Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ezekkel a helyekkel nem futunk lesre – a legjobb meccsnézős helyek Budapesten a foci-Eb alatt

2024.06.14 | 10 perc

Megérkezett az év egyik legjobban várt eseménye, a foci-Eb, és mivel a magyar válogatott is ott van a versenyen a kontinens legjobb csapatai között, így még az is a képernyőkre tapad, aki egyébként nem rajongója a sportágnak. Íme a legjobb meccsnézős helyek Budapesten, ahol a szabad ég alatt, hideg italokat szürcsölve szurkolhatunk a magyar válogatottnak. Hajrá, Magyarország!

 

Új Budai Parkszínpad

Budapest, Edömér u.

A Kosztolányi Dezső tér kedvenc szabadtéri kiülős helye, a Budai Parkszínpad is felkészült az Eb-re, 5x3 méteres LED-fallal és speciális hangosítással várják a drukkereket. Mivel a létesítmény maximálisan 800 fő befogadására képes, így a napernyőket most nélkülöznünk kell a jó láthatóság érdekében, ezért az esetleges kánikulára érdemes kalapokkal és a helyben vásárolt frissítőkkel felkészülni.

Fotó: Új Budai Parkszínpad Facebook oldalaFotó: Új Budai Parkszínpad Facebook oldala

 

 

Normafa Síház Étterem és Terasz

Budapest, Eötvös u. 59.

Akár egy kirándulással is összeköthetjük a meccsnézéseket, ugyanis a Normafa ikonikus éttermében, a Síházban koktélokkal és finom falatokkal várják a foci és a természet szerelmeseit. Nagyobb társaságok számára italakciókkal is készülnek, úgyhogy ragadjunk meg egy sört vagy egy jeges fröccsöt, és szurkoljunk együtt a magyar csapatnak az árnyékot adó fák között.

Fotó: Normafa Síház Étterem és Terasz Facebook eseményeFotó: Normafa Síház Étterem és Terasz Facebook eseménye

 

 

Jégkert

Budapest, Bakfark Bálint u. 2.

13 óriás tévén nézhetjük kedvenceinket a 2. kerületi Jégkertben, ahova egy gyors online regisztrációt követően foglalhatunk asztalt, hogy biztosan ne maradjunk le az év eseményéről. A félidőben pingpongozhatunk vagy csocsózhatunk is egyet gyorsat, és még a hirtelen lecsapó viharok miatt sem kell félbeszakítanunk a 90 percet, hiszen a kerthelyiség teljesen fedett, így semmi nem zavarhatja meg ezeket az izgalmas órákat.

Fotó: Jégkert Facebook oldalaFotó: Jégkert Facebook oldala

 

 

Budapest Garden

Budapest, Árpád Fejedelem útja 125.

Egy hónapon keresztül valódi fesztiválhangulatba csöppenhetünk az óbudai Budapest Gardenben, ahol az Európa-bajnokság ideje alatt szurkolói zónákban követhetjük a mérkőzéseket, a szünetekben pedig játékos programok, bubifoci és trambulin kidobós vár minden játékos kedvű felnőttet és gyereket egyaránt. Sötétedés után, ha nincs meccs, akkor kertmozi indul a kivetítőkön, válasszunk tehát egy nyugágyat, vegyünk egy popcornt és élvezzük a meleg nyári estéket.

Fotó: Budapest Garden Facebook oldalaFotó: Budapest Garden Facebook oldala

 

 

Miamor Rómaim

Budapest, Római part 47.

Természetesen a Római-part is felkészült a következő egy hónapra, így a Miamorban is élőben követhetjük csapatunk megmérettetéseit. Rengeteg ülőhely, fedett placcok és óriási kivetítők állnak a rendelkezésünkre, így rossz idő esetén sem kell a nappalinkból végigizgulnunk a rangadókat. Egy gyors telefonos asztalfoglalás után a helyünk is biztosítva lesz, és érjünk oda időben, hogy még az első sípszóig megkapjuk a sörünket.

