Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom

4,6
85
értékelés
1. helyezett
városi Termálfürdő közül
Kategória
Termálfürdő
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom bemutatkozása

 
A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a felejthetetlen élményeket medencék, szaunák és spa szolgáltatások kínálata biztosítja. A fürdő évenként részt vesz a Strandok éjszakája programsorozatban is. A gyógyfürdőben 7 gyógymedence várja a gyógyulni vágyókat, a gyógyászati részlegen 30 féle gyógy-és wellness kezelés érhető el.
Tovább olvasom >>

85 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
75%
Érdekes
19%
Átlagos
5%
Kihagyható
1%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

85 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2023.01.02-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
83.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2023.12.31-ig
Hotel Elixír Mórahalom
67.960 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2024.07.07-ig
Hotel Forrás Szeged
30.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Mórahalom vélemények

88
206
18
943
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 98 városban járt márFelfedező - 68 helyen első értékelőNépszerű író - 67 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2021. augusztus 4.családjával járt itt
Évek óta visszajárunk ebbe a klassz fürdőbe. A város és a fürdő kőrnyezete is nagyon szép. Sajnos mindig tömeg van, de a sok medence megosztja a tömeget. Sajnos évről- évre drágább a belépő, mert sok kedvezményt megszüntettek, illetve módosítottak. Nagyon tetszik az új szauna szeánsz programjuk is.
A fürdő területén minden van, mi szem-szájnak ingere.
Milyennek találod ezt az értékelést?
56
154
49
82
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 135 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2019. november 2.a párjával járt itt
Amikor mindenki temetőkbe megy én ezt a napot választottam a fürdőzésre, november elsejét. Jól is tettük, mert nem volt tömeg. Férjem véradáskor kapott egy kedvezményes belépőt, így eljöttünk kipróbálni ezt a helyet. Kedves, kellemes, sok kis medencével és dögönyözős, Wellness elemekkel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2019. szeptember 17.a párjával járt itt
Kolléga-ajánlásra -no meg a meglévő promóciós belépő felhasználásának céljából- aug. utolsó péntekén a feleségemmel kettesben ellátogattunk ide - életünkben először. Viszonyítási alapunk a tágabb környékről egyrészt a Várfürdő, másrészt az ennél szerintem összességében még színvonalasabb -egyben számunkra a kedvenc- Gyopárosfürdő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
14
64
20
105
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 38 városban járt márFelfedező - 32 helyen első értékelőNépszerű író - 20 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 105 feltöltött kép
Átlagos 2019. július 26.a párjával járt itt
Miután 2018-ban az Év fürdője lett, kíváncsian indultunk neki. Barátságos személyzet fogadott. Árak jók: a belépőjeggyel mindent lehet használni, ez pozitívum. Délelőtt fél 11-kor már sehol sem volt ingyen használható szabad napozóágy. Naívan kölcsönözni akartunk kettőt, de közölték, hogy a borsos kölcsönzési díjon felül még tegyünk le 4000 Ft kauciót.
Milyennek találod ezt az értékelést?
8
25
5
4
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Érdekes 2019. március 30.a párjával járt itt
A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság meghívására érkeztünk, szuper programokat szervezett a társaság (vízi aerobik, szauna szeánsz stb), de dögönyöztük is magunkat a kültéri medencében, voltunk a szauna szeánszon, úsztunk.
A tisztaság a fürdő egész területén, beleértve a mosdókat is rendben volt.
A büfé nyújtotta szolgáltatással nem voltunk elégedettek. . .
Milyennek találod ezt az értékelést?
3
13
5
0
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2018. július 9.gyerekekkel járt itt
Ár érték arányban nem volt rossz a strand egyedül annyi volt a gond h nagyon nehezen kaptunk öltöző szekrényt családdal voltunk. . Mosdók lehetnének tisztábbak. de a víz minőségéven nem volt gond. mindenki tudott magának megfelelő medencét találni és a csuszdák is jók voltak szivesen visszamennénk még.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2017. július 25.barátokkal járt itt
Felnőttként jártam a fürdőben. Jó emlékeim vannak róla. Sok-sok medencével van ellátva. Jó-rossz időben is lehet élvezni a fürdőt. Termál, úszó medence, csúszda, szauna, sok kinti-benti medence van stb. Baráti társasággal érkeztünk, kellemes napot töltöttünk itt. Büfé lehetne olcsóbb. Régóta tervezem, hogy a gyerekekkel is visszamegyek. Reméljük idén el is jutunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
21
2
8
20
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 17 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kihagyható 2017. május 31.a párjával járt itt
Csalódás volt. Egy órát álltunk sorba öltözőszekrény kulcsért ami nyugdíjasként nem volt valami jó dolog. A medencék zsúfoltak voltak nagy volt a gyerek zsivaj. Az ebéd sem kárpótolt. Ennyire rossz brassóit még nem ettem pedig ez volt a napi ajánlat. A medencék között nem takarítottak minden csúszós volt személyzetet elvétve láttunk a büfé felejthető volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
25
36
15
91
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelőNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Érdekes 2016. október 26.egyedül járt itt
MÁR SOKSZOR VOLTAM ITT CSALÁDDAL BARÁTOKKAL, S AHOGY BŐVÜL A FÜRDŐ, ÚGY ROMLIK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM. A büfésor nonszensz,személyzet alig, kivéve záráskor, akkor valahogy előkerül mindenki, a zárt terekben vízben úszik minden egész nap, nincs aki összetakarítsa, a hagyományos kültéri gyógymedence a kedvencem, ha néha nem rontanák el a kedvemet a határ másik oldaláról érkezők, akik itt hangoskodnak, s eltolnak mindenkit az élményelemektől. Az évek alatt túlzottan beépítették, zsúfolt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2016. június 7.családjával járt itt
Május 15. -én voltunk ott a nővéremmel, és édesanyámmal. Mivel ekkor a fürdő hosszított nyitva tartással üzemelt, különösen megérte az árát. Viszont nem voltunk ezzel a véleménnyel egyedül, rengetegen voltak, a bejáratnál is legalább 20 percet várakoztunk, sok szerb is volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
11 értékelés / 2 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 74 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.