Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 családi program és gyerekbarát kiállítás Magyarországon, amit felnőttként is imádni fogtok

Keltsétek életre a terepasztalokon száguldó vonatokat és környezetüket egy varázslatos tárlaton a Balaton mellett, vagy nevezzetek be egy különleges, nosztalgikus emléktúrára Budapest egyik legklasszabb múzeumában! Elhoztuk nektek azt az 5 szuper gyermekbarát kiállítást, ami felnőttként is lebilincsel majd benneteket.

 

Országszerte rengeteg gyerekbarát és családbarát szálláshely vár rátok. Nézzetek szét az ajánlataik között>>

 

Játék a városban kiállítás az Óbudai Múzeumban

Cím: 1033 Budapest, Fő tér 1.

A felnőtteket nosztalgikus utazásra, a gyereket pedig valódi felfedezőútra szólítja az Óbudai Múzeum  és a benne található „Játék a városban” című állandó tárlat. Menet közben átvágtok majd az iskolán, a parkon, de betértek majd az otthonokba, hogy megcsodálhassátok hazánk 1990 előtti időkből származó ikonikus polgári, valamint szocialista játékait. A retró kincsek között szép számmal bukkanhattok lemezekre, társasjátékokra, babákra és autókra is, melyeknek a történetét, kialakulását is megismerhetitek. A legkisebbek a „Sétálj velem!” felirat mellett baba és plüssmackó kísérőt is választhatnak maguknak, vagy egy másik helyen megnézhetik mennyire tudják újraalkotni a színes geometriai formákból álló figurákat!

Szállásajánlatok Budapesten>>

Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Szundi Anett, Játék a városban kiállítás az Óbudai MúzeumbanGyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Szundi Anett, Játék a városban kiállítás az Óbudai Múzeumban

Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Sárospataki Györgyi, Játék a városban kiállítás az Óbudai MúzeumbanGyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Sárospataki Györgyi, Játék a városban kiállítás az Óbudai Múzeumban

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!

 

 

Labor - Interaktív Varázstér a pécsi Zsolnay Negyedben

Cím: 7626 Pécs, Felsővámház utca 52.

Barangoljátok be a fizika csodálatos világát a Zsolnay Kulturális Negyedben található Labor - Interaktív Varázstérben, ahol nem csak a tudomány fog megérinteni benneteket, hanem ti is őt! A hatalmas, interaktív játszóházban végre kiélhetitek kísérletező kedveteket. Kavarjatok örvényt az előttetek magasodó vízoszlopban, vegyétek szemügyre a plazmagömböt vagy pattanjatok repülőgép szimulátorba és célozzátok meg a felhőket! A Látogatóközpont felső szintjén pedig a VR Univerzum játékait tesztelhetitek le, ami a felnőttek számára is tartogat jó pár mókás pillanatot! Szálljatok Holdra vagy merüljetek a tengerek mélyére a virtuális valóság segítségével!

Szállásajánlatok Pécsen>>

Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Labor Interaktív Varázstér a Zsolnay NegyedbenGyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Labor Interaktív Varázstér a Zsolnay Negyedben

Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Labor Interaktív Varázstér a Zsolnay NegyedbenGyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Labor Interaktív Varázstér a Zsolnay Negyedben

 

 

Kreatív Hangtér a Magyar Zene Házában

Cím: 1146 Budapest, Olof Palme stny. 3.

Páratlan utazásra hívja a látogatókat a kívül-belül lenyűgöző Magyar Zene Háza, ahol az állandó- és időszakos kiállítások gyűrűjében lelhettek rá a legújabb attrakcióra, a Kreatív Hangtérre. Legyetek pár pillanatra az Orchestrion virtuóz robotzenekar karmesterei, örökítsétek meg első hangfelvételeteket (némi gyakorlást követően) a stúdióban vagy nézzétek meg a Hangfestő segítségével, hogyan változnak a hangok színes formákká ezen a csodálatos tárlaton! A nyolc hangkeltő installáció a gyerekeket és a felnőtteket is biztosan elvarázsolja majd – nem véletlen nevezik a Kreatív Hangteret a zenei csodák palotájának!

Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Hajdu János, Kreatív Hangtér a Magyar Zene HázábanGyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Hajdu János, Kreatív Hangtér a Magyar Zene Házában

Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Hajdu János, Kreatív Hangtér a Magyar Zene HázábanGyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - Fotó: Hajdu János, Kreatív Hangtér a Magyar Zene Házában

 

 

Lego kiállítás a Campona Kockaparkban

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Félelmet nem ismerő szuperhősökkel, marcona kalózokkal és a Harry Potter varázsvilágából ismert Roxfort expresszel is találkozhattok a Campona Kockapark interaktív családi élményközpontjában, melyet a legózás szerelmeseinek teremtettek. Az egész évben nyitva tartó kiállításon híres épületek, történelmi- és filmes jelenetek elevenednek meg előttetek, amiket több ezer apró építőkockából álmodtak meg. A hatalmas terepasztalokon túl ráadásul szenzációs játszóház várja a gyerekeket, ahol saját építményeiket is megalkothatják. A kreatív kalandok mellett ugyanakkor vonatvezetésben és autóirányításban is kipróbálhatják az ügyességüket a lurkók.

Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - a kép illusztráció.Gyerekbarát kiállítások, beltéri programok gyerekkel - a kép illusztráció.

 

 

 

Történelmi modellvasút-kiállítás a Helikon Kastélymúzeumban

Cím: 8360 Keszthely, Kastély utca 1.

Bizony, a Balaton mellett ősszel sem áll meg az élet. Nem hiszitek? Járjatok utána! Keressétek fel a Történelmi modellvasút-kiállítást a Helikon Kastélymúzeumban, ami vetélytársai között az egyik legnagyobbnak számít Európában! Az 503 négyzetméternyi területen több mint 600 épület között kanyarog a 2,7 kilométer hosszúságot is meghaladó sínhálózat, mely felidézi nektek a 19–21. századi Magyarország, Ausztria és Németország vasparipáinak világát. Keltsétek életre a tájat érintésmentes mozdulatokkal, beépített mozgásérzékelők segítségével, hogy fellobbanjon a tábortűz lángja, megetessétek a tyúkokat vagy villogni kezdjenek a tűzoltók szirénái! Sőt! A terepasztalokon száguldó vonatok vezetőfülkéibe kamerát is felszereltek, így lehetőségetek lesz monitoron át végigkövetni a szerelvények útját, mintha csak benne ülnétek!

Szállásajánlatok Keszthelyen>>



Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5 szállás tipp - gyerekbarát wellness szállodák élményfürdővel, ősszel is
Végérvényesen véget ért a nyár, az ősz beköszöntével elérkezett a wellness hotelek ideje. A szülők kikapcsolódásra vágynak, azonban ha gyerekkel utazunk, érdemes olyan helyre látogatni, ahol az ő szórakozásuk is biztosított. Számos szálloda közül válogathatunk az országban, melyek olyan beltéri élményfürdővel rendelkeznek, ahol a legkisebbek is jól érzik magukat, most ezekből gyűjtöttünk össze párat, és higgyétek el, ezekben az élményfürdőkben ősszel sem áll meg az élet!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szállásajánló fürdőbelépővel - mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy a kiváló szálláshelyek mellé egy egész fürdőnyi élményt kínálunk? Jól hangzik? Akkor nézzétek meg melyik csodás belföldi hotelekből sétálhattok át ‒ akár papucsban is ‒ az örök nyárba, ahol óriáscsúszdák, szaunák és fantasztikus medencék hívogatnak titeket wellnessezni! Íme 5 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe.
Olyan SZéP Kártya elfogadó szálláshelyet kerestek, ahol pihenhettek és nyugodtan relaxálhattok? Öszegyűjtöttünk 5 olyan hotelt, ahol nem csak lehetőség van erre, de még kényeztető wellness szolgáltatások is várnak rátok.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!