Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ahol a test és a lélek is újjászületik - forró szaunaszeánszok és szaunafelöntések wellness szállodában

2023.02.06 | 7 perc

Repüljetek el a nyugalom szigetére és kezdjétek a feltöltődést egy szuper pihentető és egészséges kikapcsolódással: a szaunázással! Csak annyi a dolgotok, hogy átböngészitek a most következő kiváló wellness szállodákat, melyek falai között érzékeket elbódító szaunafelöntéseket és egyedi programokat is találtok!

 

Zenit Hotel Balaton****sup (Vonyarcvashegy)

Pezsgőfürdőztetek már balatoni panoráma mellett? Örülnétek, ha éjszakai wellnessre is lehetőséget kínálna egy szálloda? Na és mi a helyzet az energetizáló szaunakalandokkal? Látogassatok el Vonyarcvashegyre, a  Zenit Hotelbe, ahol lenyűgöző wellnessoázis és elképesztő szaunavilág gondoskodik a tökéletes pihenésről! A vezetett szaunafelöntéseken profi mesterek vezetnek be titeket az egészséges relaxáció rejtelmeibe. Tegyétek teljessé a kikapcsolódást egy kis gasztrotúrával a Bock Bisztró Balatonban, majd töltődjetek fel a kényelmes szobákban! Tovább a Zenit Hotel Balaton szállásajánlataihoz>>

Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Zenit Hotel Balaton****sup (Vonyarcvashegy)Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Zenit Hotel Balaton****sup (Vonyarcvashegy)

 

 

Hunguest BÁL Resort (Balatonalmádi)

A Balaton partján magasodó, gyönyörűen felújított Hunguest BÁL Resort eszméletlen panorámát kínál nektek a mesés szobáiból, amiket a magyar tenger színei hívtak életre. A csodás wellnessbirodalomban nem csupán az üvegfalak mögé rejtett élménymedencét fogjátok értékelni, hanem a kényeztető szaunákat is. Egy izzasztó rönkszauna vagy gőzkamra után jólesik majd a pihenőteraszon ücsörögni vagy inni egy finom, egészséges italt a Spa bárban. A hétvégi szaunaszeánszokon ráadásul vezetett program keretein belül tehetitek még különlegesebbé az élményeket. Ha ránk hallgattok, akkor kipróbáljátok valamelyik testkezelést és masszázst is – mondjuk a pezsgő-csokoládé krémpakolást! Tovább a Hunguest BÁL Resort szállásajánlataihoz>>

Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Hunguest BÁL Resort (Balatonalmádi)Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Hunguest BÁL Resort (Balatonalmádi)

 

 

Greenfield Hotel Golf & Spa Bük****sup (Bükfürdő)

Az elragadó természeti környezetben fekvő Greenfield Hotel titkát a sokszínűségben, a szolgáltatások magas minőségében és a maximális vendégszeretetben kell keresni. Ki ne szeretne elmerülni egy olyan 3500 négyzetméternyi területen elnyújtózó wellnessrészlegen, ahol nyakzuhanyokkal és masszázsfúvókákkal ellátott élménymedencében fürdőzhet? Ha kedvetek támad, akkor a 718 méter mélyről feltörő minősített termálvízben is megmártózhattok. Vegyétek igénybe az exkluzív Spa&Harmony szolgáltatásait is, ahol infrakabin, kőszauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, élményzuhany, só- és napozószoba is helyet kapott! Nem érdemes kihagyni az olyan izgalmas szaunaszeánszokat sem, mint a szőlőmagolajos kényeztetés vagy a jeges borzongás felöntés, ahol a feltöltődés garantált! Tovább a Greenfield Hotel Golf & Spa Bük szállásajánlataihoz>>

Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Greenfield Hotel Golf & Spa Bük****sup (Bükfürdő)Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Greenfield Hotel Golf & Spa Bük****sup (Bükfürdő)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hangulatos vidéki szállások szaunával a hidegebb napokra
Az igazi fanatikusokat a nyári 30 fok sem tántoríthatja el a szaunázástól, de mégiscsak a hűvösebb évszakokban van igazán szezonja. Jó hír, hogy már nem csak a nagyobb hotelek, hanem rengeteg kisebb vidéki szálláshely is rendelkezik izzasztókamrával. Íme 5 vidéki panzió szaunával, ahol egész évben várják a hőfürdő szerelmeseit.

