Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Négycsillagos őszi wellness kikapcsolódás panorámás fürdőzéssel és immunerősítő szaunázásokkal

2022.10.28 | 7 perc

5 wellness szállodát hoztunk a hűvösebb napokra. Stresszmentes pihenésről ábrándoztok, ahol végre lelassulhattok és kiélvezhetitek a tengernyi élményt, ami körülvesz? Akkor ne hezitáljatok tovább, mert épp itt az ideje egy őszi kikapcsolódásnak! Van is 5 szuper, négycsillagos szálláshely tippünk, ahol a wellnessre, a szobákra és az ízekre sem lesz panasz!

 

Az őszi/téli melengető feltöltődéshez elhoztuk nektek a legjobb szállásokat és ajánlataikat. Nincs más dolgotok, mint válogatni köztük és megtalálni az igazit - wellness szállásajánlatok>>

 

 

Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)

Fedezzétek fel az Alföld híres városát, Hajdúszoboszlót, mely Európa legnagyobb fürdőkomplexumának ad otthont! Első lépésként foglaljatok szállást a Hotel Atlantisban, ahol minden generáció számára garantált a teljes kikapcsolódás élménye! Az elegáns, klimatizált és erkélyes szobakínálatból ráadásul akár privát jakuzzis lakosztályt is választhattok, ha tovább fokoznátok a közel 900 négyzetméteres wellnessrészleg nyújtotta örömöket. Mozgassátok meg magatokat az úszómedencében, lazítsatok a termálvízben vagy a méregtelenítő szaunaszeánszokon! Családosként pedig biztosan értékelitek majd a rengeteg gyerekbarát szolgáltatást a gyermekétlaptól a játszószobáig.   

Tovább a Hotel Atlantis mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference****superior (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Visegrád**** (Visegrád)

Történelmi látnivalók, csodás túraútvonalak, némi fürdőzés vagy a meseszép kilátás vonzana leginkább a Dunakanyarba benneteket? Szerencsére nem kell választanotok! A sok kaland után legyetek a Hotel Visegrád vendégei! Pihenjetek meg a gazdag wellnessben, ahol a finn- és infraszaunát követően egy frissítő úszásra is benevezhettek vagy kinyújtóztathatjátok fáradt végtagjaitokat a dunai panorámás pezsgőfürdőben. Ha megéheznétek, akkor a tradicionális ételkülönlegességek mellett királyi lakomát is kóstolhattok. Na és mi a helyzet a 73 darab kényelmes, csinos szobával? Nos, valamennyiből gyönyörű lesz a látvány a Dunakanyarra, a Fellegvárra vagy a szálloda parkjára. Az biztos, hogy itt a szabadság első napjától az utolsóig kiélvezhetitek a négycsillagos feltöltődés minden előnyét Visegrádon!

Tovább a Hotel Visegrád mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Visegrád****

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Látnivalók Hévízen - ezeket ne hagyd ki!
Senkinek nem kell bemutatni Hévíz fő nevezetességét, a Hévízi-gyógytavat, azonban az is kellemesen el tudja tölteni az időt a városban, aki esetleg kicsit már megunta a fürdőzést. Akár intellektuális, akár gasztronómiai programot keresünk, itt biztosan megtaláljuk a nekünk tetsző elfoglaltságot.

 

 

Hotel Zena**** (Hévíz)

Csak úgy halmozza a földi gyönyöröket a Hotel Zena, mely luxus környezettel és rengeteg szolgáltatással lepi meg a vendégeket Hévízen. A modern és kifinomult megjelenés átível a 4 féle tágas szobán, melyek között a családok is könnyen megtalálják a számításaikat. A designos belső terek és a boutique hotel hangulat mellett a wellness-oázis is igazán lenyűgöző. A zöld növényfal, a természetes anyagok használta megnyugtató légkört teremt, ahol zavartalanul hódolhattok a szaunázás vagy a fürdőzés élményének. A forró kalandok után jégkúttal, majd trópusokat idéző zuhannyal és úszással pezsdíthetitek fel magatokat vagy a számos remek masszásból is szemezgethettek. Emellett rengeteg beauty kezelés és shoppingra csábító üzlet is akad a szállodában, amiket szintén megéri felkeresni.

