Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

10 állatbarát szálláshely, amit kedvenceitek is imádni fognak

Miért hagynátok otthon kedvenceteket, ha nyaralni indultok, amikor el is vihetnétek magatokkal? A közös vakációhoz összegyűjtöttünk nektek 10 szuper állatbarát apartmant, ahol szívesen fogadják a négylábú családtagokat is!

Böngéssz a legjobb állatbarát szállásajánlatok között>>

 

Élményfürdő a helyszínen: Barack Thermal Apartmanok (Tiszakécske)

Ki sem kell mozdulnotok, hogy élvezzétek a fantasztikus gyógy- és élményfürdő szolgáltatásait, ha a Barack Thermal Apartmanokba tervezitek a nyaralást. Ezeket az egész évben nyitva tartó lakásokat úgy tervezték meg, hogy akár hatan is kényelmesen elférjetek bennük és a felszereltségre (praktikus konyha, televízió, kanapé) se legyen panaszotok.  A kiváló elhelyezkedés miatt pedig korlátlanul hódolhattok a vízi örömöknek is. Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? Keressétek fel a 14 méter magas Tisza-parti kilátót és sétáljatok végig együtt a lenyűgözően szép Miskó István sétányon!

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Barack Thermal Apartmanok (Tiszakécske)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Barack Thermal Apartmanok (Tiszakécske)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Barack Thermal Apartmanok (Tiszakécske)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Barack Thermal Apartmanok (Tiszakécske)

 

 

Henyélőknek és örökmozgóknak: Duna Residence (Dunaszentmiklós)

A neszmélyi borvidéken magasodó Duna Residence apartmanjai olyanok, mintha ecsettel festették volna őket a csodálatos tájhoz. A 4 és 6 fő befogadására alkalmas nagyméretű, tágas lakásokban nem szenvedtek majd hiányt semmiben, ráadásul a környék varázslatos panorámájában is zavartalanul gyönyörködhettek a kerti bútorokkal felturbózott teraszról. Az egzotikus világba repítő beltéri medence, a pezsgőfürdő és a sokféle szauna akkor is a rendelkezésetekre áll, ha a kültéri medencét és csúszdát még nem tudjátok élvezni az időjárás miatt. Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? A Dunaszentmiklós közelében lévő Tatán bátran betérhettek a több mint 30 hektáros Agostyáni Arborétumba vagy megmászhatjátok a Kálvária-dombot is.

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Duna Residence (Dunaszentmiklós)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Duna Residence (Dunaszentmiklós)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Duna Residence (Dunaszentmiklós)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Duna Residence (Dunaszentmiklós)

 

 

Napindító a fedett teraszon: Varázskő Apartman (Gyula)

A gyulai Várfürdőtől csupán néhány lépésnyire fekszik a barátságos Varázskő Apartman. A makulátlanul tiszta szobák fa bútorokkal, légkondicionálóval, síkképernyős televízióval, valamint konyhával vannak felszerelve. Így a reggeli kávé vagy tea elkészítése után a fedett teraszon kortyolgathatjátok el a frissítőtöket. Ha pedig megéheznétek, akkor a környéken sorakozó kiváló éttermek közül tudtok választani magatoknak. Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? Nagy séták színhelye lehet a gyulai Csigakert, de akár piknikezhettek is egyet a Csónakázó-tó partján.

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Varázskő Apartman (Gyula)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Varázskő Apartman (Gyula)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Varázskő Apartman (Gyula)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Varázskő Apartman (Gyula)

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Steak éttermek Budapesten, amiket kár lenne kihagyni
Egy jó steak hús leveszi az embert a lábáról, de csak akkor, ha az minőségi alapanyagokból, szakszerűen van elkészítve. Merre induljatok, ha igazán jó steaket szeretnétek enni? Körbe néztünk a fővárosban, hová érdemes betérni egy jó marhasültre, és megmutatjuk, hogy szerintünk melyik az a 6 steak étterem Budapesten a legjobbak közül, amit ki kell próbálnotok.

