei termálfürdő már önmagában is csábító hívószó, így a Tisza közelében található családi ház barátságos bájával kiváló választás akár a téli hónapokban is. A téliesített Tünde Vendégház négy szobájával egy 8 fős társaság számára is tökéletes helyszín, a kertben bográcsozó, grillező, fedett terasz teszi feledhetetlenné az ott töltött napokat. A kényelemről a jól felszerelt konyha, a hűtő-fűtő klímák, és a hangulatos szobák gondoskodnak. Tovább a Tünde Vendégház szállásajánlataihoz>>

5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Tünde Vendégház (Tiszakécske)5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Tünde Vendégház (Tiszakécske)

 

 

Tavas Vendégház (Karancsalja)

Festői környezetben vár ránk és baráti társaságunkra a felújított Tavas Vendégház. A csendes környezet, a csodálatos kilátás a Karancs hegyre, a környék látnivalóban gazdag kínálata mind hozzátesz ahhoz, hogy a 10 ezer négyzetméteren fekvő házban jól érezzük magunkat. Ha kimozdulnánk vadászati-, horgászati lehetőségek várnak, ám ha inkább bekuckózásra vágyunk, akkor szauna és masszázs vehető igénybe a szálláshelyen. A 2-5 ágyas szobák mellett jól felszerelt konyha és szabadtéri sütésre, főzésre alkalmas hely teszi teljessé a kínálatot. Tovább a Tavas Vendégház szállásajánlataihoz>>

5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Tavas Vendégház (Karancsalja)5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Tavas Vendégház (Karancsalja)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 kihagyhatatlan úti cél programokkal, látnivalókkal és szállástippekkel a hidegebb napokra is
Ötleteket keresel az őszi-téli utazásokhoz? Jobb helyen nem is lehetnél! Van ugyanis a tarsolyunkban 10 mesébe illő magyar település, melyeket idén te sem hagyhatsz ki az utazási listádról!

 

 

Harmony Vendégház (Egerszalók)

Egerszalók önmagában is kitűnő turisztikai célpont, a termál és gyógyfürdő mellett a borospincék és a közelben lévő barlanglakások, vagy épp Eger közelsége csábítja ide a vendégeket. Ha szeretnénk központi helyen megszállni, a Harmony Vendégház jó választás lehet, a szépen felújított parasztházban 4 különálló apartman áll a rendelkezésünkre. Összesen 16 férőhellyel büszkélkedhető vendégház különlegessége, hogy mögötte erdő húzódik, így csendességével és nyugalmával felüdülés lesz a mozgalmas napok után. Tovább a Harmony Vendégház szállásajánlataihoz>>

5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Harmony Vendégház (Egerszalók)5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Harmony Vendégház (Egerszalók)

 

 

Levendulás Ház (Balatonfőkajár)

Mintha csak otthon lennénk, bájosságával és kényelmével egyből elvarázsolja vendégeit a hat felnőtt számára kialakított Levendulás Ház. Mediterrán hangulatú fedett terasza minden évszakban csalogató, az udvaron kerti tűzrakóhely, professzionális grillező és a teraszon található jakuzzi szolgálja a kényelmünket. A nyaraló felszereltsége gazdag, Tv, internet, mikró, Nespresso kávéfőző és egy modern konyhához tartozó megannyi technikai eszköz teszi lehetővé, hogy kényelmesen étkezzünk. Ha kiruccannánk, Balatonakarattya csupán 5 perces autóútra található, a környék pedig számos gasztronómiai nevezeteséggel büszkélkedhet. Tovább a Levendulás Ház szállásajánlataihoz>>

5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)

 

 

Rózsa Vendégház (Zirc)

A Bakony szívében, Zircen várja lakóit a Rózsa Vendégház, mely kialakításának köszönhetően alkalmas akár 6 fő befogadására is. A két hálószobás, igényesen kialakított nappalival rendelkező lakóház tágas konyhával rendelkezik. A lakás fűtését cserépkályha és automata gázfűtés biztosítja, így télen is kellemes ott tartózkodást biztosít. Központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyedén eljussunk Veszprémbe, vagy télen az eplényi sípályára, és a Zirci Arborétum is kiváló kikapcsolódást nyújt. Tovább a Rózsa Vendégház szállásajánlataihoz>>

5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Rózsa Vendégház (Zirc)5+1 vendégház, amit barátokkal érdemes kipróbálni - Rózsa Vendégház (Zirc)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ne riasszanak el a mínuszok, mindenkit várnak a csodálatos téli kirándulóhelyek Magyarországon! Talpunk alatt ropog a hó, körülöttünk pedig fehér köntösbe bújt a táj - télen a természeti kincseink is egészen más arcukat mutatják. Ha ti is szeretnétek a legtöbbet kihozni a hideg évszakból, akkor válogassatok a cikkünkben lévő kirándulóhelyekből. Kapjátok fel a családot és a barátokat, és indulás!
Összegyűjtöttünk 15-öt a legfontosabb római kori emlékekből, hogy megkapjuk a választ a klasszikussá vált kérdésre: Mit adtak nekünk a rómaiak?
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!