Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ne érd be műmosollyal, keresd az igazit - élményutalványt karácsonyra!

2020.11.25 | 3 perc

Te is tűnődtél már azon, hogy miért kapsz ruhát vagy kozmetikai ajándékcsomagot, amikor vannak olyan ajándékok, amiknek igazán örülnél? A megszokott ajándékok helyett lepd meg a szeretteidet wellness utalvánnyal!

voucher_small_1.webpvoucher_small_1.webp

Manapság sokszor hallani, hogy a tárgyi dolgok helyett igyekeznek az emberek élményeket gyűjteni. Ebben kiváló segítség lehet rokonaidnak, párodnak, barátaidnak, ha megleped őket egy néhány napos pihenéssel, hiszen ki ne szeretne feltöltődni egy wellness szállodában, vagy eltölteni pár napot egy vízparti hotelben, esetleg elvonulni távol a világ zajától egy klassz hegyvidéki szálláson? Nagy ugye! :-) 

Gyors és biztonságos

Kész rémálom, de a jelenlegi járványhelyzetben simán lehet, hogy nem érkezik meg időben postán az ajándék, vagy csúszik vele a csomagküldő, esetleg elviszik az összes pohárkészletet a boltból, mire odaérsz...

Megoldás: ha online megvásárolható ajándékutalványt választasz, nem kell izgulnod, hogy időben megkapod-e az ajándékot, ugyanis a kiválasztott utalványt akár azonnal át is adhatod, de pár napon belül biztosan megkapod, így tehát nincs kockázat.

shutterstock_1199652211_1000x666.webpshutterstock_1199652211_1000x666.webp

Hosszú érvényességi idő

Az utalványok nagy része jövő év közepéig, vagy akár jövő év végéig is érvényes, így egészen biztosan fel tudja használni a megajándékozott, amikor véget ér a járvány.


Ha eddig még mindig bizonytalan vagy, még egy meggyőző indok - amitől ez neked is jó lehet az egy egyszerű tény: te is mehetsz velük! :-)


A Szállásvadász.hu kínálatában pedig egy csomó szuper wellness utalvány megtalálható! Neked csak annyi a dolgod, hogy a linkre kattintva végignézed őket és kiválasztod a legjobbat >> https://www.szallasvadasz.hu/hotel-kuponok-akciok/ 


Idén karácsonykor ne érd be a műmosollyal! Keresd az igazit! Keresd a Szállásvadász.hu utalványait!

 voucher-small-2.webpvoucher-small-2.webp

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Most, hogy maszkban töltjük napjainkat a járvány miatt, még fontosabb, hogy keressük a helyeket, ahol fellélegezhetünk. Folytatjuk ajánlónkat, ahol télen-nyáron remek célpontul szolgáló helyeket mutatunk be.
A maszkban töltött mindennapok miatt különösen fontos, hogy keressük azokat a helyeket, ahol fellélegezhetünk. Folytatjuk ajánlónkat, most is remek kirándulóhelyeket mutatunk, ezúttal csodaszép barlangokat.
Előző
Következő
Ajánlott cikkek
Tárgyak helyett különleges ajándék: gasztroélmény minden alkalomra
2024.02.06 | 8 perc | Gasztronómia
Születésnap, névnap, évforduló? Aranyozz be bármilyen ünnepet egy különleges gasztroélménnyel, ami örök emlék lesz! Magyarország jobbnál jobb éttermeiben ugyanis elképesztő fogásokat kóstolhatunk meg. Lepd meg szeretteidet varázslatos ajándékutalványokkal, amiket kiváló éttermekben válthatnak be! Hol? Már mutatjuk is!
7 különleges hely, ahol átjár a karácsonyi varázslat - mesebeli karácsonyi látnivalók, helyszínek, programok
Nehezen hangolódtok rá a karácsonyra vagy szinte alig várjátok, hogy elkezdődjön az adventi időszak? Bármelyik táborba is tartoztok, van a tarsolyunkban 7 olyan különleges hely, ahol biztosan átjár majd a karácsonyi varázslat! Tartsatok velünk, és kövessetek minket a Karácsonyház mesebirodalmába és a Lumina Christmas fénysorai közé!
5 szuper téli randi ötlet
A téli időszak mondhatni uborkaszezon a randizás terén, hiszen ilyenkor a legtöbb szabadtéri program kiesik; nem lehet kiülni a fűbe beszélgetni, nincsenek koncertek vagy fesztiválok, ráadásul még az időjárás sem túl barátságos. Szerencsére azonban ez idő tájt is lehet izgalmas találkákat szervezni, ha nincs ötleted, akkor ebben a cikkben adunk neked ötöt is!
5+1 szuper családi program gyerekkel a téli szünetben
2021.12.22 | 5 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gyermekekkel
A nyári szünet maga a lehetőségek tárháza: táborok, utazások, vagy akár csak rohangálás a napsütötte kertben. Ezzel ellentétben télen igencsak meg van kötve a kezünk, sokkal kevesebb lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy lekössük a gyerkőcöket. Szerencsére ilyenkor sem kell a kardunkba dőlni, sőt, mesés programok közül tudunk válogatni. Ezeket a programokat imádni fogják a gyerekek a téli szünetben!
Jancsi és Juliska nyomában: mézeskalács házak és mézes programok télre
2023.12.05 | 7 perc | Gyermekekkel | Események
A mézeskalács illatú decemberre igazán különleges programokkal készültünk neked. Kövesd Jancsi és Juliska példáját, és merülj el velünk együtt a mézeskalács házak, valamint a mézes programok varázslatos világában! Jöjjenek a tél legédesebb élményei!