 

Kalandok az ősfák ölelésében: Faházas Villapark (Ráckeve)

Pihenjetek meg az árnyas ősfák alatt, a lustán csörgedező patak partján, mesés természeti környezetben a ráckevei Faházas Villaparkban, ahol zavartalanul élvezhetitek ki az Aqua Land Termálfürdő élményeit! Ugorjatok be egy koktélra a mediterrán bárba, csobbanjatok egyet a számos medence valamelyikében vagy relaxáljatok a forró szaunákban! Ezen kívül a Thermal Camping szolgáltatásait is érdemes kipróbálnotok, melyek szuper sportpályákat és kerti sütögetésre alkalmas helyeket rejtenek. Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? A Ráckeve közvetlen közelében elhelyezkedő délegyházi  Tavirózsa Strandon külön kutyastrandon csobbanhatnak a mancsos vendégek is.

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Faházas Villapark (Ráckeve)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Faházas Villapark (Ráckeve)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Aqua Land Termálfürdő (Ráckeve)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Aqua Land Termálfürdő (Ráckeve)

 

 

Végtelen lehetőségek egy helyen: Villapark Várgesztes (Várgesztes)

Minden évszakban remek választás a Villapark Várgesztes, melyet a festői Vértes vonulatai fognak közre. Költözzetek be a minden igényt kielégítő házikókba, amik között baba- és gyermekbarát apartmanok is szép számmal akadnak!  Leljétek örömötöket a sodrófolyóval, jakuzzival és szaunákkal megbolondított élményfürdőben vagy mérjétek össze a tudásotokat bowlingban, dartsban, biliárdban! Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? A Vértesi-hegységnél található Várgesztesi horgásztó a pecások egy kedvenc állomása, ám a természetben töltött időt megoszthatjátok kutyátokkal is, aki biztosan értékelni fogja a fűben hempergést és a rengeteg szagot, amit begyűjthet a környéken.

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Villapark Várgesztes (Várgesztes)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Villapark Várgesztes (Várgesztes)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Villapark Várgesztes (Várgesztes)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Villapark Várgesztes (Várgesztes)

 

 

Remek kilátás a természetre: Tisza-tó Apartman Hotel (Kisköre)

Adjátok meg a módját a lazításnak a Tisza-tó Apartman Hotelben, ahol modern és kényelmes kuckókból barangolhatjátok be hazánk második legnagyobb tavának környékét! A modern, klimatizált mobilházakban az egyszerűség és a tisztaság dominál, de bármikor kitelepedhettek a hangulatos teraszra is egy remek borral a kezetekben, itt ugyanis garantáltan elvesztek majd a Tisza-tó fenséges látványában! Ha csobbani támadna kedvetek, akkor pedig irány a Ring-a-tó strand! Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? Nyaranta megnyitja kapuit a Sarudi Élmményfalu részeként az EBpart is, ahol a strand kivételével bárhol szívesen látják az négylábúakat. Még arra is lesz lehetőség, hogy míg Ti fürdőzni indultok, addig a kutyátok oktatáson vegyen részt!

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Tisza-tó Apartman Hotel (Kisköre)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Tisza-tó Apartman Hotel (Kisköre)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Tisza-tó Apartman Hotel (Kisköre)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Tisza-tó Apartman Hotel (Kisköre)

 

 

Termálvíz és sódomb a szomszédban: D&A Apartmanház (Egerszalók)

Gyönyörködjetek a különleges sódombokban és mártózzatok meg az éltető termálvízben gazdag gyógyfürdőkben, melyek messzi földön híressé tették Egerszalókot! Ha pedig itt jártok, akkor érdemes pár napot vagy hetet a D&A Apartmanházakban is eltölteni, ahol szívélyes vendéglátásban sem lesz hiány. A figyelmes személyzet mellett ráadásul kiváló lakások és gyermekbarát szolgáltatások biztosítják a kényelmeteket. Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? A híres Egerszalóki Sódombot akár kutyátok társaságában is felkereshetitek vagy elzarándokolhattok megnézni a Betyárbújó Kaptárkövet!

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - D&A Apartmanház (Egerszalók)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - D&A Apartmanház (Egerszalók)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - D&A Apartmanház (Egerszalók)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - D&A Apartmanház (Egerszalók)

 

 

Ökotó a birtokon: Aranykert Mobilház-Apartmanok (Vének)

Az extravagáns Aranykert Mobilház-Apartmanok  Győrtől alig 15 percre helyezkednek el és modern berendezéssel, valamint ökotóra néző, panorámás szobákkal várnak benneteket. Persze nem csupán a szemeteket legeltethetitek, hanem fürdőzhettek is egyet a hűsítő vízben. Ha pedig kedvetek tartja, akkor a hasatokat süttethetitek a stégeken.  Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? Ha már Vénekig elmentetek, akkor miért ne néznétek meg közelebbről Győrt is? Járjátok be együtt a mesés belvárost, andalogjatok egyet a Várfal sétányon, majd lépjetek be a Püspökerdőbe, mely kanyargó tanösvényt és kalandparkot is rejt!

