Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ne ülj otthon karácsonykor! Ünnepi programok minden mennyiségben

Téved, aki azt hiszi, hogy karácsonykor megáll az élet. Bármerre is indulsz az országban, december 25-én és 26-án is érdekes, izgalmas és vidám programok várnak. Egy apró csokornyit most mi is összeállítottunk neked.

Karácsonyi programajánlóKarácsonyi programajánló

 

Kaláka karácsonyi koncert

Ha karácsony, akkor Kaláka! Idén sem telhetnek el úgy az ünnepek, hogy az 1969-ben alakult, Kossuth-díjas zenekar ne koncertezne most épp a budapesti Marczibányi Téri Művelődési Központban. A december 25-i, hagyományos ünnepi koncerten a Kaláka-dalok mellett részletek hangzanak el a Szabad-e bejönni ide betlehemmel? összeállításból is, a Kaláka ötödik tagja, Major Gábor közreműködésével.
Nézd meg a budapesti szállásokat itt>>

Az 1969-ben alakult, Kossuth-díjas zenekar vár egy karácsonyi koncerttel.Az 1969-ben alakult, Kossuth-díjas zenekar vár egy karácsonyi koncerttel.

 

Folklore show a Rajkó Zenekarral

Egész estét betöltő folklórműsorával óriási durranásnak ígérkezik a Rajkó Zenekar és Táncegyüttes előadása december 26-án. A világon egyedülálló művészeti együttes előadásain a műsor jellegétől függően ugyanúgy hallhatók a cigányzene, a népzene, az operett és a klasszikus zeneirodalom legsikeresebb művei. A táncegyüttes és a Rajkó Zenekar leggyakrabban közös előadásokon, turnékon szerepel, egész estét betöltő folklórműsorával így lesz ez most karácsonykor is, a Duna Palotában.
Foglalj szállást Budapesten itt>>

A világon egyedülálló művészeti együttes, a Rajkó Zenekar és Táncegyüttes előadása december 26-án tekinthető meg.A világon egyedülálló művészeti együttes, a Rajkó Zenekar és Táncegyüttes előadása december 26-án tekinthető meg.

 

Parno Graszt karácsonyi koncert

Szinte biztos, hogy most is felrobbantja majd a színpadot a Parno Graszt december 26-án az Akvárium Klubban. Tudtad, hogy a közel 30 éve létező, tradicionális cigány zenét játszó zenekar 2002-ben robbant be a köztudatba, amikor első lemezük a Rávágok a zongorára az európai rádiók világzenei listájának 7. helyét foglalta el? Azóta számtalan díjat, elismerést begyűjtöttek, zenéjükkel bejárták szinte az egész világot úgyhogy itt az ideje, hogy végre te is ott légy a felejthetetlennek ígérkező koncertjükön!
Nézd meg a budapesti szállásokat itt>>

PARNO GRASZT KARÁCSONYI KONCERTPARNO GRASZT KARÁCSONYI KONCERT

 

Hóparti a fürdőben

Izgalmas dolgok várnak a hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban az ünnepi időszakban is, ahol kisimulhatnak tested és lelked ráncai. Fedett élményfürdőjében ezúttal zenés esti fürdőzésen lazíthatod el a tagjaid, de részese lehetsz egy felejthetetlen habpartinak és karácsonyi szauna szeánszoknak is. És hogy mire számíthatsz még ott? A jókedv, a kényelem és a megújulás mellett egy egész emeletnyi szaunavilágban való felfrissülésre finn- és infraszaunákban, gőzkamrákban, merülő- és taposó medencében.

Hajdúszoboszlói szállásajánlatainkat nézd meg itt>>

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace fürdőben az ünnepek alatt is szuper programokkal készülnek.A hajdúszoboszlói Aqua-Palace fürdőben az ünnepek alatt is szuper programokkal készülnek.

 

Szállás ajánlatunk - Pihenj a Piroskában!

Mit szólnál ahhoz, ha az év végi testi-lelki feltöltődésed a csodálatos Bükön ejtenéd meg? Ott van például a Hotel Piroska, a város szívében található, egyetlen négycsillagos hotel, ahol a vendégek a városiak mellett a szálloda számos saját programjába is bekapcsolódhatnak. A hangulatos épületkomplexumban 88 szoba, 210 férőhellyel, színvonalas étterem, saját, 3 medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat is garantálja az idelátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását, mindezt másfél hektárnyi területen. Ráadásul, a szálloda saját hotelbusza egész nap ingyenesen biztosítja Büki Gyógy- és Élményfürdő kényelmes elérését is.

Nézd meg a Hotel Piroska ajánlatait itt>>

A Hotel Piroska sokszínű wellness- és programkínálat is garantálja az idelátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását.A Hotel Piroska sokszínű wellness- és programkínálat is garantálja az idelátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ide nekünk a hideget, pláne, ha testet-lelket melengető programokat ígér a november! Az utolsó őszi hónapban sem lesz időd unatkozni, telis-tele az ország ugyanis izgalmas eseményekkel. Már mutatjuk is!
Van egy elképesztő nagy szerencsénk! Méghozzá az, hogy kicsiny hazánk gyakorlatilag minden pontján olyan különleges borvidékeket találunk, amelyek közül akárcsak egyet is vétek lenne kihagyni. Most is bemutatunk hármat.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!