Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élvezzétek a kilátást a forróságból - csábító wellness szállodák panorámás szaunával

Szívesen gyönyörködnétek mesébe illő tájakban szaunázás közben is? Akkor kövessétek legfrissebb úti tippjeinket, mert van a tarsolyunkban 5 kitűnő wellness szálloda, ahol méregtelenítés mellett tavakat és erdőkkel borított hegyeket nézegethettek a kültéri panorámás szaunából.

 

Rejtett kincs a Börzsönyben: Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel**** (Kóspallag – Nagyirtáspuszta)

Szeretnétek közelebb kerülni a természethez és napnyugta után a csillagokkal díszített égboltban gyönyörködni? Akkor nincs más dolgotok, mint elutazni a Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel****-be, mely a Börzsöny szívében, hegyekkel körülzárt, madárdalos vidéken bújik meg a Duna-Ipoly Nemzeti Park érintetlen területén. Ebben a fantasztikus, illatos farönkökből megálmodott wellness szállodában végre teljesen magatok mögött hagyhatjátok a hétköznapokat – hála a lenyűgöző panorámának, a komfortos szobáknak és a színvonalas wellness szolgáltatásoknak. Dőljetek hátra és élvezzétek a pezsgőfürdő buborékait, a fűtött ágyakkal ellátott aromakabint vagy a csodálatos masszázsokat!
A legnagyobb attrakció mégis az a forró párába burkolt, erdei tölgy, kültéri panorámás szauna, melyből egyszerre akár 50 ember is megcsodálhatja a hotelból nyíló, leírhatatlanul szép kilátást! További részletek a panoráma szaunás wellness szállodáról>>

Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel**** (Kóspallag – Nagyirtáspuszta) kültéri panorámás szaunája akár 50 fő befogadására is alkalmas.Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel**** (Kóspallag – Nagyirtáspuszta) kültéri panorámás szaunája akár 50 fő befogadására is alkalmas.

Rejtett kincs a Börzsönyben: Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel**** (Kóspallag – Nagyirtáspuszta)Rejtett kincs a Börzsönyben: Szent Orbán Erdei és Wellness Hotel**** (Kóspallag – Nagyirtáspuszta)

 

 

Feltöltődés a Balaton-parton: Hotel Golden Lake Resort****superior (Balatonfüred)

Közvetlenül a Balaton-partján, mindenhez közel, tökéletes elhelyezkedéssel vár benneteket Balatünfüreden a Hotel Golden Lake Resort****superior wellness szálloda már kívülről is lenyűgöző hatást keltő épülete. A stílusos elegancia átszövi az összes szobatípust, de megéri a panorámás, tóra néző lakások közül választani, hiszen így este még a hullámok hangját is meghallgathatjátok. A családi vakációra, a baráti kiruccanásra vagy az üzleti megbeszélésre érkezők számára is tökéletes megoldást nyújt a wellness hotel. Akárcsak azoknak, akik romantikáznának egyet a szív alakú rózsaszirmokkal vagy egy kis pezsgővel.
A testi-lelki feltöltődés azonban a varázslatos wellness birodalommal lesz csak igazán teljes, ahol páratlan élménymedencékben lubickolhattok. A kültéri, mesés panorámával megáldott szaunából pedig relaxálás közben szemlélhetitek meg az elbűvölő, Tihanyi-félszigetet. Tovább a wellness szálloda ajánlataihoz>>

Hotel Golden Lake Resort****superior (Balatonfüred)Hotel Golden Lake Resort****superior (Balatonfüred)

Hotel Golden Lake Resort****superior (Balatonfüred) kültéri panorámás szaunájából gyönyörködhettek a Tihanyi-félszigetben.Hotel Golden Lake Resort****superior (Balatonfüred) kültéri panorámás szaunájából gyönyörködhettek a Tihanyi-félszigetben.