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Aranykert Mobilház-Apartmanok (Vének)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Aranykert Mobilház-Apartmanok (Vének)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Aranykert Mobilház-Apartmanok (Vének)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Aranykert Mobilház-Apartmanok (Vének)

 

 

Privát jakuzzi, kombinált szaunával: Tahiti Resort Apartments (Hajdúszoboszló)

A prémium pihenés élményét ígéri nektek a Tahiti Resort Apartments, mely stílusos szobakínálatával könnyen elbűvöl majd benneteket is. A 6 álomszép lakásból 5-höz saját privát pezsgőfürdő is jár, amit a csodás teraszon vagy erkélyen vehettek birtokba. A szépen gondozott udvaron ugyanakkor infraszaunával kombinált finn szaunát is találtok majd. Tovább az állatbarát apartman ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? Gyönyörködjetek hűséges társaitokkal együtt a Szent István parkban otthonra lelt Harangházban vagy kutassátok fel Hajdúszoboszló többi izgalmas kincsét is a belvárosban!

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Tahiti Resort Apartments (Hajdúszoboszló)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Tahiti Resort Apartments (Hajdúszoboszló)

Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Tahiti Resort Apartments (Hajdúszoboszló)Állatbarát szálláshelyek, vendégházak, apartmanok - Tahiti Resort Apartments (Hajdúszoboszló)

 

 

Kalandok Vendvidéken: Tücsöktanya Vendégház (Kétvölgy)

Lágyan hullámzó lankák, virágba borult rétek és éltető vizű patakok futnak keresztül a Vendvidéken, mely a mesebeli Őrséggel szemközt húzódik meg. Foglaljatok szállást a bájos Tücsöktanya Vendégházba, ahonnan kiindulva minden titkát feltárhatjátok ennek a csodás környéknek! Nevezzetek be egy klassz gombászásra, pattanjatok kerékpárra és teszteljétek le az Őrség ízeit ezekben a remek bababarát apartmanokban, ahol rengeteg szabadtéri játék és még masszázs is kérhető! Tovább az állatbarát vendégház ajánlataihoz>>

Hol kirándulhattok kedvencetekkel? Célozzátok meg a Kétvölgy Kilátót, ahonnan pazar panoráma nyílik a környék látnivalóira. Ráadásul az odavezető út sem lesz kutya!

Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Tücsöktanya Vendégház (Kétvölgy)Állatbarát szállások, vendégházak, apartmanok - Tücsöktanya Vendégház (Kétvölgy)

Böngéssz tovább a jobbnál jobb állatbarát szállásajánlatok között>>

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Magyarország legszebb helyei - különleges látnivalók hétvégi kiránduláshoz
Olyan különleges látnivalókat szeretnénk bemutatni nektek, amelyek talán kevésbé ismertek és felkapottak, így pedig háttérbe szorulnak. Magyarországon rengeteg gyönyörű hely van, ahol megannyi kaland és szép pillanat vár rátok. Íme néhány, ahova feltétlenül látogassatok el!
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Börzsöny nem véletlenül az egyik legkedveltebb kirándulóhely kis hazánkban, hiszen a fővárosból hamar megközelíthető, és remek túraútvonalakat biztosít. Érdemes több napot is eltölteni a környéken akár. Megmutatjuk, hogy milyen látnivalókat nem szabad kihagyni, de tippeket is mutatunk olyan szálláshelyekre, ahol garantáltan jól fog esni a pihenés a kirándulás után.
Nem csak mítosz, hogy a mentes sütemények éppen annyira finomak lehetnek, mint klasszikus társaik, hanem kézzel fogható valóság is. Ennek ékes bizonyítékai azok a budapesti desszertezők, ahol minden mentes, vegán vagy éppen cukormentes finomságokat kóstolhatunk – bűntudat nélkül.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
2023.03.27 | 7 perc | Szállások | Wellness
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!