Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

4 különleges program, hogy decemberben se unatkozz!

2018.12.05 | 4 perc

Bármerre is indulsz az országban, ezernyi színes program vár mindenhol decemberben is. Íme, egy kis kedvcsináló!

Ez az időszak az ünnepi készülődésről szól, mi is írtunk korábban a karácsonyváró, adventi vásárokról, vannak még más lehetőségek is.

 

Mézédes hétvége Gyulán

Édes napok várnak rád 2018. december 7 és 9. között a Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon. Ha szereted a telet, a leghidegebb évszakunkat idéző fenséges ízeket, akkor nem kérdés, hogy ott-e a helyed a mézeskalácsos standok között. Az ünnepen biztosan olyan mézbe is belenyalhatsz majd, amilyenről idáig nem is hallottál, emellett különleges, mézzel készített ételeket, valamint cukrászati különlegességeket is kóstolhatsz. A fesztivált ezernyi hangulatos műsor és színes program kíséri.

Szállás ajánlataink Gyulán>>

 

Virágzó Kecel

Kecel szó szerint kivirágzik a hétvégén: az ország minden tájáról érkeznek virágkötők, virágtermelők azért, hogy káprázatos virágkölteményeikkel bemutatkozhassanak a FLORA Virágfesztiválon. A december 7-9-i ünnepen lesz minden, ami csak a növényekről szólhat: kötészeti bemutatók, virág-, dísznövény- és ajándékvásár, valamint megannyi színes program. A fesztivállal egyidőben és egy helyen is lesz a Keceli Országos Fazekas Kiállítás, ahol a hazai fazekas- és népi mesterek munkáit is láthatod.

Szállás ajánlataink Kecel környékén>>

 

Méz és báb Óbudán

Az ország legmesebelibb téli rendezvénye nyitja meg kapuit 2018. december 6-án Óbudán. A december 9-ig tartó Mézes-Bábos Családi Mesefesztivál és Jótékonysági Mézeskalács meseváros építés és kézműves vásár a Buda Gastro szórakoztató központban, a Csodák Palotája előtti sétatéren és a Tündérkert Galériában várja a kicsiket és nagyokat nem akármilyen programmal: ott lesz az igazi magyar Mikulás, az ország legjobb gyermek zenei és színházi előadásai, mesés kiállítások, hétpróbás meseösvénnyel és sok-sok meglepetés.

Szállás ajánlataink Budapesten>>

 

Fergeteges retró buli világsztárral

Az év egyik legnagyobb retró bulijának ígérkezik a december 15-i I. Győri Retro Fesztivál, amely hangjai jó pár évtizeddel ezelőttre repítenek majd vissza. A Győri Egyetemi Csarnokban nemcsak a 90-es és a 2000-es évek legjobb magyar és külföldi zenéire táncolhatsz, hanem világhírű előadóval is találkozhatsz, a nap nagy durranása ugyanis Alice Deejay lesz. A világsztárok mellett természetesen szép számmal zenélnek ott a hazai kedvencek is, köztük Dj Náksi, Betty Love, a Groovehouse, Dj Szatmári & Jucus, valamint az Ufo Zenekar. 

Nézd meg a győri szállás ajánlatainkat>>

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Talán te is azt gondolod, hogy a karácsony egyedül cskis szomorú lehet? Akkor valószínűleg még nem jutott eszedbe az, hogy egyedülállóként akár az egész ünnepet kisajátíthatod magadnak. Mutatjuk, hogyan.
Figyelem, figyelem! A téli sportok szerelmeseinek eljött a kánaán, megnyíltak ugyanis a hazai síparadicsomok, és megkezdődött a szezon.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.
Top 10 olasz étterem Budapesten
2021.12.18 | 7 perc | Gasztronómia
Ha vérbeli olasz ízekre vágyunk, nem kell Rómáig vagy Nápolyig utaznunk ahhoz, hogy belekóstoljunk a dolce vita ízeibe, elég csak Budapest kedvelt, autentikus olasz éttermeimnek egyikébe ellátogatnunk. Mutatjuk is a kedvenc 10 olasz éttermünket!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!