Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Wellness oázisok, festői környezetben: TOP5 szuper hotel a természetben

Maximális kényelem, ínycsiklandó ételek, színes wellness kínálat, ráadásul mindez a természetben, kültéri medencével? IGEN! Ezeket a szolgáltatásokat mind biztosítják azok a hotelek, amik felkerültek a TOP5-ös listánkra.

 

Nyaralás, varázslatos panorámával: Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** (Esztergom)

Olyan helyre vadászol, ami álomszép panorámát, mesés wellnessrészleget és kényelmes szobákat tartogat számodra? Nagy szerencséd van, mert a Bellevue Konferencia és Wellness Hotel**** épp ilyen! Hagyd, hogy a tested és a lelked is felfrissüljön a forró szauna-kalandok és a hűsítő medencék segítségével, majd szemezgess bátran a kényeztető kezelések közül, vagy vedd igénybe a jól felszerelt fitness termet! Egy szuper íztúrához pedig ki sem kell mozdulnod, mert a svédasztalos és a’ la carte kínálatú étteremnek hála biztosan nem maradsz majd éhes. Ráadásul étkezés közben gyönyörködhetsz a pazar panorámában, amit a Dunakanyar kínál… hát kell ennél több?

Nézd meg a hotel ajánlatait>>

Gyönyörködj a panorámában a szálloda teraszáról.Gyönyörködj a panorámában a szálloda teraszáról.

Hagyd, hogy a tested és a lelked is felfrissüljön a Bellevue Hotel wellnessrészlegében.Hagyd, hogy a tested és a lelked is felfrissüljön a Bellevue Hotel wellnessrészlegében.

 

Vízi élmények egy igazi wellness birodalomban: Thermal Hotel Visegrád****superior  (Visegrád)

Engedj meg magadnak egy kis luxust és válaszd hazánk egyik legszebb fekvésű szálláshelyét, a Thermal Hotel Visegrád****superior-t! A letisztultság és teljes körű kényelem jegyében berendezett szobákból nem is akarsz majd kiköltözni, a különleges, 3000m2-es wellness oázisban pedig összesen 7 medence közül választhatsz. Az itt található sokszínű szauna kínálatnak pedig te sem tudsz majd ellenállni… na persze, nem is kell!

Nézd meg a hotel ajánlatait>>

A Thermal Hotel Visegrád hazánk egyik legszebb részén található.A Thermal Hotel Visegrád hazánk egyik legszebb részén található.

Gyönyörködj a visegrádi naplementében a medencéből.Gyönyörködj a visegrádi naplementében a medencéből.

 


Modern igényekre szabva: Avar Hotel**** superior (Mátrafüred)

Kevés szebb hely létezik a vadregényes Mátránál, ahol pihentető természeti környezetben töltődhetsz fel egy olyan kitűnő helyen, mint az Avar Hotel**** superior. A gyönyörű, modern megoldásokat felvonultató épületben fantasztikus fogásokkal előrukkoló étterem, hangulatos kávézó és egy bowling bár is helyet kapott. Viszont a szálloda igazi vonzereje a két szintet is elfoglaló, 1000 négyzetméteren elterülő wellness- és spa birodalomban rejlik. Lubickolj a pezsgőfürdőben, majd lebegj a sodrófolyó hullámain, hogy utána egy szuper masszázzsal, relaxáló szaunával vagy a "Sweet Harmony" részleggel zárhasd a napod!

Nézd meg a hotel ajánlatait>>

A Mátra legújabb négycsillagos szállodáját feltétlenül ki kell próbálnod!A Mátra legújabb négycsillagos szállodáját feltétlenül ki kell próbálnod!

Az Avar Hotel maximális pihenést ígér a tengernyi szolgáltatásával.Az Avar Hotel maximális pihenést ígér a tengernyi szolgáltatásával.

 

 

Fejedelmi pillanatok: Kastélyhotel Sasvár Resort (Parádsasvár)

Milyen érzés egy kastélyban ébredni? Most megtudhatod a Kastélyhotel Sasvár Resortban! Járd be az erdőkkel körülölelt, hatalmas birtokot, engedj a kültéri- vagy a beltéri medence csábításának, szaunázz kedvedre, majd nyújtózz el a kellemes nyugágyakon, ahonnan elmerülhetsz a táj szépségében!  A vízi örömök mellett ugyanakkor biliárd, csocsó, tenisz, fallabda vagy bowling is gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. A gyerekeket pedig - korosztálytól függően - xbox vagy játszószoba várja.

Nézd meg a hotel ajánlatait>>

Hagyd magad elvarázsolni a mesebeli Kastélyhotel Sasvárban!Hagyd magad elvarázsolni a mesebeli Kastélyhotel Sasvárban!

Töltődj fel a kültéri-, vagy a beltéri medencékben.Töltődj fel a kültéri-, vagy a beltéri medencékben.



Aktív és passzív kikapcsolódás egy helyen: Főnix Medical Wellness Hotel (Nógrádgárdony)

Ősfákkal közrefogott, pompás természeti környezetben fekszik a Főnix Medical Wellness Hotel, ahol az aktív és a passzív nyaralás minden elemét élvezheted. Nevezz be egy aquafitnessre, egy kis úszásra, ping-pongozz, vagy helyette csak süttesd a hasad a napozóteraszon, frissülj fel a jakuzziban, esetleg relaxálj a finn és bioszauna melegében! A kastély pincéjében szalonjátékokkal (csocsó, darts…) tudsz kikapcsolódni, de érdemes betérni a kastély könyvtárába vagy részt venni egy szervezett borkóstolón is!

Nézd meg a hotel ajánlatait>>

Ősvák ölelésében relaxálhatsz a Főnix Medical Wellness Hotelben.Ősvák ölelésében relaxálhatsz a Főnix Medical Wellness Hotelben.

A hotelt nem csak a csodás környezete, hanem a wellnessrészlege miatt is érdemes felkeresni.A hotelt nem csak a csodás környezete, hanem a wellnessrészlege miatt is érdemes felkeresni.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Napfény, frissítő csobbanások, nagy nevetések, izgalmas kalandok… Mindezekben részed lehet, ha felkeresed az ország legklasszabb vízi élményparkjait, ahol a kicsik és a nagyok egyszerre merülhetnek el a szórakozásban!
Ha egy hosszú hétvége kedvenc része számotokra is az, amikor a helyi pincészeteket látogatjátok végig, akkor jó helyen jársz. Mutatunk 7 helyet, ahol a borkóstolók mellett a szálláshely vendégszeretetét is élvezhetitek.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.