Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyedül is lehet boldog a karácsony? De még mennyire!

2018.12.01 | 3 perc

Talán te is azt gondolod, hogy a karácsony egyedül cskis szomorú lehet? Akkor valószínűleg még nem jutott eszedbe az, hogy egyedülállóként akár az egész ünnepet kisajátíthatod magadnak. Mutatjuk, hogyan.

Noha sokan csak családban, rokonokkal vagy épp barátokkal tudják elképzelni a karácsonyt, van, aki vagy saját akaratából, vagy, mert épp nincs más választása, kénytelen egyedül tölteni a szeretet ünnepét. És ha épp te jársz ebben a cipőben, ne keseregj, inkább nézd a jó oldalát!

Például azt, hogy megannyi ünnepi lehetőség van, ami, mondjuk, nagy társasággal amúgy meg sem adatna, másrészt pedig úgy alakíthatod a programod, ahogy kedved tartja. És az ajándékozásnak sem kell elmaradnia, sőt: idén szóljon csak rólad a karácsonyi meglepetés! 

Nézd meg a teljes lisát, de hadd mutassunk külön is két szállodát:

 

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz

A világhírű Hévízi-tó közvetlen szomszédságában lévő Hunguest Hotel Panoráma Hévízben, ahol eszed ágában sem lesz azon szomorkodni, hogy egyedül töltöd a karácsonyt. Sőt! A szállodában kipihenheted a hosszú, tartalmas év fáradalmait, amiről nemcsak a különleges karácsonyi programok, a fenséges ételek és italok gondoskodnak, hanem például a Panoráma masszázs wellness rituáléi is. A karácsonyi csomag részleteiért kattintsIDE! 

Töltődj fel a Hévízi-tó közvetlen szomszédságában.Töltődj fel a Hévízi-tó közvetlen szomszédságában.

 

A Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévízben, ami nem más, mint Magyarország egyik legkedveltebb fürdőhelyének felnőttbarát szállodája. Karácsonykor annyi különleges élmény vár ott rád, hogy kár lenne kihagyni. Hogy mit? Többek között a korlátlan wellness-használat adta lehetőségeket, a fejedelmi lakomákat és a színes ünnepi programokat. A részleteket ITT találod.

Teljes kikapcsolódás vár a hévízi felnőttbarát wellness szállodában.Teljes kikapcsolódás vár a hévízi felnőttbarát wellness szállodában.

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Noha már bizonyára készülsz a csúszkálós, havas, mátrai télre, ne feledd: ősszel is van mit megcsodálnod Magyarország egyik legszebb vidékén! Már mondjuk is, miért is érdemes bebarangolnod a Mátrát.
Bármerre is indulsz az országban, ezernyi színes program vár mindenhol decemberben is. Íme, egy kis kedvcsináló!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Prémium feltöltődés: TOP 10 négycsillagos wellness szálloda
Nem úri huncutság néha-néha elmerülni a 4 csillagos wellness hotelek kényeztetésében. A prémium szálláshelyek minőségi feltöltődést garantálnak, így ha a következő szállodákat választjátok, biztosan nem ér majd csalódás. Nézzétek meg a listánkat, amin felnőtt- és gyermekbarát wellness hotelek is helyet kaptak!
10+1 felnőttbarát szállás nyár végi romantikus kiruccanáshoz
Gondtalan csobbanás, halk relaxálás, harmónia, énidő, befelé figyelés és egymásra hangolódás – pontosan ilyen, amikor valamelyik csodás felnőttbarát szálláslehetőségre esik a választásod. Pihenjetek, töltődjetek, szerezzetek magatoknak és egymásnak romantikus, meglepetésekkel teli napokat! Így, amikor őszbe fordul a nyár, lesz miből erőt meríteni a következő közös kikapcsolódás elérkeztéig.
Tetőtéri medencétől a növényfallal bélelt wellnessig: 5+1 megújult szálloda Magyarországon
2022.08.17 | 7 perc | Szállások
Üvegfalú tetőtéri medence, élménydús szórakoztatóközpontok, felfrissített hotelszobák, zseniális szaunaattrakciók, kibővített, gyermekbarát szolgáltatások? Többek között ezekkel az újdonságokkal tért vissza az alábbi 5+1 káprázatos, belföldi szálloda.
TOP 10 szálláshely 2022-ben, amik a legtöbb és a legjobb értékeléseket kapták
Kíváncsiak vagytok, hogy melyek voltak 2022-ben a legtöbbet és legjobbra értékelt szálláshelyek? Akkor vegyétek szemügyre frissen összeállított listánkat, amin fantasztikus wellness hotelek szerepelnek!
A top10 legjobb négycsillagos wellness hotelt keresed?
2022.07.14 | 9 perc | Szállások | Wellness
Modern, mindennel felszerelt szobák, fenséges ételek, pihentető wellness, család- és gyerekbarát szolgáltatások. Lássuk a top10 wellness hotelt Magyarországon, ahol tökéletes lesz a családi nyaralás. Megmutatjuk, hol érdemes az idén nyaralni, ha igazi kényeztetésre vágytok!