 

 

Csak a legjobbat: Hotel Azúr Siófok**** (Siófok)

A Hotel Azúr, Siófok**** a legjobb döntés számotokra, ha nem szerettek kompromisszumokat kötni. Ez az elsőrangú wellness szálloda ugyanis minden kívánságotoknak eleget tesz – még akár olyan szobát is foglalhattok, ahol saját jakuzzi és szauna is a rendelkezésetekre áll! A luxus és az elegancia természetesen minden porcikáját átjárja a siófoki hotelnek, ahol nem csak a szemetek, hanem a hasatok is garantáltan jól lakik majd – utóbbiról fantasztikus séfek gondoskodnak, akik valódi kulináris utazássá változtatják majd az étkezéseiteket.
A csúcsgasztronómia mellett egyedülálló wellness-oázissal is kényeztetnek majd titeket. Úszkálás közben, vagy a panorámás szaunából elmerülhettek a mesés kilátásban, amit a Balaton közvetlen közelsége szolgáltat nektek, de érdemes betérni a gőzfürdőbe, az illat-, a só- vagy a jégkamrába is! A gyermek nélkül érkezők számára pedig csendes wellnesst is biztosít a szálláshely. További részletek wellness szállodáról>>

Hotel Azúr Siófok**** (Siófok) panorámás szaunája tökéletes hely a méregtelenítéshez.Hotel Azúr Siófok**** (Siófok) panorámás szaunája tökéletes hely a méregtelenítéshez.

Hotel Azúr Siófok**** (Siófok)Hotel Azúr Siófok**** (Siófok)

 

 

Pezsdítő élmények: Tó Wellness Hotel (Bánk)

Létezik egy eldugott hely Nógrád megyében, ahol úgy érzitek majd magatokat, mintha nem is Magyarországon lennétek. Az idillien szép, bánki  Tó Wellness Hotelből bármikor elveszhettek a természet fenséges látványában – akár fürdőzés vagy szaunázás közben is! A barátságos, családias légkört árasztó szállodában a figyelmes személyzet minden kéréseteket igyekszik maximálisan teljesíteni, így nem lesz más dolgotok, mint átadni magatokat a pihenésnek. Lebegjetek a víz hátán a sodrófolyón, mozgassátok meg magatokat a feszített víztükrű úszómedencében, feküdjetek el a pezsgőágyakon, nyári melegben pedig öröm lesz a hűsölés a kültéri medence mellett! Ha nem szeretnétek egész nap lábat lógatni, akkor nevezzetek be egy kis edzésre, majd utána szaunázzatok egyet az ellenállhatatlan panoráma mellett! Tovább a wellness szálloda ajánlataihoz>>

Tó Wellness Hotel (Bánk)Tó Wellness Hotel (Bánk)

Tó Wellness Hotel (Bánk) panorámás szaunájából igazán különleges a kilátás.Tó Wellness Hotel (Bánk) panorámás szaunájából igazán különleges a kilátás.

 

 

Erdei kaland: Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel (Mátraháza)

Káprázatos, zöld környezetben, hegyek és erdők ölelésében bújik meg Mátraházán a Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, ahol átélhetitek a felhőtlen kikapcsolódás élményét. A patinás wellness szálloda napfényes, tágas szobái, kényelmes bútorai, harmonikus színvilága biztosítja nektek a nyugodt pihenést. Napközben pedig a kitűnő wellness-világ fogad tárt karokkal titeket, ahol minden korosztály jól érzi majd magát. Masszíroztassátok ki a fáradt izmaitokat a buzgárok és gejzírek segítségével, vagy költözzetek be a szaunák rejtekébe!
A legkülönlegesebb élmény azonban a panorámás szauna, ahonnan gyönyörködhettek a Mátrában, ameddig jólesik.  További részletek a wellness szállodáról>>

Jelenleg a szálloda felújítás miatt zárva tart, a nyitás várható időpontja: 2022.11.02.

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel (Mátraháza)Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel (Mátraháza)

Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel (Mátraháza) panorámás szaunájából gyönyörű kilátás tárul elénk.Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel (Mátraháza) panorámás szaunájából gyönyörű kilátás tárul elénk.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A disznóvágás a magyar falusi népszokások legismertebbike, mely mára a városi emberek számára turistalátványosság lett. Ehhez számos hagyomány és népszokás kötődik, most összegyűjtöttük nektek a legérdekesebbeket. Ha pedig olvasás közben meghoztuk a kedveteket a programhoz, mutatunk néhány olyan szálláshelyet, ahol akár családdal, akár barátokkal részt vehettek rajta.
A specialty kávék világa megosztó: egyesek rajonganak a világos pörkölésű kávébabokból készített, enyhén gyümölcsös kávékért, mások teljesen hitetlenkedve tekintenek a sorra nyíló kávézók népszerűségére. Egy biztos, Budapest bővelkedik belőlük, mutatunk is egy gyűjtést!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.