Tovább a Hotel ZENA mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Zena**** (Hévíz)

 

 

Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

Könnyen megközelíthető és barátságos helyszínt kerestek a testi-lelki feltöltődéshez? Ez esetben döntsetek a hódmezővásárhelyi  Hotel Ginkgo mellett, mely az aktív és a passzív kikapcsolódás szerelmeseinek is jócskán tartogat meglepetéseket! Igyatok meg egy mennyei kávét a lobby bárban, kóstoljátok végig a kulináris kincseket rejtő étterem kínálatát, és ne aggódjatok a felesleges kalóriák miatt, mert a fitness teremben ezeket egykettőre ledolgozhatjátok! Vagy inkább csak sodródnátok az árral a wellness hullámain? Akkor ejtőzzetek az élményelemekkel teletűzdelt medencében vagy a forró szaunákban! A földszínekre hangolt, modern szobák, apartmanok és lakosztályok ajtajai pedig a kisállatok előtt is nyitva állnak, így kedvenceiteket sem kell otthon hagynotok a pihenés ideje alatt.

Tovább a Hotel Ginkgo mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Hotel Ginkgo**** (Hódmezővásárhely)

 

 

Imola Hotel Platán**** (Eger)

Magyarország és Eger első felnőttbarát szállodájaként az Imola Hotel Platán pontosan tudja, hogy mire van szükségetek. Találjatok rá önmagatokra exkluzív környezetben, ahol a nyugalom mellé prémium szolgáltatások is dukálnak! Az aprólékos gonddal megtervezett, otthonos és komfortos szobákból páratlan kiállításban gyönyörködhettek - de csak azután, hogy kipróbáltátok a ragyogó éttermet, ami a mesterien megmunkált ételkölteményeken túl pazar borokkal is a rendelkezésetekre áll. A kellemes relaxációtokról az izgalmas szaunavilág, valamint a pezsgőfürdők, az élmény- és gyógymedencék gondoskodnak. Habár érdemes igénybe venni az olyan nem mindennapi kezeléseket is, mint a mézes mandulás radírmasszázs vagy az ámbra kristály fürdő!

Tovább az Imola Hotel Platán mesés szállásajánlataihoz>>

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)

Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)Négycsillagos őszi kikapcsolódás - Imola Hotel Platán**** (Eger)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Kedvcsináló őszi wellnessezéshez szállástippekkel, programokkal és látnivalókkal
Őszi szállások a fürdőzés szerelmeseinek, kirándulóknak, gyerekkel vagy gyerek nélkül utazóknak, és nyugdíjasoknak is. Ajánlunk néhány wellness szállodát, ahol gondtalanul pihenhettek és kirándulhattok a hűvösebb napokon is.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Szerencsére hazánkban nincs hiány gyönyörű helyekből, amiről rögtön megbizonyosodhattok, ha nekivágtok a méltán népszerű Országos Kéktúrának. Tartsatok velünk, mert ezúttal 5 csodás szakaszt hoztunk nektek a hétvégi kirándulásokhoz, amik mesés várakhoz, kilátókhoz és csodás helyekhez vezetnek!
Gere Andreával beszélgettünk múltról és jelenről, arról, hogyan lehet tervezni a jelenben, mit tanít a múlt, mit jelent erős márkát építeni, és hogyan működtethetők a női energiák egy borász családban.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
10+1 új panorámapont: csodás kilátók a legjobbakból
A susogó fák lombjai vagy a csendes víztükör fölött már csak a távoli horizont szab határt a lenyűgöző panorámának. Ha ti is úgy rajongtok Magyarország csodás kilátóiért, mint mi, akkor mutatunk 10+1 panorámapontot, amit nem hagyhattok ki, ha kirándulni indultok.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!