Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Négycsillagos őszi wellness kikapcsolódás panorámás fürdőzéssel és immunerősítő szaunázásokkal

2022.10.28 | 7 perc

5 wellness szállodát hoztunk a hűvösebb napokra. Stresszmentes pihenésről ábrándoztok, ahol végre lelassulhattok és kiélvezhetitek a tengernyi élményt, ami körülvesz? Akkor ne hezitáljatok tovább, mert épp itt az ideje egy őszi kikapcsolódásnak! Van is 5 szuper, négycsillagos szálláshely tippünk, ahol a wellnessre, a szobákra és az ízekre sem lesz panasz!

 

Az őszi/téli melengető feltöltődéshez elhoztuk nektek a legjobb szállásokat és ajánlataikat. Nincs más dolgotok, mint válogatni köztük és megtalálni az igazit - wellness szállásajánlatok>>

 

 

Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)

Fedezzétek fel az Alföld híres városát, Hajdúszoboszlót, mely Európa legnagyobb fürdőkomplexumának ad otthont! Első lépésként foglaljatok szállást a Hotel Atlantisban, ahol minden generáció számára garantált a teljes kikapcsolódás élménye! Az elegáns, klimatizált és erkélyes szobakínálatból ráadásul akár privát jakuzzis lakosztályt is választhattok, ha tovább fokoznátok a közel 900 négyzetméteres wellnessrészleg nyújtotta örömöket. Mozgassátok meg magatokat az úszómedencében, lazítsatok a termálvízben vagy a méregtelenítő szaunaszeánszokon! Családosként pedig biztosan értékelitek majd a rengeteg gyerekbarát szolgáltatást a gyermekétlaptól a játszószobáig.   

Tovább a Hotel Atlantis mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Visegrád**** (Visegrád)

Történelmi látnivalók, csodás túraútvonalak, némi fürdőzés vagy a meseszép kilátás vonzana leginkább a Dunakanyarba benneteket? Szerencsére nem kell választanotok! A sok kaland után legyetek a Hotel Visegrád vendégei! Pihenjetek meg a gazdag wellnessben, ahol a finn- és infraszaunát követően egy frissítő úszásra is benevezhettek vagy kinyújtóztathatjátok fáradt végtagjaitokat a dunai panorámás pezsgőfürdőben. Ha megéheznétek, akkor a tradicionális ételkülönlegességek mellett királyi lakomát is kóstolhattok. Na és mi a helyzet a 73 darab kényelmes, csinos szobával? Nos, valamennyiből gyönyörű lesz a látvány a Dunakanyarra, a Fellegvárra vagy a szálloda parkjára. Az biztos, hogy itt a szabadság első napjától az utolsóig kiélvezhetitek a négycsillagos feltöltődés minden előnyét Visegrádon!

Tovább a Hotel Visegrád mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Látnivalók Hévízen - ezeket ne hagyd ki!
Senkinek nem kell bemutatni Hévíz fő nevezetességét, a Hévízi-gyógytavat, azonban az is kellemesen el tudja tölteni az időt a városban, aki esetleg kicsit már megunta a fürdőzést. Akár intellektuális, akár gasztronómiai programot keresünk, itt biztosan megtaláljuk a nekünk tetsző elfoglaltságot.

 

 

Hotel Zena**** (Hévíz)

Csak úgy halmozza a földi gyönyöröket a Hotel Zena, mely luxus környezettel és rengeteg szolgáltatással lepi meg a vendégeket Hévízen. A modern és kifinomult megjelenés átível a 4 féle tágas szobán, melyek között a családok is könnyen megtalálják a számításaikat. A designos belső terek és a boutique hotel hangulat mellett a wellness-oázis is igazán lenyűgöző. A zöld növényfal, a természetes anyagok használta megnyugtató légkört teremt, ahol zavartalanul hódolhattok a szaunázás vagy a fürdőzés élményének. A forró kalandok után jégkúttal, majd trópusokat idéző zuhannyal és úszással pezsdíthetitek fel magatokat vagy a számos remek masszásból is szemezgethettek. Emellett rengeteg beauty kezelés és shoppingra csábító üzlet is akad a szállodában, amiket szintén megéri felkeresni.

Tovább a Hotel ZENA mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)

 

 

Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

Könnyen megközelíthető és barátságos helyszínt kerestek a testi-lelki feltöltődéshez? Ez esetben döntsetek a hódmezővásárhelyi  Hotel Ginkgo mellett, mely az aktív és a passzív kikapcsolódás szerelmeseinek is jócskán tartogat meglepetéseket! Igyatok meg egy mennyei kávét a lobby bárban, kóstoljátok végig a kulináris kincseket rejtő étterem kínálatát, és ne aggódjatok a felesleges kalóriák miatt, mert a fitness teremben ezeket egykettőre ledolgozhatjátok! Vagy inkább csak sodródnátok az árral a wellness hullámain? Akkor ejtőzzetek az élményelemekkel teletűzdelt medencében vagy a forró szaunákban! A földszínekre hangolt, modern szobák, apartmanok és lakosztályok ajtajai pedig a kisállatok előtt is nyitva állnak, így kedvenceiteket sem kell otthon hagynotok a pihenés ideje alatt.

Tovább a Hotel Ginkgo mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

 

 

Imola Hotel Platán**** (Eger)

Magyarország és Eger első felnőttbarát szállodájaként az Imola Hotel Platán pontosan tudja, hogy mire van szükségetek. Találjatok rá önmagatokra exkluzív környezetben, ahol a nyugalom mellé prémium szolgáltatások is dukálnak! Az aprólékos gonddal megtervezett, otthonos és komfortos szobákból páratlan kiállításban gyönyörködhettek - de csak azután, hogy kipróbáltátok a ragyogó éttermet, ami a mesterien megmunkált ételkölteményeken túl pazar borokkal is a rendelkezésetekre áll. A kellemes relaxációtokról az izgalmas szaunavilág, valamint a pezsgőfürdők, az élmény- és gyógymedencék gondoskodnak. Habár érdemes igénybe venni az olyan nem mindennapi kezeléseket is, mint a mézes mandulás radírmasszázs vagy az ámbra kristály fürdő!

Tovább az Imola Hotel Platán mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Kedvcsináló őszi wellnessezéshez szállástippekkel, programokkal és látnivalókkal
Őszi szállások a fürdőzés szerelmeseinek, kirándulóknak, gyerekkel vagy gyerek nélkül utazóknak, és nyugdíjasoknak is. Ajánlunk néhány wellness szállodát, ahol gondtalanul pihenhettek és kirándulhattok a hűvösebb napokon is.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szerencsére hazánkban nincs hiány gyönyörű helyekből, amiről rögtön megbizonyosodhattok, ha nekivágtok a méltán népszerű Országos Kéktúrának. Tartsatok velünk, mert ezúttal 5 csodás szakaszt hoztunk nektek a hétvégi kirándulásokhoz, amik mesés várakhoz, kilátókhoz és csodás helyekhez vezetnek!
Gere Andreával beszélgettünk múltról és jelenről, arról, hogyan lehet tervezni a jelenben, mit tanít a múlt, mit jelent erős márkát építeni, és hogyan működtethetők a női energiák egy borász családban.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.