Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lesz programod márciusra - mutatjuk, hogy mik!

Bár a tavasz már időnként most is érződik a levegőben, azért még pár hetet várnunk kell rá. Készülődni viszont nem árt, ezért összegyűjtöttünk néhány igazán jónak ígérkező eseményt.



4.SZAUNAFESZTIVÁL - NEM CSAK HEDONISTÁKNAK ZALAKAROSI FÜRDŐ


Időpont: 2020.03.13-2020.03.15.
Élménydús hétvége, wellness programkavalkád a szaunázásra, teljes ellazulásra kihegyezve. Saját magad összeállíthatod előre vagy helyben a spontán, kényeztető, feledhetetlen hétvégéd programját. Szaunaszeánszok, fürdőrituálék, hangfürdők, workshop, szaunashop, zenés est.
Szállásajánló Zalakaroson >>>
Szaunafesztivál Zalakaros - Szaunaszeánszok, fürdőrituálék, hangfürdők, workshop, szaunashop, zenés estSzaunafesztivál Zalakaros - Szaunaszeánszok, fürdőrituálék, hangfürdők, workshop, szaunashop, zenés est

 
PÁLINKA FESZTIVÁL EGER 2020

Időpont: 2020.03.13-14.
Kóstolj bele a pálinkák világába! Finomabbnál-finomabb pálinkák, ízletes ételek és fergeteges hangulat vár minden ide látogatót 2020. március 13-án és 14-én az egri Agria Park születésnapja alkalmából ismét a Díszkertben!
Szállásajánló Egerben >>>
PÁLINKA FESZTIVÁL EGER 2020PÁLINKA FESZTIVÁL EGER 2020

 
CSOKOLÁDÉ ÉS ÉDESSÉG FESZTIVÁL 2020 GYŐR

Időpont: 2020.03.07-08.
Első alkalommal rendeznek Csokoládé & Édesség Fesztivált 2020. március 7-8. között Győrben, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. A fesztiválon fellépnek: Alma Együttes, Apacuka, Pápai Joci, Király Viktor. Ingyenes gyerekjátszóház várja a családokat. A tombola főnyereménye egy Görögország álomút.
SzállásajánlóGyőrben >>>
CSOKOLÁDÉ ÉS ÉDESSÉG FESZTIVÁL 2020 GYŐRCSOKOLÁDÉ ÉS ÉDESSÉG FESZTIVÁL 2020 GYŐR

BADACSONYI GASZTROHEGY 2020.

Időpont: 2020. március 14-15.,
Húshagyó kedv - Zöldségek és sajtok hétvégéje
A böjt ideje ez, de gazdagon készülnek rá. A vulkanikus borok mellé olyan ételeket kerekítenek sajtokból, tésztákból, és sok-sok zöldségből, hogy bárki jóllakik velük. A séfek fantáziája szárnyal, és a vegetáriánusok is igazán elemükben érezhetik majd magukat, de a húsevők is meglepődhetnek.
RÉSZTVEVŐK: Hableány, Laposa Birtok terasz, Pláne Badacsony borterasz, Bonvino Borbár, Kisfaludy-ház, Tilia Borvendéglő, Istvándy Birtok és Borműhely, Borbarátok Vendéglő, Tölgyes kúria, Vánkos.
SzállásajánlóBadacsonyban >>>
Badacsonyi Gasztróhegy 2020 - Éld át a Gasztrohegyet! Kiváló borok és ínyenc falatok!Badacsonyi Gasztróhegy 2020 - Éld át a Gasztrohegyet! Kiváló borok és ínyenc falatok!

SZENTENDREI TAVASZI FESZTIVÁL 2020.

Időpont: 2020.03.01.-04.07.
A fesztivál több évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvény, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivállal párhuzamosan kerül megrendezésre. A városban több helyszínen zajlik, koncertek, színházi előadások, kiállítások szerepelnek a programjaiban. Remek színházi és zenei programok, irodalmi estek, kiállítások és múzeumi programok sokasága közül válogathat a közönség a Szentendrei Tavaszi Fesztivál kínálatában.
SzállásajánlóSzentendrén >>>
SZENTENDREI TAVASZI FESZTIVÁL 2020. több helyszínen, színes programokkal.SZENTENDREI TAVASZI FESZTIVÁL 2020. több helyszínen, színes programokkal.

 

SZEGEDI TOROS PÁLINKAFESZTIVÁL 2020.

