Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Téli fürdőzés a szabadban?

2020.02.14 | 4 perc

Aki relaxált már télen, hóesésben termálvizes kültéri medencében, az tudja, mennyire hangulatos. Hazánkban is sok szállodában van erre lehetőség, íme egy válogatás tőlünk nektek.

A téli és tavaszi időszakban általában nem a fürdőruháé a főszerep, sokkal inkább a meleg kabáté. Ilyenkor sokan elutaznak egy távoli, egzotikus ország tengerpartjára, hogy ott mártózhassanak, és így felfrissülve vessék bele magukat az új évbe. Pedig még csak repülőre sem kell ülnünk ahhoz, hogy szép környezetben, a szabad és alatt fürödjünk és közben csodáljuk azt a csodálatos téli panorámát, amit egy trópusi országban sosem kaphatnánk meg.

Páratlan élmény hóesésben fürdőzni.Páratlan élmény hóesésben fürdőzni.

 

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

Valamennyi gyógymedencét minden reggel közvetlenül a forrásból friss Spirit gyógyvízzel töltik fel, minden gyógymedence, így a beltéri- és kültéri medencék vize is vegyszermentes. Ezáltal biztosított a világon egyedülálló Spirit gyógyvíz optimális hatása. Elképesztően hangulatos télen a gőzölgő meleg fürdőből kémlelni a hóesést!Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár - elképesztően romantikus a hóesésben fürdőzni a meleg vizes kültéri medencébenSpirit Hotel Thermal Spa, Sárvár - elképesztően romantikus a hóesésben fürdőzni a meleg vizes kültéri medencében

 

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók

Az 1.900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 egész évben működő külső és beltéri medence kap helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára. 

Saliris Resort&Spa, Egerszalók - igazi kikapcsolódást nyújt a kültéri termálvizes medence télen is.Saliris Resort&Spa, Egerszalók - igazi kikapcsolódást nyújt a kültéri termálvizes medence télen is.

 

Thermal Hotel Visegrád

Visegrád egyik természeti kincse, az 1302 méter mélységből feltörő, 39,5 °C-os, ásványvíz minőségű forrás. A közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású hévíz magas vas-, kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát tartalma mellett a szervezet számára fontos nyomelemeket, valamint alacsony sótartalmú alkaidokat is tartalmaz. A hotel wellness központját ez az értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.

Thermal Hotel Visegrád kültéri medencéje minden évszakban felejthetetlen élményt kínál.Thermal Hotel Visegrád kültéri medencéje minden évszakban felejthetetlen élményt kínál.

 

Velence Resort & Spa

A Velencei tó közelsége különleges élményt biztosít a kültéri medence használóinak. Ugyan itt csak áprilistól lehet kint fürdőzni, de akkor a különleges, élményelemekkel megtűzdelt medence igazi ellazulást biztosít, 30-32 fokos vizével. Viszont a kültéri kis élménymedence kettős funkciójú: nyáron forgatott vizű élménymedence, télen gyógyvízzel töltik fel. Mélysége 120 cm, hőmérséklete 34-36 °C. Felejthetetlen élmény a téli havas Velencei tó látványa a meleg vizes medencéből!

Velence Resort&Spa - felejthetetlen élmény a téli havas Velencei tó látványa a meleg vizes medencéből!Velence Resort&Spa - felejthetetlen élmény a téli havas Velencei tó látványa a meleg vizes medencéből!

 

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

A wellness szolgáltatások legfőbb pillére a gyógyvizes medencével, jacuzzi-val, külső- és belső melegvizes medencékkel rendelkező vízivilág! Élvezze a víz simogatását a 6 különböző medence bármelyikében. Külső- és belső medence, gyógyvizes medence, Relax és meditációs medence, jakuzzi, vállzuhany és egyéb élményfürdő elemek kényeztetnek.

A hévízi Lotus Therme Hotel & Spa kültéri medencéje télen is fürdőzésre csábít.A hévízi Lotus Therme Hotel & Spa kültéri medencéje télen is fürdőzésre csábít.

 

Naturmed Carbona Hotel Hévíz

 A hotel vendégeinek legkedveltebb helye a szabadtéri élményfürdő a különféle élményelemekkel és a mediterrán stílusú napozókerttel, ahol tavasszal és nyáron a napsütés meleget adó fényét élvezhetik, télen pedig a gőzőlgő meleg vízben és párás levegőben élvezheti a természet elcsendesülését.

Naturmed Hotel Carbona, Hévíz - télen a gőzölgő meleg vízben és párás levegőben élvezheted a természet elcsendesülését.Naturmed Hotel Carbona, Hévíz - télen a gőzölgő meleg vízben és párás levegőben élvezheted a természet elcsendesülését.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha a balatoni nyaraláson nem szeretnél nagy tömegben strandolni, van egy jó hírünk! Vannak olyan helyek, ahol el sem kell hagynod a szálloda területét, hogy napozhass, vagy csobbanj a Balatonban. Nézd meg az ajánlónkat.
Bár a tavasz már időnként most is érződik a levegőben, azért még pár hetet várnunk kell rá. Készülődni viszont nem árt, ezért összegyűjtöttünk néhány igazán jónak ígérkező eseményt.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Magyarországi naturista szaunák, ha ledobnád a textilt az izzadáshoz!
2023.03.27 | 7 perc | Szállások | Wellness
A szaunázás igazi orvosságként hat szervezetünkre, javítja a vérkeringést és az immunrendszert, miközben a méreganyagok távoznak. A naturista szaunákban meztelenül élvezhetjük a forró levegő jótékony hatását, azonban fontos felhívni a figyelmet arra, hogy minden hely különböző szabályokhoz köti a kabinok textilmentes használatát, ahogy a kukkolás és a másik méregetése is szembe megy az etikettel. Lássuk, hogy idehaza hol van lehetőségünk fürdőruha nélküli szaunázásra!
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!
8 remek rönkszaunás szállás Magyarországon az igazi szaunaélményért
Repülj te is gondolatban Finnországba a szaunaélmények szárnyán! Élvezd a szaunázás jótékony hatásait az alábbi 8 rönkszaunás szálláshely egyikén!