Fotó: Miamor Rómaim Facebook oldalaFotó: Miamor Rómaim Facebook oldala

 

 

The DAM_n Good Place

Budapest, Napkelte u. 1.

Ki mondta, hogy csak alkoholos italok társaságában élvezhetjük a focimeccseket? A BudaPart egyetlen specialty kávézója igazi különlegességekkel készül a csoportmérkőzésekre, de ha a Dam_n Good Place-re tesszük a voksukat, akkor limonádékat, borokat, isteni tapasokat és snack tálakat is választhatunk az étlapjukról a nyári hónapokban.

Fotó: The DAM_n Good Place Facebook oldalaFotó: The DAM_n Good Place Facebook oldala

 

 

Akvárium Klub

Budapest, Erzsébet tér 12.

Az Erzsébet téren ebben az évben is hatalmas szurkolói terasszal készülnek a szervezők az Eb ideje alatt, óriási kivetítők és az Akváriumhoz méltó frissítők várják a rajongókat. Tanácsos időben érkezni, hiszen az elmúlt évek sportrendezvényeihez képest idén nem tudunk asztalt foglalni, de a belépés ingyenes lesz, és az Akvárium ikonikus lépcsőin biztosan találunk majd egy-két szabad helyet.

Akvárium Klub Official Facebook oldalaAkvárium Klub Official Facebook oldala

 

 

Budapest Park

Budapest, Fábián Juli tér 1.

Egyelőre a Park programfüzetében a magyar-német és a magyar-skót meccsekre tudunk regisztrálni, de érdemes figyelni a honlapukat, a hetek előrehaladtával garantáltan megnyitják a következő eseményekre is a placcot. Megéri azután is ott maradni, hogy szétizgultuk magunkat az összecsapás másfél órájában, ugyanis minden este 11 óra után fergeteges buli veszi kezdetét, ahol megünnepelhetjük a válogatott sikereit, vagy rosszabb esetben feledhetjük bánatunkat.

Fotó: Budapest Park Facebook oldalaFotó: Budapest Park Facebook oldala

 

 

Városháza pop-up park

Budapest, Városház tér

Szurkoljunk együtt a város közepén az idén tavasszal megnyitott Városháza pop-up parkban, mely sokszínűségének köszönhetően valóban ideális az egész család számára. A meccsnézés mellett falat mászhatunk, homokvárat építhetünk a gyerekekkel, vagy csak élvezhetjük a csendet egy izgalmas könyv társaságában egy nyugágyban fekve. 

Fotó: Városháza Park Facebook oldalaFotó: Városháza Park Facebook oldala

 

 

KIOSK Garden

Budapest, Március 15. tér 4.

A KISOK igazán kitesz magáért a június 14-én induló egy hónap alatt, hiszen nemcsak a hazai érdekeltségű meccseket közvetítik, hanem végigkövethetjük az összes mérkőzést az Erzsébet híddal a háttérben. Az óriás kivetítők mellett kézműves pizzákkal, hamburgerekkel és íncsiklandozó nassolnivalókkal is fokozhatjuk az est hangulatát, 4 fős foglalás felett pedig még csomagajánlatokkal is kedveskednek az ottlétünk során.

Fotó: KIOSK Budapest Facebook oldalaFotó: KIOSK Budapest Facebook oldala

 

 

Zsiráf Pest és Zsiráf Buda

Budapest, Teréz körút 53.

Akár Pesten, akár Budán ér el minket az Eb-láz, jó hírünk van: a Zsiráf mindkét helyszínén hatalmas, 21 négyzetméteres LED-fallal várja a lelkes közönséget. Ha exkluzív körülmények között néznénk a magyar csapatot, az Eiffel téri lounge részlegen erre is van lehetőség, a Millenárisban található blokkjuk pedig külön az Eb-re megálmodott szurkolói menüvel készült, úgyhogy a Zsiráffal garantáltan nem lövünk kapufát.

