Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

7 pünkösdi program, amit vétek lenne kihagyni!

Pünkösdre csak megérkezett a nyár ugye, hogy vétek lenne a négy fal között tölteni a húsvét utáni hetedik vasárnapot és hétfőt? Ha már egyszer hosszú lesz ez a hétvége, nézz körül: milliónyi színes program vár.

Ha bármelyik program felkelti az érdeklődésed, és gyorsan szállást is foglalnál, akkor elég csak ide kattintanod >> 

 

Eljegyzés a Badacsonyban

Hallottál már a rózsakői legendáról? Ha szerelmes vagy és a pároddal rajta ücsörögsz a Balatonnak háttal, egy éven belül férj és feleség lesztek. E történet ihlette meg a pünkösdvasárnapi eljegyzéseket is, amely során ünnepélyes keretek között a lányból menyasszony, a fiúból pedig vőlegény születik.

Ne felejts el szállást foglalni a nagy eseményre>>

Rendhagyó lánykérés Badacsonyban.Rendhagyó lánykérés Badacsonyban.

 

Virágerdő Fehérváron

Pünkösd tiszteletére virágba borul Székesfehérvár belvárosa. A színes szirmok idén június 7-től díszítik a középületek kapuit és a műemlékeket. A varázslatos kompozíciókban egy zenés körsétán gyönyörködhetsz, amelyekre egyébként szavazhatsz is. A virágokon kívül természetesen lesz más is: tucatnyi izgalmas, színes, kulturális és szórakoztató program.

Szuper szállás ajánlataink vannak Székesfehérváron>>

 

Ünnepi sokadalom Zalakaroson

Ezernyi élmény vár rád a pünkösdi hétvégén Zalakaroson is: a Gyógyfürdő tér valósággal felpezsdül az ünnepre. Lesz ott minden, ami egy ilyen eseményről nem hiányozhat: kirakodó és kézműves vásár, borházak és megannyi színes, szórakoztató program. A sok-sok zene és tánc mellett a június 8-9-i rendezvényen természetesen megválasztják a pünkösdi királyfit és királylányt is.

Nézd meg a szállásokat Zalakaroson>>

Ünnepi Sokadalom ZalakarosonÜnnepi Sokadalom Zalakaroson

 

Pálinka piknik Tihanyban

Június 8-án kezdődik a Pünkösdi Pálinka Piknik Tihanyban, ahol megtelik a Mádl Ferenc tér és a Pisky sétány élettel. Lesz ott muzsika, mise, tánc, utcabál, pünkösdi király választás, no és kirakodóvásár sok-sok csecsebecsével, de az ünnepről a pálinka sem hiányozhat. Szóval, ne hagyd ki, ha egy hamisítatlan ünnepi alkalomra vágysz!

Szállást keresel? Mutatjuk a legjobbakat>>

Pálinka piknik TihanybanPálinka piknik Tihanyban

 

Siófoki ünnep

Idén sem maradhat el a pünkösdi ünneplés a Balaton-part legnagyobb városában, Siófokon. A vigadalom helyszíne a sokak által igencsak kedvelt Hajókikötő lesz, ahol sok-sok izgalom várja a kicsiket és nagyokat. A koncertek, a kiállítások, a kirakodóvásárok és a zene mellett gasztroárusok tucatjai kínálják majd finomabbnál finomabb ételeiket. Ebtartók, figyelem: a rendezvény kutyabarát!

Siófoki szállásokat itt találsz>>

Siófoki ünnepSiófoki ünnep

 

Eszem-iszom Gencsapátiban

Négy napig tart a vigasság a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon. Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb zenei és gasztronómiai fesztiválja évről évre népszerűbb, a várost szórakoztató szabadidős rendezvényből bizony tízezreket vonzó zenei fesztivállá és gasztronómiai találkozóvá nőtte ki magát. Egyél-igyál, énekelj, rázd a fejed a koncerteken és érezd jól magad!

Ne felejts el szállást foglalni a fesztiválra a környéken>>

 

Főszerepben a zsámbéki bodza

Tudtad, hogy Zsámbék neve a latin Sambucus szóból származik, ami annyit jelent, hogy bodza? A Pest megyei település immár harmadik alkalommal tesz ki magáért a Sambucus Bodzafesztiválon: a bodzás finomságok mellett táncházak és gyerekprogramok tucatjai várják a kicsiket és nagyokat a középkori romtemplomban és környékén. Itt lépnek fel a világ- és népzene jeles képviselői, és a vendégvárók olyan hihetetlen gasztronómiai különlegességekkel készülnek, hogy már csak ezért is megéri ezt a programot választani a hétvégére.

Zsámbéki szállásokat itt találsz>>

A Sambucus Bodzafesztiválon: a bodzás finomságok mellett táncházak és gyerekprogramok tucatjai várják a kicsiket és nagyokat.A Sambucus Bodzafesztiválon: a bodzás finomságok mellett táncházak és gyerekprogramok tucatjai várják a kicsiket és nagyokat.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Lételemed a pörgés, és izgalmakra vágysz a vakációdon is? Akkor nem is választhatnál a pihenésedhez jobb helyet, mint egy élményfürdőt vagy aquaparkot.
Ha eddig nem hallottál még a gyopárosfürdői Alföld Gyöngye Hotelről, itt az ideje, hogy kicsit megismerd, hogy aztán kedvet kapj, és el is utazz.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!
„Tüskevári Tündérkert” és Rákóczi pihenőhelye – sziget-túrák tavaszra
Ismered Magyarország legszebb szigeteit? Tudod, hová indulj, ha természetközeli, vízparti sétára vágysz? Kerekedj fel velünk, mert különleges sziget-túránkon a „tüskevári Tündérkertet” és Rákóczi pihenőhelyét is útba ejtjük!
Székesfehérvár kincsei – A Bory-váron innen és túl
Székesfehérvár látnivalóival, ékes történelmével, hangulatos belvárosával, irigylésre méltó múzeumi gyűjteményével, valamint a legromantikusabb – és az egyik leggyakrabban posztolt – magyar várral, a Bory-várral nem kevés turista bakancslistáján szerepel előkelő helyen. Fedezd fel te is, hogy mi teszi különlegessé Fejér megye székhelyét, a közép-dunántúli régió központját! Szerintünk nem is húzódhatna ennél szebb helyen, éppen félúton Budapest és a Balaton között.