Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra

Az igazi fanatikusokat a nyári 30 fok sem tántoríthatja el a szaunázástól, de mégiscsak a hűvösebb évszakokban van igazán szezonja. Jó hír, hogy már nem csak a nagyobb hotelek, hanem rengeteg kisebb vidéki szálláshely is rendelkezik izzasztókamrával. Íme 5 vidéki panzió szaunával, ahol egész évben várják a hőfürdő szerelmeseit.

Szálloda helyett inkább nyugalomra vágytok? Összegyűjtöttük nektek a legjobb panziókat és vendégházakat>>

 

Bazilika alatt Panzió****, Esztergom

Nevéből adódóan nem meglepő, hogy a 30 fő befogadására alkalmas panzió Esztergom legfrekventáltabb helyén fekszik. A Bazilika alatti Panzióban az elhelyezkedésen és a lenyűgöző műemlékre néző panorámán kívül a szolgáltatások is vendégcsalogatóak. A környék felfedezése rengeteg programlehetőséget nyújt a kikapcsolódni vágyó látogatók számára, de ha túl vagyunk az utcák felfedezésén, a wellnessrészlegen található finn- és infraszauna a biztos módja a relaxálásnak. A nyugalom garantált, általában nagy tömegre sem kell itt számítani, és akár a jakuzzi felett nyíló kupolán át kémlelhetjük a csillagos égboltot egy izzasztó kabinban eltöltött relaxáció után. Tovább a Bazilika alatti Panzió szállásajánlataihoz>>

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Bazilika alatti Panzió**** (Esztergom)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Bazilika alatti Panzió**** (Esztergom)

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Bazilika alatti Panzió**** (Esztergom)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Bazilika alatti Panzió**** (Esztergom)

 

 

Belvárdi Fogadó, Belvárdgyula

A Pécs és Mohács között félúton található kevésbé ismert község, Belvárdgyula különleges kincset rejt. A 9 szobával rendelkező Belvárdi Fogadó lelkét éttermük jelenti, mely a legmodernebb technológiával felszerelve szolgálja ki az éhesen érkezőket. Akár átutazóban vagyunk az ország ezen részén, akár több napot töltünk el itt, mindenképpen próbáljuk ki a térítés ellenében mindenki számára elérhető wellnessrészlegüket, mely csütörtöktől vasárnapig egy ötszemélyes pezsgőfürdővel, egy finn és egy infraszaunával áll a vendégek rendelkezésére. Egy fárasztó munkanap vagy utazás után mi sem esik jobban, mint egy pihentető masszázs, melyre szintén előjegyeztethetjük itt magunkat. Tovább a Belvárdi Fogadó szállásajánlataihoz>>

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Belvárdi Fogadó (Belvárdgyula)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Belvárdi Fogadó (Belvárdgyula)

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Belvárdi Fogadó (Belvárdgyula)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Belvárdi Fogadó (Belvárdgyula)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
7 magyar mesefalu, ami rabul ejti a szíveteket
Fedezd fel az ország legszebb településeit! Még a határt sem kell átlépnünk ahhoz, hogy varázslatos kirándulóhelyeket találjunk, mert Magyarország legszebb falvaival úton-útfélen találkozhatunk. Ezek a bájos települések önmagukban is csodálatosak, de ezen kívül mesés programokat és látnivalókat is rejtenek. Gyertek velünk a Bakony lankáira, egy vadregényes völgykatlanba, különleges várakba és a Gerecse hangulatos lombkorona sétányára!

 

 

Margaréta Garden Panzió****, Eger

Az Eger szívében épült családi szálló célja, hogy vendégeik ne futószalagon érezzék magukat az ott töltött idő alatt, hanem valóban már-már barátként távozzanak. A Margaréta Garden felnőtt- és kutyabarát, párokra és kisebb baráti társaságokra specializálódtak. Stílusos szobáik mellett spa részlegük egyedileg is foglalható, így valóban teljesen privát, nem kell más látogatóval osztozkodni rajta. Maximális befogadóképessége 4-5 fő, így érdemes előre lecsapni rá, nehogy lemaradjunk erről a páratlan élményről. Tradicionális finn szauna, masszázszuhany és egy himalájai sófal alatt kialakított pihenősarok szolgálja revitalizációnkat. Tovább a Margaréta Garden Panzió szállásajánlataihoz>>

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Fotó: Margaréta Garden Panzió**** (Eger)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Fotó: Margaréta Garden Panzió**** (Eger)

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Fotó: Margaréta Garden Panzió**** (Eger)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Fotó: Margaréta Garden Panzió**** (Eger)

 

 

 

Angyal Borászat és Panzió, Rátka

A rátkai szálláshely a borászat felett szőlőtőkékkel körülvéve épült fel, mely hétköznap kizárólag pincészetként működik, így ha az éjszakát is ott töltenénk, arra kizárólag hétvégén van lehetőségünk. Az Angyal Borászat és Panzió 10 szobájának és a családi lakosztályának lakói a birtokon próbálhatják ki a kitűnő, helyben készült italokat, borházuk földszintje pedig egy pihenőszigetnek ad otthont, ahol egy tágas jakuzziból gyönyörködhetünk a festői tájban. Ha hosszúra nyúlik az este egy borkóstoló után, akkor méregteleníthetünk a jótékony hatású finn szaunában, ami a merülő dézsával együtt teszi fel az i-re a pontot. Tovább az Angyal Borászat és Panzió szállásajánlataihoz>>

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Angyal Borászat és Panzió (Rátka)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Angyal Borászat és Panzió (Rátka)

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Angyal Borászat és Panzió (Rátka)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Angyal Borászat és Panzió (Rátka)

 

 

Várfürdő Panzió, Gyula

A városközpontban épült apartmanok Gyula „hotelrengetegének” közepén helyezkednek el, közvetlenül a Várfürdő mellett. A számos csúszdával, különböző típusú medencékkel és szaunavilággal felszerelt élménypark évről évre egyre több turistát vonz a városba. Ha az itt töltött idő alatt nagyobb önállóságra vágyunk, mint amit egy szállodai szoba esetében kapunk, akkor a Várfürdő Panzió 21 jól felszerelt apartmanja lesz a megfelelő választás. A tavalyi évben egy felújítást követően az épület egy kis wellnessrészleggel bővült, ahol egy masszázsmedence és egy szauna kapott helyet, így ha éppen nincs kedvünk a népszerű és sokszor zsúfolt fürdőbe látogatni, akkor házon belül is kedvünkre lazíthatunk. Tovább a Várfürdő Panzió szállásajánlataihoz>>

Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Várfürdő Panzió (Gyula)Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra - Várfürdő Panzió (Gyula)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Csodás panorámák a Kéktúra útvonalán, ahonnan terepasztallá törpül a világ
Széljárta fennsíkokról, meredek sziklacsúcsokról vagy fából épült kilátótornyok tetejéről gyönyörködnétek szívesebben az alattatok elterülő világban? Adunk egy kis segítséget a döntéshez és megmutatjuk az Országos Kéktúra álomszép panorámapontjait, de közben történelmi várakat és rengeteg más látnivalót is ajánlunk.

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A legújabb Kolodko miniszobrot az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a 7-es busz megállójától nem messze találjátok.
Fedezzetek fel velünk 5 olyan hazai várat és várromot, ahol fantáziátokat is segítségül kell hívni, hogy elképzelhessétek az egykor lenyűgöző erődítményeket. Garantáljuk, hogy nem csak a maradványok történelmi múltja ejt majd ámulatba, hanem a környezet is lebilincselő lesz.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.