 

 

Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)

A modern és stílusos Hotel Golden Lake Resort olyan közel épült a Balatonhoz, hogy a fényűző szobákból szinte halljátok majd a parti nád susogását. A balatonfüredi szálláshely lelke kétségtelenül a gyönyörű és minden igényt kielégítő wellnessbirodalom. Úszkáljatok bátran a pazar kül- és beltéri medencékben, dőljetek hátra a jakuzziban, miközben a lebilincselő panoráma magával ragad benneteket! Utóbbit még az üvegfalas finn szaunából is élvezhetitek, de az infraszaunát, a frigidariumot, az aromazuhanyt és a mediterrán pihenőt is érdemes kipróbálni! A hotelben heti több alkalommal is lehetőséget kínálnak a tápláló mézes, a bőrmegújító sós vagy akár a jeges szaunaszeánszokra is! Tovább a Hotel Golden Lake Resort szállásajánlataihoz>>

Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Hotel Golden Lake Resort****sup (Balatonfüred)

 

 

Caramell Premium Resort Bük****sup (Bükfürdő)

Álomszép szobák és varázslatos élmények várnak rátok a Caramell Premium Resortban, ahol egy helyen találtok meg mindent, amire vágytok. Az ínyenc fogásokat felvonultató étteremben a hasatok és a szemetek egyszerre lakik majd jól. A plusz energiára pedig nagy szükségetek lesz, hogy a helyszínen található Kristály Torony Kalandpark összes kihívását teljesíteni tudjátok. Ezután jólesik majd ejtőzni az érzékeiteket rabul ejtő wellnessben, ahol kül- és beltéri medencék közül válogathattok. A számos változatos és remek szauna biztosítja a stresszmentességet is. Hétfőtől vasárnapig ráadásul izgalmas szaunakalandokra nevezhettek be. Például egy frissítő, citrusos felöntésre vagy egy kiwis cukros testradírozásra. Tovább a Caramell Premium Resort szállásajánlataihoz>>

Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Caramell Premium Resort Bük****sup (Bükfürdő)Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - Caramell Premium Resort Bük****sup (Bükfürdő)

 

 

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)

Milyen érzés lehet 5 emelet magasságban úszkálni egy tetőtéri, feszített víztükrű medencében, miközben alattatok hangyányivá törpülnek az emberek? Próbáljátok ki a MenDan Magic Spa & Wellnessben, amit pezsgőfürdői, valamint ragyogó élmény- és termálmedencéi egyaránt különlegessé tesznek! A lehengerlő szaunapark legnagyobb attrakciója a 80 fős panorámaszauna, de a népszerű szaunashowkat sem szabad kihagyni! Tovább a Mendan Magic Spa & Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)Szállodák mesés szaunavilággal és szaunaprogramokkal - MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****sup (Zalakaros)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Hogyan szaunázzunk? A szaunázás jótékony hatásai és szabályai
Ahogy beköszöntenek a hűvösebb napok, úgy vágyunk egyre inkább a testet, lelket átmelegítő szaunázásra, ami számos, egészségünkre gyakorolt pozitív hatása mellett kiemelkedően jó immunerősítésre is. Hogy pontosan mik a szaunázás pozitívumai, mi az a "szauna etikett", és mire érdemes odafigyelni, máris eláruljuk.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A látvány ellenére mindig egy kicsit belefacsarodik a szívünk, ha Komárom utcáit járjuk, mert jól tudjuk: volt idő, amikor a Duna felett átívelő hídon keresztülsétálva még nem léptünk át egy másik országba. Az „erődök városa” azonban mára kiheverte a történelmi traumáit és ezer kincsével csábít új kalandokra.
Télen felértékelődnek azon helyek, ahol fedett helyen és melegben tudunk kikapcsolódni. Bizonyára senkit nem kell meggyőzni arról, hogy miért jó választás erre egy élményfürdő. Összegyűjtöttünk 9 olyan fürdőt, ahol a pihenés mozgalmas, de egyben pihentető minden korosztály számára.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.