Fotó: Zsiráf Pest Facebook oldalaFotó: Zsiráf Pest Facebook oldala

 

 

Tető – Mammut

Budapest, Lövőház utca 2-4.

A Mammut teteje idén új életre kel, ugyanis a legfelső emeleti teraszán megnyitott Tető végig nyitva áll a foci szerelmesei előtt, miközben a Mad Scientist sörfőzde italremekeivel várják a közönséget. A finomabbnál finomabb fogásokat a Gólem Street Foodnak köszönhetjük, így tényleg nem marad más dolgunk, mint hogy olyan hangosan drukkoljunk a magyar fiúknak a hatalmas kivetítők és tévék előtt, hogy azt a szomszéd kerületben is meghallják.

Fotó: TETŐ Facebook oldalaFotó: TETŐ Facebook oldala

 

 

Bálna Terasz

Budapest, Fővám tér 11-12.

Nem mindennapi panoráma, a Duna hűsítő levegője és a parti sétány dinamikus atmoszférája adja a Bálna igazi hangulatát, ami a következő egy hónapban még kiegészül az Európa-bajnokság izgalmával is. A Terasz vezetősége természetesen az eseményre készülve kivetítőkkel várja a vendégeket, ahol így akár kutyasétáltatás közben is megállhatunk, hogy meglessük az állást.

Fotó: Bálna Terasz Facebook oldalaFotó: Bálna Terasz Facebook oldala

 

Hello Buda

Budapest, Törökvész út 93/A

Június 15-től mindenképpen foglaljunk asztalt, ha a Hello Budába látogatnánk, a Hisense szurkolói zóna megnyitásával hatalmas forgatagra lehet számítani a Törökvész úti bárban. A fantasztikus hangulat mellé pulled porkkal, tom yum levessel és pizzával is készülnek, így érdemes már most elkezdeni a szervezést, hogy melyik mérkőzést nézzük náluk, mert kihagyhatatlan élménynek ígérkezik.

Fotó: Hello Buda Facebook oldalaFotó: Hello Buda Facebook oldala

 

 

Champs Sziget

Budapest, Margit-sziget, Gasztro Sétány

A margitszigeti Champs Sziget nem csak egy egyszerű terasz; a 400 fő befogadására alkalmas helyszínen a 20 full HD-tévé vagy a sziget egyetlen óriási LED-fala előtt rághatjuk le a körmünk a mérkőzések közben. A nyári hőségben a kerthelyiség koktél- és fröccsbárja  is hamar megtelik majd a félidei szünetekben, ha pedig csak sétálni mentünk arrafelé akkor is megéri megállni náluk, hiszen isteni street food kreációkat vihetünk magunkkal hazafelé.

Fotó: Champs Sziget Facebook oldalaFotó: Champs Sziget Facebook oldala

 

 

Nyitókép: Akvárium Klub Official Facebook oldala

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy a Balatonon is vannak olyan jó ár-érték arányú, megfizethető szálláshelyek, ahol nem kell lemondanotok a minőségről sem? Jól hangzik? Íme 10+1 pénztárcabarát szállás a Balatonon.
Új kalandokra vágysz? Akkor feltétlenül böngészd át friss bakancslistánkat, melyre a legjobb programok kerültek fel! Eredj templomromok nyomába a Balaton-felvidéken, kutasd fel a legjobb kilátókat, szépséges tanösvényeket és ellenállhatatlan vendéglátóhelyeket, fürdőket is!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Bemutatjuk Tokaj-Hegyalja legrangosabb éttermeit
2024.07.17 | 9 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Ahol a dűlők egymást érik, és ahol a legédesebb szőlőszemeket aszalja aranybarnára a nyári nap, ott bizony a gasztronómia is virágzik. Kiváló szálláshelyek mellett számos rangos, elismert konyha található a térségben, ahol bizony a tokaji borok mellé ínycsiklandó fogásokat kínálnak.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.