Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

TOP5 hazai állatkert, ha hív a vadon szava…

A dzsungel mélyétől a forróságban úszó szavannákon át, az örök jég birodalmáig állati jó kalandokkal készültünk neked. Nincs más dolgod, mint velünk tartani és követni a vadon hívószavát a legjobb hazai állatkertekbe.

 

Dinó park és szavanna játszótér – Veszprémi Állatkert

A királynék városában fantasztikus állatkert bújik meg, melyben a Föld lenyűgöző élővilágát tekintheted meg. Találkozhatsz a harapós aligátorteknőssel, az örökmozgó gyűrűsfarkú makikkal vagy a ma már veszélyeztetett fajnak számító szibériai tigrissel is - többek között. Ráadásul a Veszprémi Állatkertben a gyerekek különleges dinó parkba csöppenhetnek, ahol hódolhatnak a régészkedés örömének, majd kitombolhatják magukat a szavanna park fergeteges játszóterén, ami 25 izgalmas játékelemmel bír!

Szállásajánlatok Veszprémben>>
Harapjatok valamit az egyik veszprémi étteremben>>

Különleges világba csöppen, aki ellátogat a veszprémi Dínó Parkba.Különleges világba csöppen, aki ellátogat a veszprémi Dínó Parkba.

 

 

Masírozó tengerimalacoktól a szuper „Zoo show”-ig – a győri Xantus János Állatkert

Nem véletlenül hívják Győrt a találkozások városának, hiszen itt ezer élmény vár rád! A győri Xantus János Állatkertben például bármikor összefuthatsz a hihetetlenül mókás vidrákkal, a légtornászokat lepipáló gibbonnal vagy Donával és Pippoval, a törpevízilovakkal. Utána szájtátva nézheted, ahogy naponta kétszer - menetrend szerint - elindul a tengerimalac vonat, ahol sok-sok kis rágcsáló masírozik az etető felé katonás rendben. Főszezonban pedig hétvégén és ünnepnapokon varázslatos „Zoo show” örvendezteti meg a közönséget, melynek zárásaként az állatokat is megsimogathatod.

Győri szálláshelyek>>
Éttermek Győrben>>

A győri állatkertben főszezonban Zoo Show-val is várnak mindenkit.A győri állatkertben főszezonban Zoo Show-val is várnak mindenkit.

 

 

7 kontinens élővilága egy helyen – Fővárosi Állat- és Növénykert

Budapest szívében, a Városligetben szélesre tárja kapuit előttetek a Fővárosi Állat- és Növénykert, mely több mint 8000 ezer izgalmas fajnak ad otthont. Utazd be egy helyen a 7 kontinens csodáit és nézd meg testközelből a tekintélyt parancsoló elefántokat, a vastagbőrű orrszarvúkat és a hórihorgas zsiráfokat is! Csodáld meg a Borjúfókák és pingvinek reggelijét, találkozz Zuluval, a szurikátával, majd a Ragadozók látványetetését is ejtsd útba!

Szállásajánlatok Budapesten>>
Budapesti étteremajánló>>

A budapesti állatkertben a legkisebb és a legnagyobb állatokkal is találkozhattok. A budapesti állatkertben a legkisebb és a legnagyobb állatokkal is találkozhattok.

 

 

Szárazföldi és vízi kalandok – Pécsi Állatkert és Akvárium-terrárium

Súlyos léptű puma, lustán ásító oroszlán és csíkos hátú borz is él a Pécsi Állatkertben, de az emlősökön túl természetesen madarakat, hüllőket és kétéltűeket is láthatsz. Ám nem csak szárazföldi kalandokban lesz részed, ha ide látogatsz, hanem a tengerek mélyére is betekinthetsz! Nézd meg a plankton bemutatót és a ficánkoló bohóchalakat is! A vízi részleg legnagyobb dobása pedig a 100.000 literes cápaakvárium lesz!

Pécsi szállásajánlataink>>
Ha megéheznél, nézd meg az éttermeket is>>

Emlősökkel, hüllőkkel, kétéltűekkel és madarakkal is találkozhattok a pécsi állatkertben.Emlősökkel, hüllőkkel, kétéltűekkel és madarakkal is találkozhattok a pécsi állatkertben.

 

 

Sokszínű látnivalók –  Miskolci Állatkert

A Bükki Nemzeti Park szomszédságában elhelyezkedő Miskolci Állatkert 5 kontinens élővilágát hozza el neked. A közel 120 faj megismerése mellett azonban párat meg is simogathatsz! Hazatérés előtt ne felejtsd el bejárni az itt található páratlan botanikai tanösvényt, melynek része egy 9 méteres magasles és egy 32 méter hosszú völgyhíd is! Ha nézelődés közben megéheznél, harapj valamit az állatkert Park Terasz Büféjében.

Miskolci szálláshelyekért kattints ide>>
Nézd meg a miskolci éttermeket>>

A miskolci állatkertben 5 kontinens élővilágával "találkozhatsz".A miskolci állatkertben 5 kontinens élővilágával "találkozhatsz".