Időpont: 2020.03.12-15.
Tizenegyedik alkalommal ad otthont Szeged szíve, a Széchenyi tér a Toros Pálinkafesztiválnak, amely 2009-es születésétől fogva a városi fesztiválszezon nyitóakkordja. A hazai húsipari kistermelők, pálinkafőzdék és kézműves gasztronómiai különlegességek legjava lesz jelen a fesztiválon.
Valamikor a fesztivál születésének idején robbant ki a hazai gasztroforradalom, melynek eredményeképpen ma már a városlakók is ismerik és keresik a magyar vidék hagyományos, kézműves gasztronómiai termékeit, kedvelik és áldoznak a minőségre. Erre az igényre reflektál a Toros Pálinkafesztivál, ami a gasztrokultúra fejlődésével párhuzamosan válhatott évről-évre egyre nagyobb kiállítói és látogatói létszámú eseménnyé.
A kulináris repertoár szélesedése, a növekvő látogatószám tette lehetővé azt is, hogy napjainkra a rendezvény kulturális műsorkínálata is felnőtt a város meghatározó fesztiváljaihoz.
SzállásajánlóSzegeden >>>
SZEGEDI TOROS PÁLINKAFESZTIVÁL 2020. - hazai húsipari kistermelők, pálinkafőzdék és kézműves gasztronómiai különlegességek legjava lesz jelen.SZEGEDI TOROS PÁLINKAFESZTIVÁL 2020. - hazai húsipari kistermelők, pálinkafőzdék és kézműves gasztronómiai különlegességek legjava lesz jelen.

 

VETERÁN AUTÓ- ÉS MOTORALKATRÉSZ BÖRZE KECSKEMÉT 2020.

Időpont: 2020.03.28.
A kecskeméti Szent László körúti vásártéren a Gokart pálya melletti területen Veterán Autó-, Motor- és Alkatrész Börzét tartunk. Várjuk az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklődőket, valamint a régi gépjárműveikhez alkatrészt keresőket. A helyszínen ugyanebben az időpontban kisállatvásárt is tartunk. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Belépődíj vásárlóknak gyalogosan ingyenes.
SzállásajánlóKecskeméten >>>
VETERÁN AUTÓ- ÉS MOTORALKATRÉSZ BÖRZE KECSKEMÉT 2020. - várják az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklődőek.VETERÁN AUTÓ- ÉS MOTORALKATRÉSZ BÖRZE KECSKEMÉT 2020. - várják az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklődőek.

 

ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS SZOMBATON GYOPÁROSFÜRDŐI ÉLMÉNYFÜRDŐBEN

Időpontok: 2020.03.07., 2020.03.14., 2020.03.21., 2020.03.28.
Ha valami, hát egy éjszakai fürdőzés egész biztosan romantikus élmény még ma, rohanó világunkban is. Gyopárosfürdőn az éjszakai fürdőzésre minden szombaton van lehetőség , és semmihez sem fogható élményeket garantál mindazoknak, akik kedvesükkel vagy éppen barátaikkal sötétedés után sem restek felkeresni a fürdőkomplexumot. 
Éjszakai élményfürdőzésre szombat este nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő és a Szaunapark éjfélig tart nyitva. Ráadásul nap közben váltott jeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat éjfélig élvezhetjük. 
A Gyógyfürdő szombatonként 20:00-ig tart nyitva. A Parkfürdő amely rendszerint a májustól szeptemberig tartó időszakban üzemel szombatonként 20:00-ig tart nyitva, azonban a Parkfürdő uszodájának szolgáltatásait a kora őszi időszak kivételével egészen 21:00-ig élvezhetjük.
SzállásajánlóGyopárosfürdőn és Orosházán
ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS SZOMBATON GYOPÁROSFÜRDŐI ÉLMÉNYFÜRDŐBENÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS SZOMBATON GYOPÁROSFÜRDŐI ÉLMÉNYFÜRDŐBEN

 

AQUA-PALACE ÉLMÉNYFÜRDŐ HAJDÚSZOBOSZLÓ - NŐNAPI SZAUNA SZEÁNSZOK

Időpont: 2020.03.08.
A Hungarospa Hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban is szeretné köszönteni a nőket e jeles napon és gondoskodik arról, hogy egy igazi pihentető napot tudjanak eltölteni az Aqua-Palace fedett élményfürdőben.
Programok: ajándék a hölgyeknek, kényeztető szauna szeánszok az Aqua-Palace élményfürdőben.
Szállásajánló Hajdúszoboszlón >>>
AQUA-PALACE ÉLMÉNYFÜRDŐ HAJDÚSZOBOSZLÓ - NŐNAPI SZAUNA SZEÁNSZOKAQUA-PALACE ÉLMÉNYFÜRDŐ HAJDÚSZOBOSZLÓ - NŐNAPI SZAUNA SZEÁNSZOK

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Aki relaxált már télen, hóesésben termálvizes kültéri medencében, az tudja, mennyire hangulatos. Hazánkban is sok szállodában van erre lehetőség, íme egy válogatás tőlünk nektek.
Az előző év elkényeztetett minket hosszú hétvégékkel, és bár idén kevesebb lesz, ne legyünk elégedetlenek, bőven akad így is lehetőségünk év közben kifújni magunkat. Íme 2020 hosszú hétvégéinek listája.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Hazánk bájos vízesései, ahol a lélek is megtisztul
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.